Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето и моя Фильо
Collapse
X
-
здравей те
искам да кажа че бях абсолютно негативно настроен срещу фиат имах Омега до сега и някои други коли но след като разбрахме че ще имаме малак принц тати се наложи да продаде колите и да прави ремонт в къщата и след като останхме без коли си взех най-евтината на пазара за 1200 лв я купих след това ми се наложи да правя заден мост знаете как става като патка колата но я оправихме сменихме накладки като сменяхме накладките видяхме че имам чисто нови амортисьори и лагери на колелата както и задни челюсти и таз добра голям касмет но взехме да горим масло много сменихме вложки и всичко се оправи взех да се кефя все повече на колата и след известно време кеф отидах и и купих тези джанти от Бургас последва и гарне а съвсем скоро смених и двата носача на практика си е супер колата вече и разхода съм много доволен начетах се че горят много тези коли не знам на кой колко му гори но моята над 7 не отива Заключение : Фиат е добра кола и съм много доволен от нея супер безгрижна кола
Коментар
-
Много симпатично Пунто.И аз ей така бях много скептичен,че италианските коли са антиавтомобили,но по стечение на обстоятелствата се качих на Фиат и мнението ми в момента е на 180 градуса.Само не знам как събираш всичките атрибути за малкия,защото на Типото изпитвам трудности,а в тая въшчица не знамEX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
Fiat Punto 1.2 16v Sporting
Коментар
-
комшията на жена ми идва от работа и вместо да паркира до мен че бяхме на гости на майка и стои и ме гледа а ние сабираме багажа и ще заминавамевикам му айде влез има място не не ще почакам и сгъвам количката слагам я в багажника и той се залива от смях какво стана бе стоя и гледам как ще събереш количката и като видял че влиза умрял от смях но уточнение количката е зимнатака че има място за всичко поне за 1-2 години докато се оправим малко че ремонта ни изцеди
Коментар
-
Честито колега, страхотно бижу! Дано е толкова запазена и от вътре, колкото изглежда на снимките ?!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
white_shark написа:Много симпатично Пунто.И аз ей така бях много скептичен,че италианските коли са антиавтомобили,но по стечение на обстоятелствата се качих на Фиат и мнението ми в момента е на 180 градуса.Само не знам как събираш всичките атрибути за малкия,защото на Типото изпитвам трудности,а в тая въшчица не знамКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Честито!!! Със здраве да си я караш и много безаварийни километри да и навъртите. :DMULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
"Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар