Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За нас скъпо, а на запад символични цени на GSM и минута

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

За нас скъпо, а на запад символични цени на GSM и минута

Я кажете сега коя тарифа е най-на-далавера тука и кога ще ги стигнем и ние американците, че и задминем ... кога?http://www.t-mobile.de/xtraclick/handys.htmlтук може да видите телефончета към предплатена карта - земаш го за 30-40 ЕВРО барабар с 10 ЕВРО и то по 5 цента минутата за разговори. А у нас трябва да е с хиляди условия към кого говориш и кви ли не такси и таксички за да доближиш до толкова ниска цена ... и то с договори ала бала ... да ги таковам у обилджиите алчни дет са наште мобилни оператори.За сюрмасите брадва, а за онез дет земат по 10 ЕВРО на час - борба за клиента ръйшли!?!
    Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
    http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Друго интересно нещо са глупавите промоций които правят .Предлагат някакви грозни телефони на които реалната цена е 50лв,САМО за 80лв с карта и някакви там буквално измислени безплатни минути,че на всичко отгоре те заробват с някави едногодишни,двугодишни и всякакви такива договори
    Fiat Bravo 1.6 16V

Коментар

Най-тъпата промоция обаче беше на Вивател-взимаш си 2 карти, на сметка трябва да си и взимаш безплатно един куц телефон след...6 месеца!А само за сведение-в САЩ говорят за 30$ на месец колкото си искат...без да преувеличавам-може цял месец да ходиш с телефона до ухото...
      N.Y. State of Mind

Коментар

sachma написа:
        Най-тъпата промоция обаче беше на Вивател-взимаш си 2 карти, на сметка трябва да си и взимаш безплатно един куц телефон след...6 месеца!А само за сведение-в САЩ говорят за 30$ на месец колкото си искат...без да преувеличавам-може цял месец да ходиш с телефона до ухото...
        Ще поспоря с теб, защото съм бил абонат на сметка в Щатите и ще ти кажа, че тия които бяха с безплатните разговори плащаха такса над 100$ и си лафиха. Мен ме бяха подвели с безплатните минути и един месец платих 252$. Заболя ме сърцето. Ама във фирмата, където бачках ми казаха нямаш грижи вечерите и уикенда са ти безплатни, ама като дойде първата сметка се озъбих.

Коментар

sachma написа:
          това беше измислено от МобилСвят, не от Вивател
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

един познат ми разправяше че в Холандия телефона е бил непрекъснато с включено зарядно, защото от телефона се е говорило нон-стоп - те са били няколко души. И са говорили не само там, но и с България и разговорите били безплатни. Само такса май са плащали която не е била нищо особено.
            Audi 1.8S златен талон

Коментар

doofiat написа:
              sachma написа:
              Ще поспоря с теб, защото съм бил абонат на сметка в Щатите и ще ти кажа, че тия които бяха с безплатните разговори плащаха такса над 100$ и си лафиха. Мен ме бяха подвели с безплатните минути и един месец платих 252$. Заболя ме сърцето. Ама във фирмата, където бачках ми казаха нямаш грижи вечерите и уикенда са ти безплатни, ама като дойде първата сметка се озъбих.
              Аиде сега да не сканирам и да пращам сметките си от Metro PCS или на аверчето дето беше на Cincular.А иначе на T-mobile беше малко по-скъпо, ама наистина малко.
              N.Y. State of Mind

Коментар

doofiat написа:
                sachma написа:
                Айде да не си сканирам сега сметките от Metro PCS или на аверчето той беше на Cincular.Иначе на T-mobile е малко по-скъпо, ама малко.
                N.Y. State of Mind

Коментар

sev написа:
                  sachma написа:
                  това беше измислено от МобилСвят, не от Вивател
                  Sorry.Ама пак си беше простотия :D
                  N.Y. State of Mind

Коментар

А за Щатите вижте офертите на Веризон нее чак толкова евтино :D

Коментар

Абе и за Щатите си има уловки - например, че се таксува на цяла минута, че се таксува и клипването като цяла минута и че се таксуват и входящите разговори като изходящи (колко платих, докато го разбера само ). Но при всичко това пак е по-евтино отколкото в БГ. Моята тарифа беше $40 на месец, 1000 минути.
                      Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
                      Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

Мда скъпи са БГ операторите и то много. Аз в Германия си взех K800i за 1 евро!!! и плащам 20 евро на месец. НО в тия 20 евро на месец имам безплатни разговори към стационарни номера в цяла Германия, безблатни разговори с абонати на същия оператор и два номера - един GSM и един, който е стационарен. Сиреч ако си в радиус 2км от вкъщи могат да те търсят и на този номер, който е като стационарен....Освен това ако нямам тази услуга с безплатни разговори цената е 6 цента със стационарен и 13 цента с мобилен.... Фирмата е О2 , така че правете си изводи колко са скъпи нашите....
                        FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

....та и моя тел е нон стоп на зареждане :D
                          FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Моя също..... ама заради батерията и мощния обхват ще ги видим до година като влязят ония.
                            Мнодео 2.0-136- GIA

Коментар

Кой ще влизат догодина и къде ? Нови оператори в БГ?Та те и тези 3ите са много за нашето население ... сякъш нещо дръстично се случи с цените при предушното влизане на конкуренцията - само копират един от друг с малко промени - 500 минути ама едните 500 били към само 3 номера, другите 500 на другия оператор били само към малкото гъзенца на същата тарифа и видиш ли трябва да си под 26 - демек достатъчно найвен за да се зарибиш ... тоя филм сме го гледали ... даже имаше едни карти с безплатни разговори в групата - и тях пък третия оператор ги ограничил до в рамките на 500 минути месечно, ама да не ви шепна каква им е таксата инъче ... те операторите си имат негласни споразумения помежду си - колкото се може по дълго да ни оскубят щом си плаща българина като поп ... имаше един опит за бойкот - всеки ден от 14 до 15 часа ... и онези се изсмяха и казаха, че дори отчитали по-голям трафик ... ама щото малко хора се включиха ... комар ги ухапал - никакви пропуснати ползи не можахме да им причиним ... изхода остава да си купуваме разкодираните телефончета и да си наврат договорите ... (първия ми договор от 8ми Дек. 2000 беше за 36 месеца по 12 лв такса и цени между 1,62 и 2,28 лева на минута и наринах сигурно над 500 лева във вид на сметки и разговори, а апарата който ми остана за спомен и Сименс С25 - който познайте колко струва сега)
                              Брава 1,6 16V; Джанти 16-ки - по договаряне - 4 бр.:
                              http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=88126

Коментар

Working...
                              X