Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реактивни самолети над София

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

dobrujanetza написа:
    ogi28b написа:
    Първо требва да намериме бел чаршаф и да се загърнем в него. Отблъсква слънчевите лъчи, значи ще отблъсне и отровата. Второ требва да вървиме бавно, за да не всееме паника, и трето - към гробищата. Ако там ни настигне отровата - направо ни копаят.
    Да допълня- оръжието напред, за да не капе по краката... пс-Колега Любенов, всички тренировъчни полети с реактивни самолети по повод 100 години ВВС се извършваха над авиобаза Граф Игнатиево.
    Ехееее , че колко е голяма тази база ? Не съм пилот, но имам някаква бегла представа с каква скорост летят свръхзвуковите самолети ... все пак. Едва ли са джиткали на първа балканска само над базата :D Айде стига с тия извънземни, тайни проекти проекти на НАСА и КГБ и всички останали суперорганизации от секретен тип Направо се изприщвам от американизираните идеологии вече Преди няколко години имах нещастието да се запозная по работа с един американец ... ега ти и параноята дето ги гони ! Вечно го следят разни тайни организации, пускат му шпионски софтуер през "нашия интернет" и тем подобни налудничави идеи. Е айде да не ставаме като тях Не гледате ли Дискавъри и другите телевизии от тоя тип, да разберете, че такива налудничави идеи, включая и за извънземните, се пускат сред обществото от хронични параноици, предимно от изперкали индивиди родени и живяли в САЩ ? Малко трезво мислене няма да навреди на никой. С демокрацията, тази заразна простотия намери почва и у нас. Пръкнаха се очевидци на извънземни, разни алхимици дето всяват страх у хората от биологични експерименти с бедните хорица, врачки и медиуми по всяка втора телевизия ... Не намирисва ли тая работа ? Ама така е ! Хората са казали : "Прост народ, лесно се управлява !" Я се загледайте в реалноста, за да видите истината ! Колегата jenshen73 "пуна червейчето" и една камара народ се хвана на въдицата Слезте на земята, моля ! Ало, тук е Хюстън ! Чувате ли ни ? Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 MIB , обадете се ! Имаме проблем ! .....
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
      Малко трезво мислене няма да навреди на никой. .....
      Да бе, при този масов битов алкохолизъм. Целия блок смърди на джибри, а стълбището към мазето прилича на пътека пред лазарет, окървавена от влачене на трупове. Не мога да надуша обгазяването или да различа микроелементите сред виненките.

Коментар

=Rudi= написа:
        Dido_Lyubenov написа:
        Малко трезво мислене няма да навреди на никой. .....
        Да, бе при този масов битов алкохолизъм. Целия блок смърди на джибри, а стълбището към мазето прилича на пътека пред лазарет, окървавена от влачене на трупове. Не мога да надуша обгазяването или да различа микроелементите сред виненките.
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
          dobrujanetza написа:
          ogi28b написа:
          Първо требва да намериме бел чаршаф и да се загърнем в него. Отблъсква слънчевите лъчи, значи ще отблъсне и отровата. Второ требва да вървиме бавно, за да не всееме паника, и трето - към гробищата. Ако там ни настигне отровата - направо ни копаят.
          Да допълня- оръжието напред, за да не капе по краката... пс-Колега Любенов, всички тренировъчни полети с реактивни самолети по повод 100 години ВВС се извършваха над авиобаза Граф Игнатиево.
          Ехееее , че колко е голяма тази база ? Не съм пилот, но имам някаква бегла представа с каква скорост летят свръхзвуковите самолети ... все пак. Едва ли са джиткали на първа балканска само над базата :D ...
          Ами виж тези видеа, за да се ограмотиш какво правят самолетите по авиошоута или най-добре иди на едно, за да разбереш каква глупост си написал. Най-малкото никой не лети със свръхзвукова скорост на 50 м от земята, особено с публика, че ще има доста загинали от налягането.http://youtu.be/ioRnG8tT_DEhttp://youtu.be/NQVY7qumIfkНие българите разполагаме с точно същите самолети.

Коментар

Това за следенето има гоооляяма доза истина. Другата истина си че нито от мен нито от теб, а още по-малко от Кольо се интересуват. Само, ще ти спомена, че заради огромното навлизане на интернет навсякъде в ежедневието ни, всеки си има профил. За голяма част от хората се знае какво работят, знае се какъв цвят предпочитат, знае се какво ти се харесва. Абе цял профил си имаш. И не е научна фантастика повярвай ми

Коментар

Много мъка има. Вземи да се ограмотиш за скоростта при излитане, кацане......
              Mupo написа:
              Това за следенето има гоооляяма доза истина. Другата истина си че нито от мен нито от теб, а още по-малко от Кольо се интересуват. Само, ще ти спомена, че заради огромното навлизане на интернет навсякъде в ежедневието ни, всеки си има профил. За голяма част от хората се знае какво работят, знае се какъв цвят предпочитат, знае се какво ти се харесва. Абе цял профил си имаш. И не е научна фантастика повярвай ми
              Преди няколко страници пишеше, че трябва по редовно да си пием хапчетата, сега май и ти пропускаш :D Нормално е да се знае всичко за всеки. Нали това е следващата стъпка. Микрочип който ти показва местонахождението......... и разбираш ли идеята е ако стане нещо с теб да се знае къде си........Отново пари за разработки, техника за следене, писане на софтуери.....

