Ако сложат на адвокатите и нотариусите касови апарати веднага ще вържат бюджета, че и излишък ще се образува! :DИначе това с данъка върху лихвите ще направят дупка в морето. Данък на банковите транзакции трябва да сложат, че разни вериги и небългарски фирми от години са на загуба, а изнесоха България! Може би всеки ще може да изброи поне три, като ЧЕЗ, Кауфланд, Лукойл и т.н.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дянков въвежда данък върху лихвите по влоговете
Collapse
X
-
Абе всички си допринасяме за сивата икономика. Ако сметнем само пишещите тук колко пари сме дали за ремонти през изминалата година и колко касови бележки сме получили за тях..... Толкова пари не могат да ни съберат от депозитите с години Ето една интересна анкета, която показва колко са наясно хората с нещата. Това да кажеш, че не трябва да го има този данък, защото парите са ти били вече обложени веднъж е най-голямата простотия, която може да се измисли за довод. Все едно да спестявам от заплати 5 години, после с парите да направя фирма и да не искам да плащам данъци, защото веднъж вече ме били обложили....The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
Бря бря бря, тема за чудо и приказ, в цял свят има такъв данък, само ние нямаме но в света го има не за да напълнят хазната а за да принудят хората да инвестирата като по този начин подкрепят икономиката. С две думи хубава работа ама българска.пп Крайно време в тая държава да има хипер инфлация че всичко да рестартира отново.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
S_BANKOV написа:Бря бря бря, тема за чудо и приказ, в цял свят има такъв данък, само ние нямаме но в света го има не за да напълнят хазната а за да принудят хората да инвестирата като по този начин подкрепят икономиката. С две думи хубава работа ама българска.пп Крайно време в тая държава да има хипер инфлация че всичко да рестартира отново.The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
-
style34 написа:S_BANKOV написа:Бря бря бря, тема за чудо и приказ, в цял свят има такъв данък, само ние нямаме но в света го има не за да напълнят хазната а за да принудят хората да инвестирата като по този начин подкрепят икономиката. С две думи хубава работа ама българска.пп Крайно време в тая държава да има хипер инфлация че всичко да рестартира отново.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
S_BANKOV написа:Бря бря бря, тема за чудо и приказ, в цял свят има такъв данък, само ние нямаме но в света го има не за да напълнят хазната а за да принудят хората да инвестирата като по този начин подкрепят икономиката. С две думи хубава работа ама българска.пп Крайно време в тая държава да има хипер инфлация че всичко да рестартира отново.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Кой ненормален ще си изтегли спестяванията, за да ги инвестира (в какво?!)? Стига глупости! Хората на запад, където има читава пенсионна система и социални грижи, не биха го направили, та тук ли?Ако имам 5 милиона, да инвестирам 1 на борсата, но нямам... А и едва ли този данък ще е причината.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
БАНКОВ айде за риба до неделя, на палатки по средата на Дунава Да видиш как ще оздравееш набързо"Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
steven написа:Кой ненормален ще си изтегли спестяванията, за да ги инвестира (в какво?!)? Стига глупости! Хората на запад, където има читава пенсионна система и социални грижи, не биха го направили, та тук ли?Ако имам 5 милиона, да инвестирам 1 на борсата, но нямам... А и едва ли този данък ще е причината.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
-
Четейки мненията стигам до извода,че за въвеждането на данъка са хора,които нямат влогове и по-скоро имат кредити. Ето какво се очаква да се случи след въвеждането на този данък: http://news.ibox.bg/news/id_791321774Честито на печелившите! А пък "баламите", които са успели да спестят ще намерят начин да си съхранят парите. Явно са находчиви и работливи хора,щом са успели да си осигурят доход надхвърлящ разходите имBrava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Четейки мненията стигам до извода,че за въвеждането на данъка са хора,които нямат влогове и по-скоро имат кредити. Ето какво се очаква да се случи след въвеждането на този данък: http://news.ibox.bg/news/id_791321774Честито на печелившите! А пък "баламите", които са успели да спестят ще намерят начин да си съхранят парите. Явно са находчиви и работливи хора,щом са успели да си осигурят доход надхвърлящ разходите имВсеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Някой да е теглил скоро от влога си в Банка ДСК?Ако теглите, ограничете се само по 2 000 лв., защото над 2 000 лв. вземат 15 лв. за теглене.Не съм питал дали е само над 2 000 лв. или има някаква градация, но гадовете дерат яко.А за валутен превод в офшорни зони не ми се мисли колко ще искат.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Май, май и милион данъчни декларации в повече ще има. А каква е логиката лихвите по разплащателни сметки да не се облагат?Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
nikolovvd написа:Някой да е теглил скоро от влога си в Банка ДСК?Ако теглите, ограничете се само по 2 000 лв., защото над 2 000 лв. вземат 15 лв. за теглене.Не съм питал дали е само над 2 000 лв. или има някаква градация, но гадовете дерат яко.А за валутен превод в офшорни зони не ми се мисли колко ще искат.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар