Дойде ми идеята за тази тема, след като днес видях как една девойка изпреварвайки в насрещното точно пред мен не видя ограничителната мантинела, започваща пред нея и за секунди върна колата...на милиметър....след което спря, излезе от колата си и се подпря трепереща......аз нали съм си кавалер......а да не се отплесвам...Та, нека тук описваме подобни ситуации, от които смятаме че сме се отървали на косъм......без леки или средно-тежки катастрофи....просто инфарктни ситуации..............беше преди около 4 години, прибирах се с един приятел от незнам къде...беше тъмно и валеше дъжд със страхотна буря - зверски вятър......спусках се по симеоновско шосе с доста висока скорост....коли навсякъде около мен......и изведнъж на нисанчето му се отвори предният капак и се стовари със страшна сила на предното стъкло.......не виждах нищо, просто спрях....ни настрани, ни да продължиш.....изкочих за секунди, бутнах го със ответната страшна сила обратно и отбих колата в страни.......един мерцедес летеше зад мен...нямаше време дори да бибитка, просто влезе в насрещното, за да ме изпревари.....не можех да продължа, защото стъклото ми беше на сол.......помня само че висях като идиот половин час там, подпрян на колата пушещ цигара от цигара.....страхотно много се уплаших.......просто имах късмет.....

Коментар