Забравете за Костов. Той е бита карта и с неговата ДСБ няма да влезне в следващия парламент.Ще се опита да се коалира с някоя ракета носител ама и ракетите свършиха горивото .
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дянков въвежда данък върху лихвите по влоговете
Collapse
X
-
коцев написа:Забравете за Костов. Той е бита карта и с неговата ДСБ няма да влезне в следващия парламент.Ще се опита да се коалира с някоя ракета носител ама и ракетите свършиха горивото .Брава 1.6
Коментар
-
slonikon написа:1. проблемът ми с дянков идва точно от гледане на другите държави в Европа2. моля без такива "в момента трябва да сте благодарни, че имате заплати...", че пада нивото на спора3. а обясни ми, как така човеколюбивото ни месианско правителство прие закон, според който, ако тегля ножа на нападнал детето ми помияр, трябва да отида в затвора за 3 години?!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Абе то всеки политик може да прави умни изказвания от които такива като теб да си мислят че научават нещо Костов за мое щастие е бита карта отдавна тъй че сега може да си говори колкото си ще - полза/вреда няма.Имам приятели които са работили с него в перода когато преподаваше политикономия в МЕИ-то. Коментарите им - нищо специално ... Аз като гласувам подхождам от много по прагматични позиции - какво аз съм усетил от управлението. И съм го писал в тази тема:Може би единственото добро което съм видял лично аз през всичките тези години е въвеждането на плоския данък. И сега на тези избори пак ще гласувам за Станишев защото той го въведе.Когато някой друг направи нещо подобно тогава ще мисля върху избора си. Пък нека да е мръсен комунист Най се кефя в спор едната страна като зацикли и вместо аргументи да почне да ползва епитети Ма бил крал? ... че ако някой си мисли че другите не са трябва да е малоумен! Както се казва ако аз можех и аз щях А десните - разбиха си партията от спор кой да е вожда. Колкото вождове толкова и партии - СДС, ССД, ДСБ, ОДС, РДП, БСДП, БНД, БДФ, ДП, БДС "Радикали" ... даже ГЕРБ! Аз вече не се старая и да ги запомня ... признавам си че ги търсих с гугъл
Коментар
-
jenshen73 написа:slonikon написа:1. проблемът ми с дянков идва точно от гледане на другите държави в Европа2. моля без такива "в момента трябва да сте благодарни, че имате заплати...", че пада нивото на спора3. а обясни ми, как така човеколюбивото ни месианско правителство прие закон, според който, ако тегля ножа на нападнал детето ми помияр, трябва да отида в затвора за 3 години?!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
Костов добре почна, но се уплаши и спря реформите още на втората година. Ако ги беше подкарал, половината от сегашните депутати в ПГ на БСП щяха да са в затвора. Ако правителството на тройната коалиция не бе приело закон, с който да се опазят от наказателни производства сега щяха да са подсадими половината и разни кресли като М. Манолова и К.Нинова щяха да са в затвора с приятеля си Р.Овч. и още дребни тарикати, които се га се правят на света вода ненапита.Я някой от Пловдив за разкаже, кой и как продаде Пловдивския панаир!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Не знам кой е за затвора, кой какво водел, харесвал или се страхувал ...Нали темата е за данъци? Е, отговорете ми кога започнахте да плащате по малко данъци? Именно при Станишев аз както и повечето от вас започнахме да плащаме по ниски данъци. До тогава всяка година плащах авансово 15% и след края на годината още една кръгла сума, растяща от година на година. Като въведоха плоския данък всички удръжки ми паднаха на 10%.И забележете аз не казвам харесвам Станишев! Аз казвам факт който никой не може да обори!Наобратно - сега ни облагат с нов данък ... е как да ги харесвам Както написах на първия ред - не знам и честно не ме вълнува особено кой какво мислел. Вълнуват ме фактите като този който посочих. Аз изводите мога сам да си ги направя!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар