Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Отнемане на контролер талон?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ситуацията е изтървана с отказа за подпис на акта, и с неприемането му, начините не са това, сега всички "козове" са в другата страна и опциите не са много.......
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

Immortal написа:
      Kuku написа:
      Ама аз друго не можах да разбера - акта е написан за.... ?
      И аз не разбрах защо е този акт.(4) (Изм. - ДВ, бр. 43 от 2002 г., в сила от 26.04.2002 г.) На път с еднопосочно движение се допуска престой и от лявата страна по посока на движението, ако това не пречи на движението на пътните превозни средства.
      АКТ-а е за неправилно паркиране.Цитата от закона е за позволение за престой, което не е разрешение за паркиране.А въпроса, който ми изниква в главата - като нямаш талон и АКТ, какъв е статуса на книжката?Дефакто имаш ли я, нямаш ли я, глоба при спиране от органите на реда....Защото копие от АКТ-а не е отказан да бъде взет, а е отказан да бъде подписан, което за мен са си две отделни неща.Ако имат законово основание да не ти връчват копие от АКТ-а на място, въпреки излишното настояване на водача, то нямат законово основание ако те спрат след това и нямаш едно от двете неща, то да те глобяват за липсата на талон/АКТ.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Ето такава тактика трябваше да се предприеме!
        Полицай спира кола, която минава с 80км/час покрай знак "разрешено до 60км/час".- Излизай от колата!- Не мога бе, старши, тука всичко е пълно - едни наркотици, едни истории... Ако отворя вратата ще се разсипят.- Излизай веднага! - заповядал полицаят.- Абе, една бомба имам на дясната седалка, ще вземе да гръмне...- Излез, бе!- Ама на задната седалка карам едни пушки-самоделки, ще гръмне някоя...- Излизай или стрелям!- Стига бе, човек, два трупа имам в багажника!Полицаят се шашка и вика подкрепления по радиото. След малко пристигат баретите и изкарват шофьора от колата.- В колата има наркотици! - вика полицаят.Баретите проверяват - няма нищо.- И бомба има на дясната седалка!Проверяват - няма бомба.- И пушки...Гледат - няма пушки.- И трупове в багажника!- Я отваряй багажника! - наредили баретите.Отваря шофьорът и показва:- Ето, няма трупове... Вие к’во го слушате тоя полицай бе, той още малко ще каже че съм превишил и скоростта...
        Няма начин да няма начин!

Коментар

Working...
        X