Единия ми заден фар е пукнат! Въпроса ми е като и направя ейсега каско на колата, мога ли да мина пред застрахователите с този фар - в смисал да го впиша в последствие, че някой го е чукнал след застраховката? Ако някой знае как стоят нещата по този въпрос нека да сподели!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пукнат фар - каско
Collapse
X
-
tzetzo_slavista написа:Взимаш си предварително един нов стоп и го слагаш на мястото на спукания!След като я застраховаш без забележки сменяш здравия със счупения и заявяваш щета.Пишеш я като паркинг щета! После си взимаш паричките за вече купения нов стоп.Аз така бих направил.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
tzetzo_slavista написа:Взимаш си предварително един нов стоп и го слагаш на мястото на спукания!След като я застраховаш без забележки сменяш здравия със счупения и заявяваш щета.Пишеш я като паркинг щета! После си взимаш паричките за вече купения нов стоп.Аз така бих направил.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар