Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дянков въвежда данък върху лихвите по влоговете

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nikolovvd написа:
    nedialko- написа:
    гласувай за дясна партия, не за лява, ако искаш доходите ти да са все така високи
    Имено и ако БСП вземе властта със сигурност ще върне старата система на ДОД. Номера с плоския данък бе, за да се увеличат приходите в хазната и да се увеличи подкрепата за тях на следващите избори. Така създадоха над 10 милиарта излишък и си го изядоха сами.Обаче забравиха да се борят с престъпността, което отблъсна хората от тях. Нещо повече - подкрепяха я!
    направо я сложиха начело на държавата
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

nikolovvd написа:
      Снощи Станишев каза точно това, че ще подкрепят връщането на старото подоходно облагане. Хайде да го изберем, за да ни прибира 25% данък от заплатите! Бе тоя да не чета нашия форум!
      Хахахаха викаш иска да дойде на власт да си оправи грешката Вече знам че всеки факт може да се изопачи

Коментар

Николов, много смело боравиш с числата . И на мен ми харесва плоския данък, но на колко хора заплатите бяха облагани с 25 и повече % по стария ЗОДФЛ? Отговор: 0.Данъкът за доходите по глава седма се заплаща ежемесечно съгласно следната таблица:Месечна данъчна основа Данък До 180 лв. Необлагаеми От 180 лв. до 250 лв. 20 на сто за горницата над 180 лв. От 250 лв. до 600 лв. 14 лв. плюс 22 на сто за горницата над 250 лв. Над 600 лв. 91 лв. плюс 24 на сто за горницата над 600 лв.Хайде направи си една екселска табличка и ни покажи как заплатата може да бъде обложена с 25 % по стария закон. Излишно е да се пробваш. Ето с какъв ДОД са били облагани заплатите над 600 лв.:- 601 лв. - 15.18%- 700 лв. - 16.43 %- 1000 лв. - 18.7 %- 1500 лв. - 20.47 %- 2000 лв. - 21.35 %...А ето как са изглеждали нещата за заплати в диапазона 250-600 лв.- 600 лв. - 15.17 %- 500 лв. - 13.8 %- 400 лв. - 11.75%- 251 лв. - 5.66 %
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Ти остави как е било. По-важно е как ще изглежда тази таблица. Аз от както съм завършил през 1987 година не съм работил никъде за по-малко от 400 лв. с изключение на І-вата ми заплата от 395 лв. И като погледнех фиша в колоната одръжки, сумата е била около 1/4 без да смятаме аванса. Та можеш да вадиш таблици, от където си искаш, но парите пак ги няма. Както казва бай Иван - "Аз на теб ли да вярвам" или на джоба си?
          Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
            Ти остави как е било. По-важно е как ще изглежда тази таблица. Аз от както съм завършил през 1987 година не съм работил никъде за по-малко от 400 лв. с изключение на І-вата ми заплата от 395 лв. И като погледнех фиша в колоната одръжки, сумата е била около 1/4 без да смятаме аванса. Та можеш да вадиш таблици, от където си искаш, но парите пак ги няма. Както казва бай Иван - "Аз на теб ли да вярвам" или на джоба си?
            Ааа, ти знаеш как ЩЕ изглежда . Или си имал усещането, че ти прибират 25 % от заплатата, ама май не е било баш така? Това е несериозно. Аз си направих труда да сметна данъка в зависимост от заплатата по старото облагане, а ти пак приказваш общи приказки. И не съм извадил тези сметки от някакво тайно място, а от последната редакция на ЗОДФЛ. Като ще говорим с числа, нека сме точни .
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Много бързо искате да се напечелите вие младите . :D За това трябва малко да ви върнат в комунизЪма та да видите как се либе либи и как се китка кичи . Бай ви Иван когато работеше в държавния сервиз на 100 изкарани лева му даваха 18 лв чиста заплата . Останалите 82 лв отиваха за социално , за пенсия , за общината , за държавата и за Партията . И бяхме много щасливи . Сега искате всичките изкарани пари да си ги вземете за вас . Да ,ама не! Трябва да се храни и раздутата администрация.
              Фиат Панда 1.2 2006година
              Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

Басирам се че точно колонка "одръжки" във фиша ти едва ли е имало Иначе в удръжки, освен данъка се добавят още една камара сумиКоцев ама спомням си едно време че като заведеш някое гадже в Балкантурист на вечеря се оставяше 5 лева за всичко А аз започнах работа с 380 лева заплата през 1989 година

Коментар

Ей това е проблемът, Коцев. Че сте свикнали и сте доволни на трохи и най-лошото е, че сте щастливи и на толкова. Лошото е, че явно и масата са доволна на трохи.
                  The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Хора, няма силна държава без данъци!Ако знаете такава, моля да ми я посочите.

Коментар

На младежите ще кажа че и тия удръжки ни се виждаха малки та си правехме почти всяка година доброволно САМООБЛАГАНЕ по един два процента и тия пари отиваха да се изгради нещо си / или да се откраднат/ :D Ех ,години , години ...... Ако беше сега комунизЪм АЕЦ Белене щяхме за една година да го построим със средства от самооблагането . Да ама тогава Р.Овч щеше да се самообложи с милиони а ние само с някой лев . :D :D :D
                      Фиат Панда 1.2 2006година
                      Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

За да влезе България в правия път, мисля и друг път съм го казвал, трябва да се сменят 2-3 поколения, за да може ЖЕСТОКИТЕ вреди нанесъм комунизма в съзнанието на хората, да бъдат заличени, това е
                        Брава 1.6

Коментар

Kuku написа:
                          Хора, няма силна държава без данъци!Ако знаете такава, моля да ми я посочите.
                          Монако, Швейцария до известна степен.....
                          Alfa 156 2.0 TS
                          Alfa 156 20VTurbo
                          Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                          Locost TF1 3.0V6

Коментар

nedialko- написа:
                            За да влезе България в правия път, мисля и друг път съм го казвал, трябва да се сменят 2-3 поколения
                            Преврат е нужен, по мое мнение, нещата са стигнали твърде далеч.....всяко следващо поколение излиза със все повече фалш.....
                            Alfa 156 2.0 TS
                            Alfa 156 20VTurbo
                            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                            Locost TF1 3.0V6

Коментар

Някои колеги май има нужда да позабършат пяната от устата си И онова време си имаше хубавите страни и с това е така ...Факт е обаче че построеното през онези години така се "раздържави" че държавата както и 95% от построилите го останаха на сухо

Коментар

Working...
                              X