днес ми се наложи да влезна в магазина до нас продават Мазда и имаше хора да си харесват кола на многото въпроси не им бе отговорено или отговора беше даще видим да може и да има говореше винаги неточно и несигурно аз го питах може ли да видя ключа показаха ми чип карта за отварянето нямало нужда от ключ а там си има ключалки като обикновенна кола питах го ако някой си загуби ключа или картата какво трябва да направи и той каза че незнае питах го и колко струва ключа -картата незнаеше просто са сложили продавачи не на място това не е хляб и колите не са лев или два.трябва да са учили поне малко за коли най елементарни неща но като знам колко електроника има и екстри новите колимани мани
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избиране на нова кола
Collapse
X
-
Re: исбиране на нова кола
kluchar написа:днес ми се наложи да влезна в магазина до нас продават Мазда и имаше хора да си харесват кола на многото въпроси не им бе отговорено или отговора беше да ще видим да може и да има говореше винаги неточно и несигурно аз го питах може ли да видя ключа показаха ми чип карта за отварянето нямало нужда от ключ а там си има ключалки като обикновенна кола питах го ако някой си загуби ключа или картата какво трябва да направи и той каза че незнае питах го и колко струва ключа -картата незнаеше просто са сложили продавачи не на място това не е хляб и колите не са лев или два. трябва да са учили поне малко за коли най елементарни неща но като знам колко електроника има и екстри новите коли мани маниSUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Реклама
Collapse
Коментар