Колеги, от известно време съм изправен пред дилемата да се разделя ли с БМВ-то (Е36 320 комби) за сметка на някякъв по-евтин автомобил (евтин за поддръжка, данък и разход) със същото предназначение. За момента въпросното БМВ се ползва като резервна кола и като кола за село. От известно време, особено след като платих данъците на колите (общо 5 броя) се замислям все по-сериозно. Та въпросът е дали си струва пълен бартер за Фиат Палио, евентуално с опция за обикновена газова уредба. Ако да, кой двигател е за предпочитане. Естествено съм се консултирал и с близки и познати и... сещате се за реакцията им, но от опита ми с Палио на мой познат съм с добри впечатления, но това е само на първо четене - карал съм го няколко пъти за по 20-30 км.Предпочитам бартер, по възможност пълен и по възможност с джамбазин от автокъща (така взех сегашната си Либра). Всякакви съвети, отзиви, мнения и препоръки са добре дошли.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
БМВ за Фиат Палио - струва ли си?!
Collapse
X
-
Мнението ми за фиат палио е силно положително. На практика вече седма година в семейството ни има и палио. Вярно е - възможно най-простото: 1.2 бензин, без климатик, спартанско оборудване... Но изключително безпроблемна кола, която от няколко години се юрка яко и по къра. Но все пак ще е обида за бавареца ти да го разменяш за палио .Tonight's the night and it's going to happen again and again...
-
С оглед преследваната цел си абосютно си заслужава.п.п. Много бих се радвал на заснемането на клип за да се види физиономията на джамбазина като му предложиш сделката!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Re: БМВ за Фиат Палио - струва ли си?!
D. Stanev написа:...Та въпросът е дали си струва пълен бартер за Фиат ПалиоAlfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:С оглед преследваната цел си абосютно си заслужава.п.п. Много бих се радвал на заснемането на клип за да се види физиономията на джамбазина като му предложиш сделката!
Коментар
-
Да, Имортъла е прав. Събота и неделя обикалях по автокъщите - ц... Приемат го за бартер на на стойност 2 бона. Искат доплащане от порядъка на 1000 лева. Егати шита, то поне да имаше нещо читаво - всичките бяха в лошо състояние с множество външни и забележки, явно не ги пазят при транспортирането...Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3
Коментар
-
Kuku написа:Станев, ше сменяш кон за кокошка ми се струва :DОт сега да си знаеш, че почти няма начин да направиш чист бартер, освен ако не е за Алеко - не защото колата ти не струва, а защото търговците искат да спечелят хем от тяхната си кола, хем от твоята :DFiat Idea 05" 1.9 JTDm
Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
Ventura garage
Коментар
-
Първо пробвай да го продадеш, при такъв автопарк не си на зор с кола!Все някой ще клъвне, доколкото палиото, действително ще излезе здрав, поне при моя екземпляр от ходова част нямам проблем до сега, а за двигателя освен един термостат и облужване друго не съм правил.Единственото набутване е ,с водната помпа, протече антифриз в 4-тия месец след като я купих, Но зарад мойто бързане се оказа че не помпа, а тапа от първи цилидър на блока, уж гледах ,гледах, но се оказа пуста тапа избила шупла(ръжда), иначе засега само наливам и карам. :DFiat palio 1.7td
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар