Ситуацията е изтървана с отказа за подпис на акта, и с неприемането му, начините не са това, сега всички "козове" са в другата страна и опциите не са много.......
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отнемане на контролер талон?
Collapse
X
-
Immortal написа:Kuku написа:Ама аз друго не можах да разбера - акта е написан за.... ?A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Ето такава тактика трябваше да се предприеме!Полицай спира кола, която минава с 80км/час покрай знак "разрешено до 60км/час".- Излизай от колата!- Не мога бе, старши, тука всичко е пълно - едни наркотици, едни истории... Ако отворя вратата ще се разсипят.- Излизай веднага! - заповядал полицаят.- Абе, една бомба имам на дясната седалка, ще вземе да гръмне...- Излез, бе!- Ама на задната седалка карам едни пушки-самоделки, ще гръмне някоя...- Излизай или стрелям!- Стига бе, човек, два трупа имам в багажника!Полицаят се шашка и вика подкрепления по радиото. След малко пристигат баретите и изкарват шофьора от колата.- В колата има наркотици! - вика полицаят.Баретите проверяват - няма нищо.- И бомба има на дясната седалка!Проверяват - няма бомба.- И пушки...Гледат - няма пушки.- И трупове в багажника!- Я отваряй багажника! - наредили баретите.Отваря шофьорът и показва:- Ето, няма трупове... Вие к’во го слушате тоя полицай бе, той още малко ще каже че съм превишил и скоростта...Няма начин да няма начин!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар