Готвят нови 2 данъкаДва нови данъка влизат в сила до Нова година, обяви вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков. От 1 януари 2013 г. ще бъдат облагани печалбите на физическите лица от хазартни игри и от операции на фондовата борса. В момента те са сред изключенията, върху които държавата не удържа 10%. Вторият е върху рентите от земеделска земя. Собствениците на ниви, които са членове на някоя от кооперациите и получават срещу обработката на земята им по 30-40 лв. за декар на година, ще трябва да оставят 10% от сумата в хазната. Десятъкът ще засегне предимно възрастни хора.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дянков въвежда данък върху лихвите по влоговете
Collapse
X
-
ele написа:Аз почнах с 0 и един подарен компютър :DTIP: Щото яростно са против новия данък. Ако нямаш влог в банка, бърка ли те?Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
vvvasilev написа:Просто не мога да повярвам, че това се приема така спокойно от мнозинството тук. Бърка ви се директно в джоба, а вие сами оправдавате управляващите - демек да не им се налага даже да се изчервят от кумува срама. Ужас. За тези които говорят как това щяло да афектира хората с големи влогове.. Ще афектира таратанци - всички които ги жили новия данък - ще си прехвърлят парите в офшорки. Аз специално повече в България сметки няма да имам. Само разплащателни.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:vvvasilev написа:Просто не мога да повярвам, че това се приема така спокойно от мнозинството тук. Бърка ви се директно в джоба, а вие сами оправдавате управляващите - демек да не им се налага даже да се изчервят от кумува срама. Ужас. За тези които говорят как това щяло да афектира хората с големи влогове.. Ще афектира таратанци - всички които ги жили новия данък - ще си прехвърлят парите в офшорки. Аз специално повече в България сметки няма да имам. Само разплащателни.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
-
vvvasilev написа:Просто не мога да повярвам, че това се приема така спокойно от мнозинството тук. Бърка ви се директно в джоба, а вие сами оправдавате управляващите - демек да не им се налага даже да се изчервят от кумува срама. Ужас. За тези които говорят как това щяло да афектира хората с големи влогове.. Ще афектира таратанци - всички които ги жили новия данък - ще си прехвърлят парите в офшорки. Аз специално повече в България сметки няма да имам. Само разплащателни.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
campain написа:Готвят нови 2 данъкаДва нови данъка влизат в сила до Нова година, обяви вицепремиерът и финансов министър Симеон Дянков. От 1 януари 2013 г. ще бъдат облагани печалбите на физическите лица от хазартни игри...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
А колко пари се изпират в казината някой знае ли? Аз влогове нямам. Така съм пресметнал нещата, че месечните приходи и разходи са почти изравнени. Ако останат някакви пари в сметката след плащана на задълженията, веднага се изтеглят. Така приходите ми от лихви клонят към НУЛА, а следователно 10% от нула е НУЛА! :D Ако спешно ми потрябват пари има кридитни карти, лизингови компании и прочие кредитни институции за малко пари и за кратки време.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
snake написа:Накратко: няма икономика, няма постъпления в бюджета. И ще го пълним със счетоводни хватки.Stop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
Бързаш да пишешdudulia написа:vvvasilev написа:Аз специално повече в България сметки няма да имам. Само разплащателни.dudulia написа:ele написа:Аз почнах с 0 и един подарен компютър :D
Коментар
-
ele написа:vvvasilev написа:Просто не мога да повярвам, че това се приема така спокойно от мнозинството тук. Бърка ви се директно в джоба, а вие сами оправдавате управляващите - демек да не им се налага даже да се изчервят от кумува срама. Ужас. За тези които говорят как това щяло да афектира хората с големи влогове.. Ще афектира таратанци - всички които ги жили новия данък - ще си прехвърлят парите в офшорки. Аз специално повече в България сметки няма да имам. Само разплащателни.браво 1,6/90 - 09 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар