nikolovvd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дянков въвежда данък върху лихвите по влоговете
Collapse
X
-
Един комшия, работещ преди в АДВ, тръгваше за работа след мен. Аз в 8, а той в 9 часа. Понеже работата ми е близо до дома и на обяд си хода - той пак там! Прибирам се от командировка към 16:30 или от работа към 17:15 - той пак си е вкъщи. Сега е в НАП и нищо не се е променило! Иначе пръснаха един куп пари за пропускна система, но като мине през служебния вход и се регистрира, никой не му пречи да излезе от входа за граждани!Веднъж жена ми се възмути и се обади пред него на началника му с думите - "Господине, аз като редовен данъкоплатец искам да попитам, защо вашият служител в 10:30 си е вкъщи, а Вие му плащате заплата от моите данъци?" Да не мислите, че някой му накриви капата? Може би в София, Пловдив, Варна и другите големи градове трудовата дисциплине да е на ниво. Едва ли!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Един комшия, работещ преди в АДВ, тръгваше за работа след мен. Аз в 8, а той в 9 часа. Понеже работата ми е близо до дома и на обяд си хода - той пак там! Прибирам се от командировка към 16:30 или от работа към 17:15 - той пак си е вкъщи. Сега е в НАП и нищо не се е променило! Иначе пръснаха един куп пари за пропускна система, но като мине през служебния вход и се регистрира, никой не му пречи да излезе от входа за граждани!Веднъж жена ми се възмути и се обади пред него на началника му с думите - "Господине, аз като редовен данъкоплатец искам да попитам, защо вашият служител в 10:30 си е вкъщи, а Вие му плащате заплата от моите данъци?" Да не мислите, че някой му накриви капата? Може би в София, Пловдив, Варна и другите големи градове трудовата дисциплине да е на ниво. Едва ли!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
daley написа:Проблем няма да има за управляващите и за престъпниците. Проблем обаче ще има за всички обикновени хора, които няма да могат да си изнесат дребните спестявания в чужди банки. Проблема за обикновените хора, ще е в повторното облагане на средствата им. Проблема ще е в съдирането на поредната, а може би и последната кожа от гърба им.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Абе седя и се чудя и по едно време усещам че само си седя...Иначе ревете че нямате пари, че ви ги вземат с данъци, измами и т.н.А имате влоговееее... За които да притесняварееее...Аз па не само нямам влог, ами няколко банки имат влогове при мен. Е затва съм баровец!Няма и изгледи да имам влог в следващите десетина години, защото предпочитам да си погасявам предсрочно кредита и да пестя лихви. А оплаквате се иначе.... Бравос...Така се прави!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Yavor написа:Абе седя и се чудя и по едно време усещам че само си седя...Иначе ревете че нямате пари, че ви ги вземат с данъци, измами и т.н.А имате влоговееее... За които да притесняварееее...Аз па не само нямам влог, ами няколко банки имат влогове при мен. Е затва съм баровец!Няма и изгледи да имам влог в следващите десетина години, защото предпочитам да си погасявам предсрочно кредита и да пестя лихви. А оплаквате се иначе.... Бравос...Така се прави!Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Yavor написа:Абе седя и се чудя и по едно време усещам че само си седя...Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Хората си държат парите в банките защото не знаят какво да ги правят за да не ги загубят. Оказва се, че парите са по-ценни от живота - т.е. стискаш дупара за да не живееш като човек, че да пестиш за черни дни. Колко по-черни дни бе мамка му?A coffin has no pockets.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Правил ли си е някой сметка колко пари ни взима държавата от спечелените пари. Прост пример изкарвам 100лв от тях 20% ми взимат за ддс 10% данък печалба 5% дивидент и ми остават 65лв като си купя продукти пак ми взимат 20% от тия 65ле ми остават 52лв е държавата взима 48% и пак и е малко.Обичам си работата.
Коментар
-
simeon3000 написа:Това, някои хора да приветстват въвеждането на нов данък, ми се струва малко извратено.Brava 1.6 16V 103hp
Коментар
-
simeon3000 написа:Това, някои хора да приветстват въвеждането на нов данък, ми се струва малко извратено.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
Valentin_V написа:Правил ли си е някой сметка колко пари ни взима държавата от спечелените пари. Прост пример изкарвам 100лв от тях 20% ми взимат за ддс 10% данък печалба 5% дивидент и ми остават 65лв като си купя продукти пак ми взимат 20% от тия 65ле ми остават 52лв е държавата взима 48% и пак и е малко.Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар