Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем с флашка и Тв

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем с флашка и Тв

Колеги,опитвам се да подкарам филм от флашка на LG32cs460,проблема се състой в това че като сложа флашката в компа да прехвърля филм ми излизат 2 папки-SECURE(G)с големина 1,95 MB и PUBLIC(H) с големина 3,72 GB.Нормално сложих филма в по голямата папка,но на тв-то ми излиза само по малката...за проба сложих снимка в малката,че за друго няма и място,и си излезна на екрана.Опитах да ги преименувам и форматирам но си остава така-телевизора показва само едната,в която има място за 2 снимки :D Ако някой има идея какво да направя да помага
    Renault Laguna 1,9 dci 2002

Два дяла имаш предвид, а не две папки?

Коментар

Бас ловя, че в книжката на ТВ-то е описано кое и как.
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Сигурен ли си, че не можеш да смениш дяла със стрелка надолу?При мен е така - като пъхна харддиск или флашка в 2 дяла - изписва първия. Като натисна стрелка надолу, и се изписва втория. И после потвърждаваш с ОК.Моят е Филипс, но си мисля че и при теб ще е така.Ако не е - форматирай цялата флашка само на 1 партишън (дял). Ще ти трябва програма от типа на Partition magic или нещо подобно.

Коментар

Книжката на тв-то е най-оскъдната която съм виждал Пробвах със стрелките-не става,показва само малкия дял.Явно ще трябва да опитам да я форматирам в 1 дял...

Коментар

Re: Проблем с флашка и Тв

Преформатирай флашката (FAT32) или пробвай с друга. И сигурен ли си изобщо, че този телевизор може да възпроизвежда филми в AVI формат (предполагам, че такъв филм се пробваш да подкараш) от флашка? Ако не поддържа AVI, където и на флашката да запишеш филма, нищо няма да ти показва .
            Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Точно това е че малкия дял го показва като празна папка,докато големия изобщо не го отразява.Утре ще пробвам с друга флашка да видим...

Коментар

Руснаците казват, че плейва "видео, аудио, фото". Значи нещо флашката не е сигурно във формата, в който трябва да е.
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Working...
                X