Колеги, рутерът е Linksys WRT54G версия 2,0. Оригиналният фърмуер е сменен с някаква линукска производна - OpenWRT или DD-WRT или нещо от сорта, като софтуерно е забранен ресет бутонът.Не мога да достигна до рутера, опитах 192.168.1.1 и производни, даже няколко 172.16.х.х. Не става. Пробвах с ресет 30/30/30. Пак нищо... Някакви идеи? Благодаря!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Рутер WRT54G със забранен ресерт бутон
Collapse
X
-
HumppaЕтикети: –
-
Виж тук - revival tip 3 http://www.linksysinfo.org/index.php...e.15815/Най отдолу!Аз лично съм съживявал такъв рутер, но версия 1.1 давайки на късо пин 16и17 на чипа. Но това си е на твой риск....Тука пише същото. http://www.wi-fiplanet.com/tutorials...T54G.htmПри тебе трябва пин 16 да се даде на маса от лявата антена, тази дето е с кабела. Даваш на маса с едно кабелче при изключен рутер и му пускаш ток, трябва да премигнат лампите и е ресетнат във фабрично състояние. Влизаш с 192.168.1.1 и си правиш каквото искашDdwrt е страхотен фърмуеър, сложил съм гопен на десетина такива рутера, сега и новия ми 310N е с такъв. Това че някой е забранил резета...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Humppa
-
Humppa написа:Благодаря Явка! Ще пробвам утре, ако не съм на работа...Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Humppa
@всички: Хора, дипломната ми работа, като бях във Финландия 2007-ма беше точно с разкостване на такъв WRT; всичко под linux; прибавих RS-232 порт и какви ли не чудеса... Тогава бях станал спец... Просто е изумително, как човек веднага забравя излишната информация... Точно след това работих 4 години в строителството и тотално съм забравил всичко...@runner: Колега, сори, нищо не разбрах...
Коментар
-
Humppa написа:@всички: Хора, дипломната ми работа, като бях във Финландия 2007-ма беше точно с разкостване на такъв WRT; всичко под linux; прибавих RS-232 порт и какви ли не чудеса... Тогава бях станал спец... Просто е изумително, как човек веднага забравя излишната информация... Точно след това работих 4 години в строителството и тотално съм забравил всичко...@runner: Колега, сори, нищо не разбрах...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Humppa
Проблемът се реши повече от лесно - чрез покупката на нов рутер. Старият ще го разкоствам зимата, тогава ще съм по-свободен. Странно защо, но не можах да му отвия антените. Беше ме страх да напъна силно с клещите, за да не счупя нещо...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар