това се коментираше на бая местатези америкаци се вкарват в егати филмите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вчера бе 11/9
Collapse
X
-
Логан
"Америка ще ви намери". Това заяви президентът Джордж Буш по адрес на терорист № 1 Осама бин Ладен, без обаче да стане ясно дали САЩ са близо до залавянето му. От Овалния кабинет в Белия дом Буш произнесе обръщението си към нацията, във връзка с петата годишнина от атентатите през 2001 година.....туй го слушаме вече няколко години....приказки, приказки...........
-
Жалко за загиналите мирни граждани и мир на праха им, НО съм на мнение, че американците напълно си заслужават още 10 тина такива 11/09 понеже са много отворени...Пък Осама - те са си го създали, а сега олеле - Боклуци!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Логан
kiro_of_the_day написа:Жалко за загиналите мирни граждани и мир на праха им, НО съм на мнение, че американците напълно си заслужават още 10 тина такива 11/09 понеже са много отворени...Пък Осама - те са си го създали, а сега олеле - Боклуци!
Коментар
-
Логан написа:kiro_of_the_day написа:Жалко за загиналите мирни граждани и мир на праха им, НО съм на мнение, че американците напълно си заслужават още 10 тина такива 11/09 понеже са много отворени...Пък Осама - те са си го създали, а сега олеле - Боклуци!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
blondy_driver
Съжалявам само за жертвите,които са обикновенни хора като нас.Снощи гледах филма Полет 93 и наистина останах потресена. Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Толкова силно ми повлия ,че след като излязох от кино салона сякаш неможех да кажа нищо.
Коментар
-
Както Хитлер започва войната с немски войници преоблечени като поляци "щурмуващи границата", т.е. нападат Германия (май нещо бъркам, но общо взето е това) и после историята я знаете...Какво по-удобно решение за враг номер едно на човечеството - САЩ!?1. Повод за война и то не каква да е, а в защита на свободата, демокрацията и к... му Янков!2. Мъченици, в чието име да водим война!3. Герои, на които да кичим медали в славната им борба срещу ... "тероризма"(!?) !Никой не може да ме убеди, че т.нар "американци" (всички знаем кои по-точно -имам предвид по религиозен признак, но е опасно да се назовават конкретно, защото е вероятно да се навлече гнева на някоя кривозащитна организацийка) не са си съборили сами кулите! Полицейската държава и тайни служби №1 в света да проспят подобно начинание!За какво мислите Осама бива "издирван" толкова години!? А и Буш не изглежда толкова притеснен. Сигурно се чуват редовно Жалко за невинните, но те са поредната статистика за съжаление! И в Афганистан, Ирак, ... Иран С 9/11 САЩ не вкараха в собствената си фанатична игра! Сега живеем в един по-добре "глобализиран" и "фанатизиран" свят! Да сме само живи и здрави ПП- А на въпроса "ЗАЩО НИ МРАЗЯТ!?!?" , нека американската нация, като е толкоз интелигентна, сама да си отговори!
Коментар
-
DEYAN IYI написа:Както Хитлер започва войната с немски войници преоблечени като поляци "щурмуващи границата", т.е. нападат Германия (май нещо бъркам, но общо взето е това) и после историята я знаете...Какво по-удобно решение за враг номер едно на човечеството - САЩ!?1. Повод за война и то не каква да е, а в защита на свободата, демокрацията и к... му Янков!2. Мъченици, в чието име да водим война!3. Герои, на които да кичим медали в славната им борба срещу ... "тероризма"(!?) !Никой не може да ме убеди, че т.нар "американци" (всички знаем кои по-точно -имам предвид по религиозен признак, но е опасно да се назовават конкретно, защото е вероятно да се навлече гнева на някоя кривозащитна организацийка) не са си съборили сами кулите! Полицейската държава и тайни служби №1 в света да проспят подобно начинание!За какво мислите Осама бива "издирван" толкова години!? А и Буш не изглежда толкова притеснен. Сигурно се чуват редовно Жалко за невинните, но те са поредната статистика за съжаление! И в Афганистан, Ирак, ... Иран С 9/11 САЩ не вкараха в собствената си фанатична игра! Сега живеем в един по-добре "глобализиран" и "фанатизиран" свят! Да сме само живи и здрави ПП- А на въпроса "ЗАЩО НИ МРАЗЯТ!?!?" , нека американската нация, като е толкоз интелигентна, сама да си отговори!
Коментар
-
Гледайте "911 In Plane Site"от аренабг.комот дата.бг...и продължението на горния филм - "911 In Plane Site - The Director’s Cut"от дата.бгот аренабг.комНе знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар