Привет колеги,Не съм писал отдавна, но и не е имало повод...ама сега... :D (Моля това да не се приема като обява!!!!)Върти ми се една мисъл...да продам Бравата, я тя е 1.6 16V, 2001г. на 100 000 км. с климатроник и пр.Никакви проблеми не ми е правила до сега, и незнам що ми хрумна това?!Абе в същност знам - искам некво джипче - я фронтера, я витара...Обаче си я обичам и ....незнам...дайте акъл пичове?Благодаря ви!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да продам ли Бравока?(Моля това да не се приема като обява!)
Collapse
X
-
lametobg написа:Ти май искаш просто някой да ти избие бръмбара от главата или да ти навие пружината повече Всеки си го е мислил това, така че няма да си първият. Карай си брадвичката щом е новичка и си свиркай.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Продай я! Всяка смяна на колата носи положителни емоции. Поне в началото де, докато "новата" започне да си казва какво й е. Защото почти всяка кола, която се продава, най-малкото плаче за обслужване, гуми, акумулатор и за поне една тежка смяна - я съединител, я нещо друго.Въпреки неизвестните, които крие всяка нова кола, и гарантираното наливане на паричен ресурс в нея, за мен тръпката да сменям колите е нещо изключително.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
snake написа:Продай я! Всяка смяна на колата носи положителни емоции. Поне в началото де, докато "новата" започне да си казва какво й е. Защото почти всяка кола, която се продава, най-малкото плаче за обслужване, гуми, акумулатор и за поне една тежка смяна - я съединител, я нещо друго.Въпреки неизвестните, които крие всяка нова кола, и гарантираното наливане на паричен ресурс в нея, за мен тръпката да сменям колите е нещо изключително.Brava 1.6 16v ELX 2001г.
Punto М2 1.2 SX 2000г.
МРАЗЯ НАП!!!
Коментар
-
Ако нямаш излишни пари, тази ти върши работа като обем и е стегната не виждам за какво да я сменяш, изчакай събери повече пари и се хвърли на нещо значително по-ново, пък ако искаш джип помисли дали наистина ще го ползваш, имаш вила в балкана, ходиш на лов/риболов, караш по гадни пътища тогава да, иначе няма смисъл.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
u_bo
lametobg написа:Тия Фронтери и разни други Витари Китари са си пълни кошници. Освен това на Фронтерата клиренса не е по-голям от този на Омегата.Това не е SUV ами голяма кутия.
Коментар
-
u_bo написа:lametobg написа:Тия Фронтери и разни други Витари Китари са си пълни кошници. Освен това на Фронтерата клиренса не е по-голям от този на Омегата.Това не е SUV ами голяма кутия.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Не, ако не ти прави проблеми, нямаш излишни пари или не си сигурен, че искаш да ги хвърлиш след новата придобивка.Да, ако имаш излишни пари и ти се харчат. Не, ако имаш излишни пари и ти се харчат и можеш да си купиш някоя витара, паджеро или друго без да продаваш бравотоВинаги като ме налегнат такива мисли, започвам да обмислям дали тия пари, дето ще ги хвърля за новата кола, мога да ги изхарча за нещо друго и все намирам, засега, нещо друго - я екскурзийка, я нов лаптоп, я някой боклук, парцал или не толкова боклук.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
Споделям мнението на ele . Като вземеш друг автомобил и не знаеш какво те очаква . Може да си караш Бравичката и да се возиш безгрижно . На мен всяка зима ми хрумват подобни идеи за подобен стар джип , да си начеша крастата , но бързо минават после Най-добре ако имаш някой приятел с подобен , покарай малко и ще си прецениш . Все пак не е лошо да кажеш и с какъв бюджет разполагаш.Аз имам двама приятеля , които се занимават с джипове , вкарвали са ги из горите и мога да споделя следните впечатления :Сузуки Витара къса база - лека и доста проходима , евтина за джип поддръжка , с малко средства може да се модифицира , здрава като цяло , здрави и икономични 1.6 двигатели (2.0 V6 не е препоръчителен) . Лошото е , че много гният на всякакви места , да се гледа най-вече рамата да е непокътната .Дайхатсу Фероза - подобно на Витарата , но с по-скъпи части , няма толкова модове , монтьорите не ги обичат много , понеже всичко е наблъскано на тясно . Паджеро 1 , 2 & Хюндай Галопер - добри и проходими джипчета . Малко са тежки и тромави , но не е болка . Задължително да е изрядна охладителната система . Нисан Терано 2 & Форд Маверик - компромисно решение , но също не са лоши . Опел Фронтера дълга база 2.3 ТДИ - бавно , тежко , не особено маневрено , става за теглене . Късата база вече е друго .Из офроуд форума има доста полезни теми . Ползвай търсачката .Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Продавай я, но не късай връзката с новия собственик и му намекни, че ако нещо стане ще си я вземеш пак .Аз така направих, и когато му омръзна след 4-5 месеца да я кара отидох и си я купих пак в не лошо състояние и с много леки и лесно отстраними забележки.И сега си имам колата, която исках, имам си и бравата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар