Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво да сготвя за вечеря с парче свински бут?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво да сготвя за вечеря с парче свински бут?

Така и така изпростяхме в последн врема, викам и аз дапочна с тъпите теми Някои от вас знаят че обичам да готвя, доставя ми удоволствие - както самото готвене, така и комсумацията после Вчера в месарския магазин чух едно парче прекрасен свински бут да ме вика по име и трябваше да откликна. Та така съвсем безидейно се сдобих с почти 2 кила месо. Половината дадох на майка ми, а за мене остана килце от по-крехката част. Мислех да бодна едни шишчета, ама снощи пекох ребра и днес не съм настроен за скара. А хич не и се ще да го замразявам или да го разделя за 2-3 обикновени манджи. Свети направо, свети!Дайте идея какво да го направя. Иска ми се нещо така - закачливо да се получи. Готов съм да инвестирам и в други продукти, може и по скъпички - сирена или нещо друго. Имам малко свежи броколи в хладилника, може да ги ползвам за някоя готина гарнитура!Само тримцата ще си го ядем или пък ако рецептата се получи обемна, може и гости да си викнем набързо. Лошото е, че последно време все отлагаме събирането с приятели, което е тъжно!
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

нарязваш го на кубчета, сол, малко олио, малко вода и в тигана 1 литър хубаво вино и си готов набързо :D
    Брава 1.6

Коментар

Да ти имам дертовете
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
        Да ти имам дертовете
        Ами стига вече с проблемите, дайте да си говорим за еденье и пиенье!Кой не тук не може да си позволи кило бут и сготвянето му?Аман от банки, кредити, работа, заплати, отопление, ремонти, коли, компютри, телефони и кот ви дойде на ума.Рецепти си нямаме....
        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Сача си е пълна импровизация Явка.Сваряваш твърдо картофите,минаваш зарзават какъвто си избереш лекинко през скарата.Нарязваш месцето и леко го запържваш.След това мяташ всичко в сача и запичаш във фурната.Наливаш виното и се наслаждаваш.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Явка, ти го направи нещо тоз бут, пък те гостите сами ще те намерят...по миризмата, по миризмата, и у вас Вино да нося ли?

Коментар

Колни едно агне и ни викни да ти кажем дали хубаво си го сготвил
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ядене

Като гледам картинките първо се сещам за бут в тава с зеленчуци и подправки и във фурната .Може дори да се напълни с нещо
                КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Вижте ся, той Явор ги разбира тия работи... Показвам:
                  Прикачени файлове

Коментар

Малеее, ще взема да се включа, с номер 1, 2, и 3!
                    Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

ето.....http://gotvarstvo.georgievi.net/a/baked-hamПо полезно е от скарата, а и броколите ще влязат в употреба!
                      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Едно време правех месо с гъбки и лук, като кебап, обаче накрая му хвърлям една две кофички сметана. Важното е много да се бърка, да паднат онея мънички трохички от месото дето правят вкусното, и после да овкусят сметаната. Само режи хляб и топи после, облизвах си пръстите.

Коментар

Предполагам скоро не си ял свинско със зеле :D Ако пък имаш и кисело зеле от консерва....Аз мисля това да сготвя довечера.
                          Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
                          Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

Аз бих го направил задушено с доматено/чеснов сос във фурната + малко ориз, и някоя друга завъртяна мерудийка

Коментар

Ми то едно килце бутче какво да го правиш, то да беше теленце да го напъниш със зайчета, те пълни с кюфтенца и всичкото в трапа. Аз съм по гювечите, месото на парчета, малко патладжан, малко чушки-мушки, ориз за пълнеж, някоя скилидка чесън и други подправки каквито искаш...
                              --Старата ръжда любов не хваща!--
                              156 sportwagon 1,9 jtd 115
                              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
                              X