дам, те тия, дето ни обгазяват, точно с електриковозелен газ го правят. че да видим и своевременно да се увием в чаршафите. аз, като се колебая относно някое съвременно малоумие, се мъча да си спомня как е било преди точно 23 години без 32 дни. имаше ли тогава таквизи "трейлс" - имаше. даже га ги видееме окахме "самолет №5...". пък някой да се е ебавал с тогавашното ни ПВО хич не ми се вярва
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реактивни самолети над София
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Това е от вчераhttp://www.youtube.com/watch?v=KO9-o...e=youtu.beза един час нашариха яко. Лошото е, че снимах с телефона и не се вижда много добре какво ставаше в небето. Всички "облаци" които се виждат в небето са от самолетите.
Коментар
-
Добре бе, хора, защо не слезете на земята ... и да забележите, че и тук долу на разстояние 5-10 км атмосферните условия са доста различни, а какво остава за небето, където го няма ладшафта - ми ветровете се е*ат!За въздушните ями някой да каже нещо ... или и тях са ги измислили рептилианците ... И как може, човек, завършил 6-ти клас, да прасне твърдението, че кондензирането не се влияе от атмосферното налягане?I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Ама те рептилианците са под земята. Явно правят въздушни стълбове антиматерия и затова има въздушни ями.А и самолета дето шари може да го кара някой рептил :Dhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
avvasilev написа:и да забележите, че и тук долу на разстояние 5-10 км атмосферните условия са доста различни, а какво остава за небето, където го няма ладшафта - ми ветровете се е*ат!Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
-
ФЕРАРИСТ написа:avvasilev написа:и да забележите, че и тук долу на разстояние 5-10 км атмосферните условия са доста различни, а какво остава за небето, където го няма ладшафта - ми ветровете се е*ат!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
chaveto написа:Това е от вчера.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Mupo написа:Виж, аз съм склонен да повярвам на всичко, за което има доказателства и може да се повтори, като резултата накрая е същият. За информацията, която се събира в интернет пространството знам и може да се докаже. Виж за "чем" или "кем" "трейлс" не съм склонен да повярвам. Ако е възможно, е много по-лесно продуктите, за които се спори, да са прибавени в горивото. Така дори и пилотите не биха разбрали. Но има голямо, но, докато няма доказателства, това ще е в сферата на предпложенията, което не го изключва разбира се . Бая се обяснявам тази сутрин, ако искаш може и в процентно съотношение да го представя .Самолетите които прелитат над населени места..... и има голям въздушен трафик оставят зад тях следа. Целта е да са лесно забележими за всички останали. Все пак тази следа изчезва а не се задържа.
Коментар
-
Чета си днешните простотии из бургаската преса .... И ужассс. Те вече са тук Американски самолети кръжат над главите ни, бургазлии притеснениОт утре ако видите подобен субект по улиците ,не се плашете.Просто съм вземал предпазни мерки.
Коментар
-
Я Краси се е опаковал в целуфан да не го лазят бацилите Краси, можеш и със спирта да се пръскаш за дезинфекция. пп Ако в действително се опаковаш много те моля, ама наистина много те моля да се снимаш и да ми пратиш снимкатаКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар