Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дянков въвежда данък върху лихвите по влоговете

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Забравете за Костов. Той е бита карта и с неговата ДСБ няма да влезне в следващия парламент.Ще се опита да се коалира с някоя ракета носител ама и ракетите свършиха горивото .
    Фиат Панда 1.2 2006година
    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

коцев написа:
      Забравете за Костов. Той е бита карта и с неговата ДСБ няма да влезне в следващия парламент.Ще се опита да се коалира с някоя ракета носител ама и ракетите свършиха горивото .
      Костов е отдавна омаскарен от майсторите на това - бсп бившите ченгега и генерали на ДС, защото им беше поразвалил идилията. ясно е, че Костов е свършен за голямата политика, но от негови интервюта и изказвания имаме много какво да научим колега лс1 това никак не е малко, постовете и на двамата са на доста високо ниво, абе както и да е, нито аз ще ви убедя в моето, нито вие във вашето да сме живи и здрави, пък времето ще покаже, колега слоникон е стига де, това в гърция примерно ти харесва ли ? стандарта ни на живот е нисък, но който и да дойде за 4 години заплатите няма да станат от 300 на 2000 лева, това няма как да стане
      Брава 1.6

Коментар

slonikon написа:
        1. проблемът ми с дянков идва точно от гледане на другите държави в Европа2. моля без такива "в момента трябва да сте благодарни, че имате заплати...", че пада нивото на спора3. а обясни ми, как така човеколюбивото ни месианско правителство прие закон, според който, ако тегля ножа на нападнал детето ми помияр, трябва да отида в затвора за 3 години?!
        Както по-горе писах - материала е калпав. Искам обаче ти лично да предложиш от целият политбоклук един работещ и разбиращ от работата си икономист или поне финансист. Допълнително, че за да си министър, кмет или нещо там горе трябва да си подбереш екип в който има поне един публичен администратор и поне един честен счетоводител. Понеже повечето думи са оксиморони - няма как да се стъкми работещ кабинет, бил той кметски или министерски. Вярно, че герберастите са хванали остена, но някой трябваше да го направи. Вярно, че в момента живея в най-натакования град в България, но не винаги е било така и скоро кметя ще падне и ако някой има дупе като Бойко - ще го видим скоро и в затвора. П.П. Колегата с кучето - тегли му ножа, но хуманно.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Дянков е пич, мен ме кефи.
          Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Абе то всеки политик може да прави умни изказвания от които такива като теб да си мислят че научават нещо Костов за мое щастие е бита карта отдавна тъй че сега може да си говори колкото си ще - полза/вреда няма.Имам приятели които са работили с него в перода когато преподаваше политикономия в МЕИ-то. Коментарите им - нищо специално ... Аз като гласувам подхождам от много по прагматични позиции - какво аз съм усетил от управлението. И съм го писал в тази тема:Може би единственото добро което съм видял лично аз през всичките тези години е въвеждането на плоския данък. И сега на тези избори пак ще гласувам за Станишев защото той го въведе.Когато някой друг направи нещо подобно тогава ще мисля върху избора си. Пък нека да е мръсен комунист Най се кефя в спор едната страна като зацикли и вместо аргументи да почне да ползва епитети Ма бил крал? ... че ако някой си мисли че другите не са трябва да е малоумен! Както се казва ако аз можех и аз щях А десните - разбиха си партията от спор кой да е вожда. Колкото вождове толкова и партии - СДС, ССД, ДСБ, ОДС, РДП, БСДП, БНД, БДФ, ДП, БДС "Радикали" ... даже ГЕРБ! Аз вече не се старая и да ги запомня ... признавам си че ги търсих с гугъл

Коментар

jenshen73 написа:
              slonikon написа:
              1. проблемът ми с дянков идва точно от гледане на другите държави в Европа2. моля без такива "в момента трябва да сте благодарни, че имате заплати...", че пада нивото на спора3. а обясни ми, как така човеколюбивото ни месианско правителство прие закон, според който, ако тегля ножа на нападнал детето ми помияр, трябва да отида в затвора за 3 години?!
              Както по-горе писах - материала е калпав. Искам обаче ти лично да предложиш от целият политбоклук един работещ и разбиращ от работата си икономист или поне финансист. Допълнително, че за да си министър, кмет или нещо там горе трябва да си подбереш екип в който има поне един публичен администратор и поне един честен счетоводител. Понеже повечето думи са оксиморони - няма как да се стъкми работещ кабинет, бил той кметски или министерски. Вярно, че герберастите са хванали остена, но някой трябваше да го направи. Вярно, че в момента живея в най-натакования град в България, но не винаги е било така и скоро кметя ще падне и ако някой има дупе като Бойко - ще го видим скоро и в затвора. П.П. Колегата с кучето - тегли му ножа, но хуманно.
              щото не съм врачка, аз на първото ще отговоря така: все ще се намерят кадърни и свестни изпълнители, ако феновете на бтв спрете да подкрепяте за ръководители бившите пазачи, бившите пропагандатори или бившите снахи на стария режим. ако толкова не можете да си намерите фаворити извън въртяните по тв екран лица - гласувайте за децата им. да си поемат отговорността за мизериите лично.на второто, айде ти лично да ми отговориш кой от тройната коалиция влезе в затвора, благодарение на "дупето на бойко"?
              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Аз казвам, че ме кефи, не казвам, че научавам нещо от него.

Коментар

Костов добре почна, но се уплаши и спря реформите още на втората година. Ако ги беше подкарал, половината от сегашните депутати в ПГ на БСП щяха да са в затвора. Ако правителството на тройната коалиция не бе приело закон, с който да се опазят от наказателни производства сега щяха да са подсадими половината и разни кресли като М. Манолова и К.Нинова щяха да са в затвора с приятеля си Р.Овч. и още дребни тарикати, които се га се правят на света вода ненапита.Я някой от Пловдив за разкаже, кой и как продаде Пловдивския панаир!
                  Няма начин да няма начин!

Коментар

КОЙ води антикризисна политика, че нещо не можах да схвана???

Коментар

ехххх, само и само да се осъзнаете, бих върнал ако можех времето назад и да ви сложа бачи ви станишев 2ри мандат, сега щяхте да се чудите къде са ви спестяванията и заплатите и пенсиите на родителите ви
                      Брава 1.6

Коментар

Не знам кой е за затвора, кой какво водел, харесвал или се страхувал ...Нали темата е за данъци? Е, отговорете ми кога започнахте да плащате по малко данъци? Именно при Станишев аз както и повечето от вас започнахме да плащаме по ниски данъци. До тогава всяка година плащах авансово 15% и след края на годината още една кръгла сума, растяща от година на година. Като въведоха плоския данък всички удръжки ми паднаха на 10%.И забележете аз не казвам харесвам Станишев! Аз казвам факт който никой не може да обори!Наобратно - сега ни облагат с нов данък ... е как да ги харесвам Както написах на първия ред - не знам и честно не ме вълнува особено кой какво мислел. Вълнуват ме фактите като този който посочих. Аз изводите мога сам да си ги направя!

Коментар

И Гюнай Сeфер мисли така И Митхат Табаков !!! И Р.Овч. и Делян Пеевски И много други!!!
                          Брава 1.6

Коментар

Е, и Как това променя фактът за който говоря?

Коментар

ами нищо, гласувайте пак за тях... ако не го бяха вкарали те, сега щяха да го вкарат на 100%, и тогава имаше един вой до небесата как ляво правителство въвеждало десен данък
                              Брава 1.6

Коментар

ilkor: Аз не разбрах ти против или за новия данък си и защо?

Коментар

Working...
                                X