Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дянков въвежда данък върху лихвите по влоговете

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Понеже нямам пари на срочен депозит и не вярвам скоро да имам този данък не ме касае. Затова нямам мнение конкретно за него - просто не ме вълнува.Но ако някой данъкоплатец ми каже че е доволен да плаща повече просто няма да му повярвам Да, и аз искам държавата да върви но нека го прави като разширява обхвата на хората от които взима данъци а не сумата от тези които плащат.Така хем ще плащаме по малко хем ще има повече събрани пари.nedialko- ако това, ако онова, 100%, 200% .... това са само празни приказки! Аз ти казах ФАКТ който няма как да се оспори

Коментар

Очаквам съвсем скоро ,големия СпециЯлист Мъдянков, да въведе нов данък. Данък л**на. Абе мнго ходи по голяма нужда този Български народ бе, време е да му вземем 10% за това! Нещастници!!!!

Коментар

ilkor написа:
        И забележете аз не казвам харесвам Станишев! Аз казвам факт който никой не може да обори!Наобратно - сега ни облагат с нов данък ... е как да ги харесвам
        Ако ми кажеш, че плоския данък от 10% въведен от Станишев е социален, то нищо не разбираш от социална политика.Преди това дънъка бе на стъпала. За 2005 година данните са следните:До 130 лв. не облагаем доход.От 130 до 150 10% за горницата над 130 лв.От 150 до 250 2лв. + 20% за горницата над 150 лв.Над 250 лв. - 22лв.+24% за горницата над 250 лв. Такова облагане подкрепят социалестите, т.е. данъчната тежест се носи от тези с по-високи доходи.Защо го въведе Станишев ли? Ето защо:При заплата от 500 лв. ДОД през 2005 г. е 82 лв., а сега е 50 лв. Ето един цитат от вестник от септември 2006 година.
        Съветът на управляващата коалиция е постигнал принципно разбирателство на заседанието си в четвъртък да няма радикални промени в ставките, с които се облагат доходите на физическите лица. Идеята на част от левицата за 28% налог върху приходи над 1400 лв. очевидно няма да бъде внесен като предложение в парламента, но за сметка на това осигурителната тежест почти няма да се пипа, а данък печалба за фирмите ще бъде намален от 15% на 10%, са се разбрали тримата лидери Сергей Станишев, Симеон Сакскобургготски и Ахмед Доган.
        Ето какъв данък са готвели любимата ни тройна коалиция! И ще ми разправяте, че кабинета на Станишев бил социален, след като намалява данък печалба на фирмите с 50%!
        Няма начин да няма начин!

Коментар

виж сега, ние не разбираме, друго си е станишката и доган :D :D
          Брава 1.6

Коментар

Някъде да съм казал нещо за социална политика? Аз не си спомням Единствено казах че данъкът въведен от Станишев РЕАЛНО увеличи доходите ми. До преди това по стъпаловидния данък влизах в графата с най-високия процент.Затова именно на изборите ще гласувам за него! То реално изборът не е толкова голям - в парламента ще има 4-5 партии.Вие почнахте съчинения тук да ми правите какво съм искал да кажа ... затова няма да прокопсаме - никой не уважава различното мнение!Може да е станишката ама се бори за най много гласове в парламента, пък другаря ти костов се бори да влезе

Коментар

гласувай за дясна партия, не за лява, ако искаш доходите ти да са все така високи
              Брава 1.6

Коментар

Айде, почнахме с плакати и лозунги да си говорим.

Коментар

не, просто по принцип левите ако са наистина леви, вземат от богатите и дават на бедните
                  Брава 1.6

Коментар

Да ама нашите леви се нагушиха с много пари и няма как да вземат от себе си та дадат на бедните.
                    Фиат Панда 1.2 2006година
                    Синджира си идва ,а козата я няма...

Коментар

VIT написа:
                      Очаквам съвсем скоро ,големия СпециЯлист Мъдянков, да въведе нов данък. Данък л**на. Абе мнго ходи по голяма нужда този Български народ бе, време е да му вземем 10% за това! Нещастници!!!!
                      Без да осъзнаваме го плащаме. Разтършувай се из фактурите си на ВиК в частта- пречистване. Тази услуга е по-скъпа от самото водоподаване.
                      A17DTС/S
                      Когато губим, не знаем какво печелим, а когато печелим, не знаем какво губим !

Коментар

ntodorov написа:
                        VIT написа:
                        Без да осъзнаваме го плащаме. Разтършувай се из фактурите си на ВиК в частта- пречистване. Тази услуга е по-скъпа от самото водоподаване.
                        Абсолютно.И то много отдавна го плащаме
                        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

nedialko- За коя дясна? ГЕРБ също е дясна даже член на ЕНП заедно със СДС.Като заслужат - може ида гласувам за тях Аз не членувам в никоя партия та да съм им задължен да гласувам за тях. Нито пък съм влюбен в някоя от тях.Темата е за данъци и ако ползвам терминологията на бойко ще кажа: ония ви ги сваляха пък, ние ви ги дигаме

Коментар

nedialko- написа:
                            гласувай за дясна партия, не за лява, ако искаш доходите ти да са все така високи
                            Имено и ако БСП вземе властта със сигурност ще върне старата система на ДОД. Номера с плоския данък бе, за да се увеличат приходите в хазната и да се увеличи подкрепата за тях на следващите избори. Така създадоха над 10 милиарта излишък и си го изядоха сами.Обаче забравиха да се борят с престъпността, което отблъсна хората от тях. Нещо повече - подкрепяха я!

Коментар

Снощи Станишев каза точно това, че ще подкрепят връщането на старото подоходно облагане. Хайде да го изберем, за да ни прибира 25% данък от заплатите! Бе тоя да не чета нашия форум!

Коментар

nikolovvd написа:
                                Снощи Станишев каза точно това, че ще подкрепят връщането на старото подоходно облагане. Хайде да го изберем, за да ни прибира 25% данък от заплатите! Бе тоя да не чета нашия форум!
                                Ся видяхте ли че имало и по лошо от данъка върху лихвата, дето няма от какво да я получим... Уж...Гласувайте за Станишката на изборите - той щото е социален - иска да се взема от нас и да се дава на циганите. Не че сега не се прави, ама не стигат парите
                                Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                                Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                                ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Working...
                                X