Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето и моя Фильо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето и моя Фильо

Прикачени файлове

още една
    Прикачени файлове

Коментар

оп
      Прикачени файлове

Коментар

здравей те

искам да кажа че бях абсолютно негативно настроен срещу фиат имах Омега до сега и някои други коли но след като разбрахме че ще имаме малак принц тати се наложи да продаде колите и да прави ремонт в къщата и след като останхме без коли си взех най-евтината на пазара за 1200 лв я купих след това ми се наложи да правя заден мост знаете как става като патка колата но я оправихме сменихме накладки като сменяхме накладките видяхме че имам чисто нови амортисьори и лагери на колелата както и задни челюсти и таз добра голям касмет но взехме да горим масло много сменихме вложки и всичко се оправи взех да се кефя все повече на колата и след известно време кеф отидах и и купих тези джанти от Бургас последва и гарне а съвсем скоро смених и двата носача на практика си е супер колата вече и разхода съм много доволен начетах се че горят много тези коли не знам на кой колко му гори но моята над 7 не отива Заключение : Фиат е добра кола и съм много доволен от нея супер безгрижна кола

Коментар

Честито ! И със здраве да си я караш !
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Много симпатично Пунто.И аз ей така бях много скептичен,че италианските коли са антиавтомобили,но по стечение на обстоятелствата се качих на Фиат и мнението ми в момента е на 180 градуса.Само не знам как събираш всичките атрибути за малкия,защото на Типото изпитвам трудности,а в тая въшчица не знам
            EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
            Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

комшията на жена ми идва от работа и вместо да паркира до мен че бяхме на гости на майка и стои и ме гледа а ние сабираме багажа и ще заминавамевикам му айде влез има място не не ще почакам и сгъвам количката слагам я в багажника и той се залива от смях какво стана бе стоя и гледам как ще събереш количката и като видял че влиза умрял от смях но уточнение количката е зимнатака че има място за всичко поне за 1-2 години докато се оправим малко че ремонта ни изцеди

Коментар

мерси колега

Коментар

Честито колега, страхотно бижу! Дано е толкова запазена и от вътре, колкото изглежда на снимките ?!
                  Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
                  Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
                  http://www.keepfighting.ms

Коментар

white_shark написа:
                    Много симпатично Пунто.И аз ей така бях много скептичен,че италианските коли са антиавтомобили,но по стечение на обстоятелствата се качих на Фиат и мнението ми в момента е на 180 градуса.Само не знам как събираш всичките атрибути за малкия,защото на Типото изпитвам трудности,а в тая въшчица не знам
                    Мда при Браво с газова бутилка го има същия проблем. Ама туи е полужението.Иначе много стегнато изглежда и дано да си следващия заклет фен, от мен да знаеш кой се качи на италянка е забравил за другите марки
                    Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                    (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                    Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Честито, колега! Пунтото е много симпатично, много безаварийни километри ти пожелавам! Аз имах такова и си свирках, никакви ядове
                      Más vale tarde que nunca
                      Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Честито!!! Със здраве да си я караш и много безаварийни километри да и навъртите. :D
                        MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
                        "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
                        R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

Честито и те съветвам да забравиш безконтактното миене

Коментар

Честито и от мен колега със здраве да си я караш ,с кои мотор е
                            FIAT PUNTO MK1 преди -FIAT PUNTO MK2 facelift &FIAT GRANDE PUNTO 1.4 95

Коментар

Честито и от мене на колегата.Нищо,че червения цвят не ме кефи много.Хубаво изглежда колицата.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Working...
                              X