Така и така изпростяхме в последн врема, викам и аз дапочна с тъпите теми Някои от вас знаят че обичам да готвя, доставя ми удоволствие - както самото готвене, така и комсумацията после Вчера в месарския магазин чух едно парче прекрасен свински бут да ме вика по име и трябваше да откликна. Та така съвсем безидейно се сдобих с почти 2 кила месо. Половината дадох на майка ми, а за мене остана килце от по-крехката част. Мислех да бодна едни шишчета, ама снощи пекох ребра и днес не съм настроен за скара. А хич не и се ще да го замразявам или да го разделя за 2-3 обикновени манджи. Свети направо, свети!Дайте идея какво да го направя. Иска ми се нещо така - закачливо да се получи. Готов съм да инвестирам и в други продукти, може и по скъпички - сирена или нещо друго. Имам малко свежи броколи в хладилника, може да ги ползвам за някоя готина гарнитура!Само тримцата ще си го ядем или пък ако рецептата се получи обемна, може и гости да си викнем набързо. Лошото е, че последно време все отлагаме събирането с приятели, което е тъжно!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво да сготвя за вечеря с парче свински бут?
Collapse
X
-
krasio_79bs написа:Да ти имам дертоветеAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
ето.....http://gotvarstvo.georgievi.net/a/baked-hamПо полезно е от скарата, а и броколите ще влязат в употреба!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
Ми то едно килце бутче какво да го правиш, то да беше теленце да го напъниш със зайчета, те пълни с кюфтенца и всичкото в трапа. Аз съм по гювечите, месото на парчета, малко патладжан, малко чушки-мушки, ориз за пълнеж, някоя скилидка чесън и други подправки каквито искаш...--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар