Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Италфест 2012 в новия брой на AUTO BILD

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Италфест 2012 в новия брой на AUTO BILD

Днес си взех новия брой на Ауто Билд ,и о изненада писали за Италфеста. Отделили са ни две сртаници с няколко много красиви снимики Пс:ако не и мястото тук моля да се премести
    Шофирай разумно, на пътя не си сам.
    Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
    Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
    Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird

На снимката са видни 187 коли, +/- 2-3.Празното пространство до фиатите към обяд беше пълно с коли, както и още 20-тина коли отстрани до летището.Като се има предвид, че някои излизаха, други влизаха, една бройка от около 250 коли е реална. Няма ли поне една снимка на ФИАТ или Ланча в АутоБилда?

Коментар

то май за жалост пак е било като в сливен алфа фест
      Fiat Brava ELX 1.6 16V

Коментар

drnkk написа:
        то май за жалост пак е било като в сливен алфа фест
        Че то и по миналата година в Хасково пак си беше алфа фест... фиатите бяхме затикани "по в страни" като че ли да не са виждат много много. ама така е ... все пак ФФБ и Ланча клуб са по скоро за благозвучие То си е организирано предимно от алфистите. (Лично мнение)
        Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
        Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

Не забравяйте, че все пак Иван Мутафчиев е писал статията в "Ауто Билд" и като се има прдвид, че е председател на "Клуб Алфа Ромео България", всичко си идва на мястото Хоод, грешиш - за да има претенции към позиционирнето, малко или много трябва числеността да отговаря пропорционално на претенциите.Ако ФИАТите са колкото Алфите на паркинга, няма как да ги натикат встрани

Коментар

Kuku написа:
            Не забравяйте, че все пак Иван Мутафчиев е писал статията в "Ауто Билд" и като се има прдвид, че е председател на "Клуб Алфа Ромео България", всичко си идва на мястото Хоод, грешиш - за да има претенции към позиционирнето, малко или много трябва числеността да отговаря пропорционално на претенциите.Ако ФИАТите са колкото Алфите на паркинга, няма как да ги натикат встрани
            Много се кефя на такива коментари.Не знам дали ХООД е бил,ама в другите теми само се чете "гледал по снимките ,че Фиатите и Ланчите били по-малко.Ами ако вземете и дойдете,вместо да гледате и давате акъли,ситуацията няма да е такава.Защо има повече Алфи по снимките ,КИКИ е казал.
            MULTIPLA 1.6 16V BIPOWER 2005-вече бивша
            "Пари,пари,пари....какво са парите?.Тор, от която никнат КРАСИВИ ЦВЕТЯ !!!
            R.I.P РОНИ: http://vbox7.com/play:79085d12

Коментар

kik73bg написа:
              Kuku написа:
              Много се кефя на такива коментари.Не знам дали ХООД е бил,ама в другите теми само се чете "гледал по снимките ,че Фиатите и Ланчите били по-малко.Ами ако вземете и дойдете,вместо да гледате и давате акъли,ситуацията няма да е такава.Защо има повече Алфи по снимките ,КИКИ е казал.
              Е, някои фиати бяха спряли доста централно... Едни жълти такива...
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

kik73bg написа:
                Kuku написа:
                hood коментира този Италфест на който е бил..... ако някой се зачете писал съм за италфеста преди 2 години в Хасково на който БЯХ. Но както и да е... сигурно някой ден ако се съберат повече фиати ще са на централното място (сигурно организаторите фърлят боб преди мероприятието че да знаят щот нали те не чакат да видят кои ще са повече че да са централно разположени ама тва е една друга тема) Спирам да коментирам тъй като тази тема е за Италфест 2012 а аз не съм присъствал на него извинявам се ако съм засегнал някой не е било умишлено.
                Стило1.6 16v -харчи много, не върви ама поне изглежда адски добре
                Крома 1.9 150к.с. - семейния кораб

Коментар

На този Италфест имаше доста Фиати и реално като влезеш първата колона бяха Ланчии,после бяха Фиати и в другия край бяха Алфите.
                  Alfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp

Коментар

ivailo rachev написа:
                    На този Италфест имаше доста Фиати и реално като влезеш първата колона бяха Ланчии,после бяха Фиати и в другия край бяха Алфите.
                    Алфите бяха изтикани в края на паркинга, ако трябва да сме коректни

Коментар

Working...
                    X