Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво казва автомобилната марка за собственика си

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Какво казва автомобилната марка за собственика си

хахахахахха е само жени ли карат фиат :D :D :D
    Fiat Bravo 1.6 16V

Да, като седна във Fiat-а и той точно това си мисли за мен, че съм готина и самоуверена мацка ... ТЪПОТИИ!

Коментар

Колкото за опел-а, не харесвам изобщо Шумахер и VW. Виж Райконен и Ауди е друго нещо

Коментар

Чшшш алоууууу, ша са бийм! Рено- най вероятен гей, а?
        Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
        Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
        Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

бла бла... нищо вярно на около 90%
          == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

100% това е превод от западна литература ! Това важи само за там тука при нас някои от марките имат съвсем различно звучене, но порше се си е същото! И все пак нека си мислят че ми е малка пишката!
            Jeep Grand Cherokee 3.1TDI
            Fiat Bravo GT 1,9 JTD 105к.с. 2000г.

Коментар

Ами то и аз като видя някое от поршетата в София не ми идва на акъла"еииии тоя сигурно е с малка пишка" :D Но за майтапа е тва ся вие пък взехте да се засягате...Както и това за реното и геиовете...може да е съвпадение ако имате рено
              N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
                Ами то и аз като видя някое от поршетата в София не ми идва на акъла"еииии тоя сигурно е с малка пишка" :D Но за майтапа е тва ся вие пък взехте да се засягате...Както и това за реното и геиовете...може да е съвпадение ако имате рено
                Баууууу !
                Alfa Romeo 155 1.8 TS 8V - Ex
                Alfa Romeo 166 2.4 JTD - Ex
                Volvo S60 Sport 2.4D

Коментар

VolkswagenСилно надценени за надеждността им коли от дните на Костенурката, но пък имат добра стойност при препродажба. Обикновено практични, здраво мислещи хора, които обичат да карат бързо където никой не може да ги види. Обикновено са лойални на марката до раздразнение, защото са си загубили девственоста на задната седалка на Костенурка.
                  Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04 Yellow_Flash_Colorz_PDT_04

Коментар

Mitko написа:
                    Мой приятел казва че размера на автомобила компенсира другия размер
                    Значи тези с поршетата трябва да карат лимузини btw MazdaФорд-шофьор с по-малко пари. Ужасно скучни, без имидж и още по-малко въобръжение. Пенсионери. Пречите, така че се махнете от пътя.Mercedes-BenzОтговорни, безупречни и консервативни типове. Скучни директори-клонинги с твърде много пари, или офисни супер-хаховци които не могат да си спомнят какво е да се забавляваш. Не стават за среща. тези двете не са верни ... За маздата - имам много приятели с мазда, които нямат нищо общо с описанието...а за мерцедеса - "отговорни, безупречни, консервативни..." дрън дрън ... изпреварват който си искат, когато си искат, от където си искат, понеже могат ... по магистралата като те изпревари някой "мирджан" 200-300 коня, докато кара срещу камион - не е много отговорно ...

Коментар

Working...
                    X