Коментар

Виж, аз съм склонен да повярвам на всичко, за което има доказателства и може да се повтори, като резултата накрая е същият. За информацията, която се събира в интернет пространството знам и може да се докаже. Виж за "чем" или "кем" "трейлс" не съм склонен да повярвам. Ако е възможно, е много по-лесно продуктите, за които се спори, да са прибавени в горивото. Така дори и пилотите не биха разбрали. Но има голямо, но, докато няма доказателства, това ще е в сферата на предпложенията, което не го изключва разбира се . Бая се обяснявам тази сутрин, ако искаш може и в процентно съотношение да го представя .

Коментар

Mupo написа:
                  А ти тия профили виждал ли си ги?Щото аз съм - викат им фейсбук, фейсмод, линкедин, елмаз, атол, гепиме и т.н.Което идва да каже че в нета има за нас информация, да, но толкова колкото сами решим да дадем. Ако сме толкова глупави да не се пазим сами, никой не може да ни опази. Да, големите фирми като гугъл имат профили на юзърите си, които продават за реклама, ама там става дума за това какво правиш в нета, е не кой и какъв си. И прочее, аз се чувствам прекалено незначителен за да се занимава някой персонално с мене. Всичко останало е лов на вещици и игра на въображението. А и друго се сетих - абре хора, вие как пишете такива неща в нета бе, ми ше ви фанат рептилианците - виждат ви ника, айпито и по теля, по теля...Не ви ли е страх че разнасяйки такива тайни - за чемтрейлс, за профили и т.н ставате неудобни някому?
                  Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                  Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                  ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Виж как се съгласи с мен - прекалено сме незначителни. И да Гугъл те продават за реклами. Все си мисля, че ако знаят какво харесва някой, може да си изградиш профил, близък до това, което е в живота. Иначе да, предпочитам да си остана незначителен .

Коментар

Явка, аз бих искал да се предпазвам от Чемтрейлс с две форумни тениски, ама пусто не знам къде се изгубиха :D

Коментар

Вчера видях едно ГМО да ходи по улицата - таман го пръскаха с химически следи.... Веселбата е пълна, но човека, който внесе малко трезвеност с джибрите, свинското и винското - никой освен Дидо не го отрази... Самите инакоземци, ’американците казват: "Eat, drink, fuck and life it up"...
                        Steliyan's Life!
                        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Хората влагат всякакви екзотични материали в реактивните двигатели, че да издържат на високи температури и налягане, а някой си мислят, че като пуснеш нещо си от двигателя ще остане читаво. Температурата зад соплото е достатъчна да разтопи парче метал, а какво остава за някакви аерозоли.Ето ви една следа която прекъсва. Прекъсването е поради различното атмосферно налягане на тази височина. Вижда се и едно малко облаче, но не е правено от самолет, а от Него! :D
                          Прикачени файлове
                          Няма начин да няма начин!

Коментар

jenshen73 написа:
                            Самите инакоземци, ’американците казват: "Eat, drink, fuck and life it up"...
                            Урок за превод на чист български: Последователно посочвате устата, а след това слабините си и изричате:"Каквото сложиш тук и тук - това остава!"

Коментар

Kuku написа:
                              Явка, аз бих искал да се предпазвам от Чемтрейлс с две форумни тениски, ама пусто не знам къде се изгубиха :D
                              Мдаа... вярно е... изгубиха се... в главата ми...А тази седмица ме няма па хич в къщи, чак петък ще се прибера.Днеска летях два пъти да ви кажа, и не видях никъде прикачени резервоари за химикали и по двата самолета. А гледах внимателно!
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

nikolovvd написа:
                                Ето ви една следа която прекъсва. Прекъсването е поради различното атмосферно налягане на тази височина.
                                Атмосферното налягане няма нищо общо с вероятния "конденз" който може да причини реактивния двигател - същия изчезва за не повече от 400 - 600 метра зад самолета.......а това не.....
                                Alfa 156 2.0 TS
                                Alfa 156 20VTurbo
                                Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                                Locost TF1 3.0V6

Коментар

Working...
                                X