Извинявай, но вашия кмет си сменя боята по-бързо, от колкото Динамо реди кубчето на Рубик!Дянков да го забравим, но като погледна половината финасови министри в Европа не стават за нищо - вдигнаха данъците, вземат заеми, за да не фалират, а Германия май стана собсвеник на половината държави!Щом френските социалисти слагат данък на пенсиите, прави си сметка колко са зле нещата!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дянков въвежда данък върху лихвите по влоговете
Collapse
X
-
nikolovvd написа:Извинявай, но вашия кмет си сменя боята по-бързо, от колкото Динамо реди кубчето на Рубик!Дянков да го забравим, но като погледна половината финасови министри в Европа не стават за нищо - вдигнаха данъците, вземат заеми, за да не фалират, а Германия май стана собсвеник на половината държави!Щом френските социалисти слагат данък на пенсиите, прави си сметка колко са зле нещата!Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Дянков е световнопризнат икономист, на изключително виско равнище, благодарение на който, нито данъци са се качили, нито заплати са намалени, нито пенсии и т.н имаме изключително нисък бюджете дефицит, като по тези показатели сме в челото на Европа, аз немога да разбера това какво трябва да стане, за да го осъзнаете ? Може би искате нова хиперинфлация и да загубите всичко което имате погледнете какво е по другите държави в Европа и тогава се оплаквайте, да стандарта ни е нисък, ама Дянков няма как да го вдигне за 4 години, особено при тази обстановка, ако си мислите, че след Дянков ще изберете за финансов министър някой нов месия и той за 4 години ще ви направи заплатата от 300 лева на 2 бона, това няма да го доживеете, гарантирам виДано този път българина прояви разум и гласува отново за Герб, нещо което не направи преди 11 години за единствения преди Борисов работещ премиер, а имено Иван Костов, заради оня с 800те дни и доган....Брава 1.6
Коментар
-
така е, но нямате желание да го осъзнаете нямате желание да разберете, че наистина е свършил много трудна задача, вие просто искате да изберете паритя Х и след два месеца заплатата ви да стане от 300 на 2000 лева, няма такъв филм в момента трябва да сте благодарни, че имате заплати - които дори се повишават, имате пенсии които са редовно изплащани, нямате повишени данъци, строят се огромни инфраструктурни обекти, и нямаме заем към външен кредитор, аз се отказвам да ви пиша повече, защото вие си знаете вашето, и нямате желание да вникнете поне малко в това което се прави за вас, естествено, че има някоя грешка, но на вас не ви ли е станала заплатата 2 бона, значи нищо не става от него, и давай следващия, бил той и доганБрава 1.6
Коментар
-
vvvasilev написа:Сега не мога да разбера - лява политика ли води този кабинет или дясна. Май е просто грабителска. От предишните- аз съм си открай време фен на Костов. Според мен най-големите реформи ги изнесе той.Брава 1.6
Коментар
-
nedialko- написа:vvvasilev написа:Сега не мога да разбера - лява политика ли води този кабинет или дясна. Май е просто грабителска. От предишните- аз съм си открай време фен на Костов. Според мен най-големите реформи ги изнесе той.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Бре, да срещна няколко човека накуп дето мислят като мене... За Костов, за Царя, за Бойко и другите...Значи вървим на оправянеБрава 1.6
Коментар
-
1. проблемът ми с дянков идва точно от гледане на другите държави в Европа2. моля без такива "в момента трябва да сте благодарни, че имате заплати...", че пада нивото на спора3. а обясни ми, как така човеколюбивото ни месианско правителство прие закон, според който, ако тегля ножа на нападнал детето ми помияр, трябва да отида в затвора за 3 години?!браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар