Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пукнат фар - каско

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пукнат фар - каско

Единия ми заден фар е пукнат! Въпроса ми е като и направя ейсега каско на колата, мога ли да мина пред застрахователите с този фар - в смисал да го впиша в последствие, че някой го е чукнал след застраховката? Ако някой знае как стоят нещата по този въпрос нека да сподели!

зависидали се вижда лесно, или трябва да зе взирашсъщо зависи и от човека, който прави огледа
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Дори не е необходима и допълнителна снимка, ами ще запишат в договора, където са "не покрива следните щети: заден стоп/фар - пукнат"Ако имаш твой човек да прави каско ще ти е по-лесно.

Коментар

Ако мине трябва да си оставиш стопа там и да си купиш нов после.Трябва сериозно да се замислиш как ще обясниш че е пукнат.Трябда да си видиш дали ти е писан в застраховката отзад, най-горе.
        Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
        Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ами по принцип тази,която ще ми прави каското е мой човек, пък и аз съм що годе вътрешен човек и ще се пробвам. А как може да се пукне фар на това място, ако не се лъжа, мисля че и от другата страна има също. Вижда се ако се вгледаш.
          Прикачени файлове

Коментар

Взимаш си предварително един нов стоп и го слагаш на мястото на спукания!След като я застраховаш без забележки сменяш здравия със счупения и заявяваш щета.Пишеш я като паркинг щета! После си взимаш паричките за вече купения нов стоп.Аз така бих направил.
            Fiat Punto 1.7 TD

Коментар

tzetzo_slavista написа:
              Взимаш си предварително един нов стоп и го слагаш на мястото на спукания!След като я застраховаш без забележки сменяш здравия със счупения и заявяваш щета.Пишеш я като паркинг щета! После си взимаш паричките за вече купения нов стоп.Аз така бих направил.
              Пропускаш парховото мариране.
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

tzetzo_slavista написа:
                А знаеш ли ако те спипат колко хубаво може да ти стане :D
                ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Working...
                X