то и аз често се заглеждам по чуждите коли и започват да ми минават греховни мисли, ама като си спомня на къв мога да се нацепя и ми минава.за какво да си продавам здравата вярна машина с евтина поддръжка, че да се натреса на разни съединители по 500 лв, маховици, носачи по 200 лв., гуми по 300 лв. и не знам си още кво?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да продам ли Бравока?(Моля това да не се приема като обява!)
Collapse
X
-
muns61 написа:Темата е стрелба нахалос, ама ако не ти е тежък офроуд зимата, има куатро автомобили, които вършат идеална работа.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Колега, нека споделя моят опит от същата ситуация отпреди два месеца. Трябваше ми джип. Казвам "трябва", защото живея в планината и след изминалата доста тежка зима, реших че не мога да се мъча с Бравото. Огледах се и аз точно за Фронтера и Витара. Избрах Витарата по доста причини и започна една чуденка какво да правя с Бравото. Първата кола ми е и няма никакви проблеми по нея. Лети, мърка...въобще адски съм доволна от нея. Взех да гледам колко вървят като цени колите като моята и какво открих, между 1500 и 3000 лв. Тогава ме осени мисълта, че няма абсолютно никакъв смисъл да я продавам. Купих си Витарата и оставих и Бравото. Не видях смисъл да продавам нещо което ми върши перфектна работа. И да, новата - стара кола, не знаеш какво и е, колко пари и време ще отнеме да я направиш перфектна. За това време знаеш, че си имаш надеждната "стара" колица.Ако не те притеснява твърде много финансово е по-добре да си оставиш Бравата. И още една препоръка, помисли добре защо искаш джип и се приготви за по-скъпа поддръжка от тази на Фиата. УспехFiat Bravo 1.6 16v `99г.
Suzuki Vitara 2.0V6
Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!
Коментар
-
Dimo_J написа:Пък и в крайна сметка хубави зимни гуми и комплект вериги правят чудесаFiat Bravo 1.6 16v `99г.
Suzuki Vitara 2.0V6
Ако не живееш на ръба, заемаш прекалено много място!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар