Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Трябват ми патерици за 10 дни

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Трябват ми патерици за 10 дни

Колеги, имам нужда от патерици за 10 дни- вчера ми сложиха гипсова шина на крака и ако всичко е ок на 11-ти когато ми е контролния преглед може да ми я махнат. Много ми е трудно да подскачам на един крак из апартамента, за извън него в момента не ми се мисли.

Re: Трябват ми патерици за 10 дни

vili151279 написа:
    Колеги, имам нужда от патерици за 10 дни- вчера ми сложиха гипсова шина на крака и ако всичко е ок на 11-ти когато ми е контролния преглед може да ми я махнат. Много ми е трудно да подскачам на един крак из апартамента, за извън него в момента не ми се мисли.
    До колкото си спомням от болницата са длъжни да ти ги осигурят...а след това да си ги вземат...!?!??
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Re: Трябват ми патерици за 10 дни

kiselo написа:
      vili151279 написа:
      До колкото си спомням от болницата са длъжни да ти ги осигурят...а след това да си ги вземат...!?!??
      Тези " готини " типове от Пирогов нищо не казаха, а аз не се сетих да попитам.....

Коментар

Утре ще са кача да погледна къде са. Да знаеш, че мисля да ги ползвам и аз след около месец . Иначе се намират в Костинброд. Утре ще потвърдя окончателно.

Коментар

По-добре, че не са ти предложили, че щяха и да ти ги таксуват като нови. Аз така бях купил за вуйчо ми да не се мъчи, а после и аз ги ползвах, а после на друг се наложи, но не бяха повече от 35-40лв., така че не рискувай с това подскачане ако няма кой да ти даде.

Коментар

Знам, че си много далеч, но аз имам комплект. Ако не намериш, още утре по обед мога да ти ги пратя с някой от автобусите за София и в късния следобед твой близък да ги вземе от Автогарата.

Коментар

Много благодаря на всички които се отзоваха- привечер ми се обади една приятелка и ме занесоха за да взема патерички. Надявам се да не се налага да ги ползвам дълго време, че хич не е лесно и с тях да се ходи.

Коментар

Бързо да оздравяваш!

Коментар

=Rudi= написа:
                  Бързо да оздравяваш!
                  Благодаря

Коментар

Working...
                  X