София. Лукойл България намалява от 0.00 часа на 13 септември крайните заводски цени на бензина, съобщиха от нефтената компания.Бензин А-92Н поевтинява с 2.45 процента и 1000 литра вече ще струват 1482 лева вместо 1519. Бензин А-95Н поевтинява с 2.43 процента, а А-98Н - с 2.36 на сто.Лукойл намалява и цените на дизела и газьола съответно с 1.29 и 1.36 процента. По-висока ще е крайната заводски цена на пропан-бутана - с 1.35 на сто.БТА
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лукойл намалява крайните заводски цени на бензина
Collapse
X
-
е тъй то ама то все пак газта е 1.03 а бенза все пак гони 2 така че дреме ми че не върви ТОЛКОВА яко, според мен колата си върви достатъчно добре, а газовата си изби парите още миналата година, от тогава досега съм спестил една камара пари........дори за основен ремонт ще стигнат ако искам, да не говорим че масло, свещи, филтри ти идват направо подарък след определени километри на газ.п.с.не че не ми се кара на бенз, но лично за мен това са безсмислени разходи......"аз като стана голям..........ще си взема танк" хем е полезен при камикадзетата по улиците, хем не ми дреме за дупките , а пари за гориво тогава ще имаме нали ще сме големиСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
За пръв път от толкова години виждам толкова различни цени на газта - в един и същи град цени от 1.02 до 1.10, а да не казвам че вчера в Слънчев Бряг видях цена от 1.15.А относно бензина - обикновено сипвам по няколко литра, за да има за палене (пали авт. на бенз) и за изпреварване.А това с вървежа на газ - може даже да върви повече от на бензин, но тогава... малко повечко гори . Сега съм я спънал моята, и хич я няма при изпреварвания, ако не превключа на бензин. Но пък разхода ми стана повече от задоволителен. Като карам на газ ми е все едно че гори 6.5 / 100 бензин. А бензин си гори над 9/100.
Коментар
-
Браво танка е много горивен ако не знаете и не е проблем какво ще налеете но ресурса е малък на двигатела.и сега като чета отговорите за газта ви пускам тема кой колко км. е изминал на горивото газ пропан-бутан.Защото приказки много ама ще ви разкажа по нататък.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
кво става в тази държава........ днес сутринта на лукойл А 95 Н - 1.65 ...........ми то да караш ей тъй в кръг да можеш да свикнеш с цените.....аз нали си напълних по 1.79Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
donnna написа:кво става в тази държава........
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар