Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

БМВ за Фиат Палио - струва ли си?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колеги, от известно време съм изправен пред дилемата да се разделя ли с БМВ-то (Е36 320 комби) за сметка на някякъв по-евтин автомобил (евтин за поддръжка, данък и разход) със същото предназначение. За момента въпросното БМВ се ползва като резервна кола и като кола за село. От известно време, особено след като платих данъците на колите (общо 5 броя) се замислям все по-сериозно. Та въпросът е дали си струва пълен бартер за Фиат Палио, евентуално с опция за обикновена газова уредба. Ако да, кой двигател е за предпочитане. Естествено съм се консултирал и с близки и познати и... сещате се за реакцията им, но от опита ми с Палио на мой познат съм с добри впечатления, но това е само на първо четене - карал съм го няколко пъти за по 20-30 км.Предпочитам бартер, по възможност пълен и по възможност с джамбазин от автокъща (така взех сегашната си Либра). Всякакви съвети, отзиви, мнения и препоръки са добре дошли.
    Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Мнението ми за фиат палио е силно положително. На практика вече седма година в семейството ни има и палио. Вярно е - възможно най-простото: 1.2 бензин, без климатик, спартанско оборудване... Но изключително безпроблемна кола, която от няколко години се юрка яко и по къра. Но все пак ще е обида за бавареца ти да го разменяш за палио .
    Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Тоя баварец е нерентабилна кола от където и да го погледнеш,бартер за палио ще ти направят в първата къща където идеш,щото ще те помислят за прост да даваш 320-ка за палио.А всъщност прости ще излезнат те.
      Fiat Tipo
      Corsa b комби !

Коментар

С оглед преследваната цел си абосютно си заслужава.п.п. Много бих се радвал на заснемането на клип за да се види физиономията на джамбазина като му предложиш сделката!
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Re: БМВ за Фиат Палио - струва ли си?!

D. Stanev написа:
          ...Та въпросът е дали си струва пълен бартер за Фиат Палио
          Най-доброто разменно средство са парите, не се бави, пускай я веднага в мобиле и в карс, безплатно е вече, до утре това време някой шумахерчо ще е... готов за нисък старт, а ти с парите огледай това, което си харесаш, а не това, което е за бартер. Как я виждаш, ти да му я закараш, той да се пеняви, че е кола на колелета, като те види готов, дошъл на крака и т.н.
          Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

Прав е Plastex-a, пробвай да и вземеш парите, бартера лесно ще стане.
            "Без сърца, сме просто машини"
            Toyota Prius 1.5 Hybrid
            EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

kiro_of_the_day написа:
              С оглед преследваната цел си абосютно си заслужава.п.п. Много бих се радвал на заснемането на клип за да се види физиономията на джамбазина като му предложиш сделката!
              Не бъдете толкова сигурни.Братовчед ми закара Е36 318 за бартер, и доплати 500 лв за ФИАТ Браво ГТ 1.8.Тия (джамбазите) не мойш ги усети по физиономиите.

Коментар

Да, Имортъла е прав. Събота и неделя обикалях по автокъщите - ц... Приемат го за бартер на на стойност 2 бона. Искат доплащане от порядъка на 1000 лева. Егати шита, то поне да имаше нещо читаво - всичките бяха в лошо състояние с множество външни и забележки, явно не ги пазят при транспортирането...
                Най-вече Astra H 1.9 CDTI (JTD) 120 к.с. и ако има къде Делта 3

Коментар

Станев, ше сменяш кон за кокошка ми се струва :DОт сега да си знаеш, че почти няма начин да направиш чист бартер, освен ако не е за Алеко - не защото колата ти не струва, а защото търговците искат да спечелят хем от тяхната си кола, хем от твоята :D

Коментар

Kuku написа:
                    Станев, ше сменяш кон за кокошка ми се струва :DОт сега да си знаеш, че почти няма начин да направиш чист бартер, освен ако не е за Алеко - не защото колата ти не струва, а защото търговците искат да спечелят хем от тяхната си кола, хем от твоята :D
                    Абсолютно вярно............
                    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                    Ventura garage

Коментар

Един от многобройните синоними на секса е ,, бартер ’’
                      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Първо пробвай да го продадеш, при такъв автопарк не си на зор с кола!Все някой ще клъвне, доколкото палиото, действително ще излезе здрав, поне при моя екземпляр от ходова част нямам проблем до сега, а за двигателя освен един термостат и облужване друго не съм правил.Единственото набутване е ,с водната помпа, протече антифриз в 4-тия месец след като я купих, Но зарад мойто бързане се оказа че не помпа, а тапа от първи цилидър на блока, уж гледах ,гледах, но се оказа пуста тапа избила шупла(ръжда), иначе засега само наливам и карам. :D
                        Fiat palio 1.7td

Коментар

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...771&f1=details
                          "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                          Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                          X