Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дянков въвежда данък върху лихвите по влоговете

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Извинявай, но вашия кмет си сменя боята по-бързо, от колкото Динамо реди кубчето на Рубик!Дянков да го забравим, но като погледна половината финасови министри в Европа не стават за нищо - вдигнаха данъците, вземат заеми, за да не фалират, а Германия май стана собсвеник на половината държави!Щом френските социалисти слагат данък на пенсиите, прави си сметка колко са зле нещата!
    Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
      Извинявай, но вашия кмет си сменя боята по-бързо, от колкото Динамо реди кубчето на Рубик!Дянков да го забравим, но като погледна половината финасови министри в Европа не стават за нищо - вдигнаха данъците, вземат заеми, за да не фалират, а Германия май стана собсвеник на половината държави!Щом френските социалисти слагат данък на пенсиите, прави си сметка колко са зле нещата!
      Кхъ, кхъ, ти на ls1 не ги обяснявай. Не е важно да правим нещо, важно е да не го правим, но както трябва. Вярно, че ГЕРБ не са титани на мисълта, но и никой от предходните не е лъщял по тази точка. Проблема е, че когато намериш бостана обран, но всички твърдят, че не е така - няма как да докажеш, че не си го обрал ти... Не съм гласувал за "нашият" кмет, но за Бойко гласувах. Проблема обаче на Бойко е калпавия материал - не само сред народа, но и сред тия, които са в екипа му - няма как да е друго, защото свестни или трябва да си внесе или трябва да увеличи заплатите и да покани млади и преуспели хора, които да разбират какво правят. Има такива, но ... малко от тях биха се навили да са там ... Всичкият политбоклук просто е точно това - боклук...
      Steliyan's Life!
      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

що бе? че дянков е вносен, и то в доста лъскава опаковка. и той ли не е от калибъра на единствения и неповторимия, бащицата и слънцето наше?
        браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Дянков е световнопризнат икономист, на изключително виско равнище, благодарение на който, нито данъци са се качили, нито заплати са намалени, нито пенсии и т.н имаме изключително нисък бюджете дефицит, като по тези показатели сме в челото на Европа, аз немога да разбера това какво трябва да стане, за да го осъзнаете ? Може би искате нова хиперинфлация и да загубите всичко което имате погледнете какво е по другите държави в Европа и тогава се оплаквайте, да стандарта ни е нисък, ама Дянков няма как да го вдигне за 4 години, особено при тази обстановка, ако си мислите, че след Дянков ще изберете за финансов министър някой нов месия и той за 4 години ще ви направи заплатата от 300 лева на 2 бона, това няма да го доживеете, гарантирам виДано този път българина прояви разум и гласува отново за Герб, нещо което не направи преди 11 години за единствения преди Борисов работещ премиер, а имено Иван Костов, заради оня с 800те дни и доган....
          Брава 1.6

Коментар

Не се шегувам и не злобея като те питам - къде прочете, че Дянков е световнопризнат икономист? Дай пример. Дай да видим и ние. Кой кога го е признал?

Коментар

вярвам, че сам можеш да се запознаеш с биографията му и в частност - образование, предишна месторабота и научни интереси, те говорят сами по себе си
              Брава 1.6

Коментар

Егати аргумента.

Коментар

Леле мале, колко добър човечец бил Дянков.

Коментар

така е, но нямате желание да го осъзнаете нямате желание да разберете, че наистина е свършил много трудна задача, вие просто искате да изберете паритя Х и след два месеца заплатата ви да стане от 300 на 2000 лева, няма такъв филм в момента трябва да сте благодарни, че имате заплати - които дори се повишават, имате пенсии които са редовно изплащани, нямате повишени данъци, строят се огромни инфраструктурни обекти, и нямаме заем към външен кредитор, аз се отказвам да ви пиша повече, защото вие си знаете вашето, и нямате желание да вникнете поне малко в това което се прави за вас, естествено, че има някоя грешка, но на вас не ви ли е станала заплатата 2 бона, значи нищо не става от него, и давай следващия, бил той и доган
                    Брава 1.6

Коментар

Сега не мога да разбера - лява политика ли води този кабинет или дясна. Май е просто грабителска. От предишните- аз съм си открай време фен на Костов. Според мен най-големите реформи ги изнесе той.
                      Fiat Stilo 1,9 JTD, 2004
                      ----------------------------
                      Ignorance is a bliss

Коментар

vvvasilev написа:
                        Сега не мога да разбера - лява политика ли води този кабинет или дясна. Май е просто грабителска. От предишните- аз съм си открай време фен на Костов. Според мен най-големите реформи ги изнесе той.
                        Прав си за Костов, и жалко, че "някой" спусна с парашут, един прегладнял старец, дори незнаещ да говори добре на БЪЛГАРСКИ, да ни оправял за 800 дни, и попречи на реформаторската политика и развитието на държавата ! Последваха 8 години упадък и мародерства, сега при Герб нещата не стоят по този начин, поне за мен се вижда, че се работи, този кабинет води антикризинса политика, лавираш между това което е най-изгодно за момента, това е
                        Брава 1.6

Коментар

nedialko- написа:
                          vvvasilev написа:
                          Прав си за Костов, и жалко, че "някой" спусна с парашут, един прегладнял старец, дори незнаещ да говори добре на БЪЛГАРСКИ, да ни оправял за 800 дни, и попречи на реформаторската политика и развитието на държавата ! Последваха 8 години упадък и мародерства, сега при Герб нещата не стоят по този начин, поне за мен се вижда, че се работи, този кабинет води антикризинса политика, лавираш между това което е най-изгодно за момента, това е
                          Бре, да срещна няколко човека накуп дето мислят като мене... За Костов, за Царя, за Бойко и другите...Значи вървим на оправяне
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                            Бре, да срещна няколко човека накуп дето мислят като мене... За Костов, за Царя, за Бойко и другите...Значи вървим на оправяне
                            Дано да сме повече, това е надеждата, но така като гледам, хората живеят в голяма заблуда, а този път ножът е опрял до кокала и, мисля че, следващата грешка с политически ренегати като кунева, доган и станишев ще е фатална и може да има пагубни последици изобщо за българската нация, в момента сме в едно положение на циливизационен колапс ! Отново ще си позволя да споделя мнението си и по проблема с циганския въпрос, който е изключително тежък, но така умело се прикрива от политиците, 2001 година е вързвратен момент, 50 - 50 % българчета - ромчета, от там на сетне ни надминават, и ако тези темпове се запазят през 2050 година ще сме едно екзотично малцинство от 800 000 души, при 3,5 млн роми и 1,2 млн с турски произход, а само след 20 години, силите ще са изравнени 3,5 българи към 3,5 роми и граждани с турски произход (към които нямам нищо против, имам много такива приятели). Не може трайно да не учиш, да не работиш и да правиш само деца и да искаш само права, на това нещо трябва да се сложи край с много твърда ръка, и то в най-скоро време
                            Брава 1.6

Коментар

1. проблемът ми с дянков идва точно от гледане на другите държави в Европа2. моля без такива "в момента трябва да сте благодарни, че имате заплати...", че пада нивото на спора3. а обясни ми, как така човеколюбивото ни месианско правителство прие закон, според който, ако тегля ножа на нападнал детето ми помияр, трябва да отида в затвора за 3 години?!
                              браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Прегледах биографията на Дянков. Той е бивш работник на Световната банка, а жена му на Федералния резерв. Да ти настръхне косата направо

Коментар

Working...
                                X