Понеже нямам пари на срочен депозит и не вярвам скоро да имам този данък не ме касае. Затова нямам мнение конкретно за него - просто не ме вълнува.Но ако някой данъкоплатец ми каже че е доволен да плаща повече просто няма да му повярвам Да, и аз искам държавата да върви но нека го прави като разширява обхвата на хората от които взима данъци а не сумата от тези които плащат.Така хем ще плащаме по малко хем ще има повече събрани пари.nedialko- ако това, ако онова, 100%, 200% .... това са само празни приказки! Аз ти казах ФАКТ който няма как да се оспори
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дянков въвежда данък върху лихвите по влоговете
Collapse
X
-
ilkor написа:И забележете аз не казвам харесвам Станишев! Аз казвам факт който никой не може да обори!Наобратно - сега ни облагат с нов данък ... е как да ги харесвамСъветът на управляващата коалиция е постигнал принципно разбирателство на заседанието си в четвъртък да няма радикални промени в ставките, с които се облагат доходите на физическите лица. Идеята на част от левицата за 28% налог върху приходи над 1400 лв. очевидно няма да бъде внесен като предложение в парламента, но за сметка на това осигурителната тежест почти няма да се пипа, а данък печалба за фирмите ще бъде намален от 15% на 10%, са се разбрали тримата лидери Сергей Станишев, Симеон Сакскобургготски и Ахмед Доган.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Някъде да съм казал нещо за социална политика? Аз не си спомням Единствено казах че данъкът въведен от Станишев РЕАЛНО увеличи доходите ми. До преди това по стъпаловидния данък влизах в графата с най-високия процент.Затова именно на изборите ще гласувам за него! То реално изборът не е толкова голям - в парламента ще има 4-5 партии.Вие почнахте съчинения тук да ми правите какво съм искал да кажа ... затова няма да прокопсаме - никой не уважава различното мнение!Може да е станишката ама се бори за най много гласове в парламента, пък другаря ти костов се бори да влезе
Коментар
-
VIT написа:Очаквам съвсем скоро ,големия СпециЯлист Мъдянков, да въведе нов данък. Данък л**на. Абе мнго ходи по голяма нужда този Български народ бе, време е да му вземем 10% за това! Нещастници!!!!A17DTС/S
Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !
Коментар
-
ntodorov написа:VIT написа:Очаквам съвсем скоро ,големия СпециЯлист Мъдянков, да въведе нов данък. Данък л**на. Абе мнго ходи по голяма нужда този Български народ бе, време е да му вземем 10% за това! Нещастници!!!!== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
nedialko- За коя дясна? ГЕРБ също е дясна даже член на ЕНП заедно със СДС.Като заслужат - може ида гласувам за тях Аз не членувам в никоя партия та да съм им задължен да гласувам за тях. Нито пък съм влюбен в някоя от тях.Темата е за данъци и ако ползвам терминологията на бойко ще кажа: ония ви ги сваляха пък, ние ви ги дигаме
Коментар
-
nedialko- написа:гласувай за дясна партия, не за лява, ако искаш доходите ти да са все така високиНяма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Снощи Станишев каза точно това, че ще подкрепят връщането на старото подоходно облагане. Хайде да го изберем, за да ни прибира 25% данък от заплатите! Бе тоя да не чета нашия форум!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар