Вчера по необясними за мен причини се скъса вендузата за GPS стойката ми.Беше залепена за стъклото ,а сутринта я намерих със скъсана вендуза.Прегледах днес набързо за подходящ "донор" по магазините от който да смъкна само вендузата,но не намерих подходящ.Та дали ще може да се залепи тая вендуза с някакво лепило или силикон?Другият вариант е да намеря подходяща стока с подобен захват.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за подходящо лепило
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
А я ме посъветвайте мен с какво да залепя една масичка, представляваща стъклен плот 60/30см залепен върху алуминиев детайл с формата на диск, с диаметър 10 см.Лепил съм я с всякакви моментни лепила. Оригиналното залепване изкара около 6мес, после на всеки 2-3 я лепя аз. Просто в един момент както си седи и стъклото пада. Или ако някой я натисне без да иска. Последните 2 пъти все деца я разлепят. Добре че стъклото е закалено и не се чупи. Ще я хвърлям вече. Трябва да тънък слоя и да е прозрачно, с добра адхезия между алуминий и стъкло.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Ако мога и аз да се включа с питане за лепило. Понеже се хванах да ремонтирам сушилнята и сменям термопредпазителя имам отделно нов предпазител и едно метално легло, в което трябва да залепя термозащитата, и така двете заедно да ги закрепя за нагревателя на сушилнята. Та, трябва ми лепило, което да издържа на температура и вибрации. Тука от магазина взех някакво MasterLine, но след два часа като хванах термопредпазителя си се отдели от стойката, а силикона (червен на цвят между другото) си беше влажен и неизсъхнал, камо ли залепил. Та си мисля че това е по-скоро някакъв изолатор, както слагат на гарнитурите, отколкото лепило.
Коментар
-
ls1 написа:Ако мога и аз да се включа с питане за лепило. Понеже се хванах да ремонтирам сушилнята и сменям термопредпазителя имам отделно нов предпазител и едно метално легло, в което трябва да залепя термозащитата, и така двете заедно да ги закрепя за нагревателя на сушилнята. Та, трябва ми лепило, което да издържа на температура и вибрации. Тука от магазина взех някакво MasterLine, но след два часа като хванах термопредпазителя си се отдели от стойката, а силикона (червен на цвят между другото) си беше влажен и неизсъхнал, камо ли залепил. Та си мисля че това е по-скоро някакъв изолатор, както слагат на гарнитурите, отколкото лепило.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
ls1 написа:Ако мога и аз да се включа с питане за лепило. Понеже се хванах да ремонтирам сушилнята и сменям термопредпазителя имам отделно нов предпазител и едно метално легло, в което трябва да залепя термозащитата, и така двете заедно да ги закрепя за нагревателя на сушилнята. Та, трябва ми лепило, което да издържа на температура и вибрации. Тука от магазина взех някакво MasterLine, но след два часа като хванах термопредпазителя си се отдели от стойката, а силикона (червен на цвят между другото) си беше влажен и неизсъхнал, камо ли залепил. Та си мисля че това е по-скоро някакъв изолатор, както слагат на гарнитурите, отколкото лепило.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Yavor написа:А я ме посъветвайте мен с какво да залепя една масичка, представляваща стъклен плот 60/30см залепен върху алуминиев детайл с формата на диск, с диаметър 10 см.Лепил съм я с всякакви моментни лепила. Оригиналното залепване изкара около 6мес, после на всеки 2-3 я лепя аз. Просто в един момент както си седи и стъклото пада. Или ако някой я натисне без да иска. Последните 2 пъти все деца я разлепят. Добре че стъклото е закалено и не се чупи. Ще я хвърлям вече. Трябва да тънък слоя и да е прозрачно, с добра адхезия между алуминий и стъкло.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
Днеска се похарчих 5,60лв за едно МОМЕНТ - пише че е точни за такива работи - даже има на гърба стъклена масичка с алуминиеви носачи нарисувано.Сега съм я залепил и подтиснал с тежки предмети, белким стане работата. Ама това лепило ми хареса - отвореното време на лепене е десетина минути, не като на секундните - 2-3 секунди и айде....Мажду другото и аз съм много доволен от евтинджоса JIP, вярно лепи много добре.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар