dobrujanetza написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реактивни самолети над София
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
Dido_Lyubenov написа:Малко трезво мислене няма да навреди на никой. .....
Коментар
-
=Rudi= написа:Dido_Lyubenov написа:Малко трезво мислене няма да навреди на никой. .....Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:dobrujanetza написа:ogi28b написа:Първо требва да намериме бел чаршаф и да се загърнем в него. Отблъсква слънчевите лъчи, значи ще отблъсне и отровата. Второ требва да вървиме бавно, за да не всееме паника, и трето - към гробищата. Ако там ни настигне отровата - направо ни копаят.
Коментар
-
Това за следенето има гоооляяма доза истина. Другата истина си че нито от мен нито от теб, а още по-малко от Кольо се интересуват. Само, ще ти спомена, че заради огромното навлизане на интернет навсякъде в ежедневието ни, всеки си има профил. За голяма част от хората се знае какво работят, знае се какъв цвят предпочитат, знае се какво ти се харесва. Абе цял профил си имаш. И не е научна фантастика повярвай ми
Коментар
-
Много мъка има. Вземи да се ограмотиш за скоростта при излитане, кацане......Mupo написа:Това за следенето има гоооляяма доза истина. Другата истина си че нито от мен нито от теб, а още по-малко от Кольо се интересуват. Само, ще ти спомена, че заради огромното навлизане на интернет навсякъде в ежедневието ни, всеки си има профил. За голяма част от хората се знае какво работят, знае се какъв цвят предпочитат, знае се какво ти се харесва. Абе цял профил си имаш. И не е научна фантастика повярвай ми
Коментар
-
Виж, аз съм склонен да повярвам на всичко, за което има доказателства и може да се повтори, като резултата накрая е същият. За информацията, която се събира в интернет пространството знам и може да се докаже. Виж за "чем" или "кем" "трейлс" не съм склонен да повярвам. Ако е възможно, е много по-лесно продуктите, за които се спори, да са прибавени в горивото. Така дори и пилотите не биха разбрали. Но има голямо, но, докато няма доказателства, това ще е в сферата на предпложенията, което не го изключва разбира се . Бая се обяснявам тази сутрин, ако искаш може и в процентно съотношение да го представя .
Коментар
-
Mupo написа:Това за следенето има гоооляяма доза истина. Другата истина си че нито от мен нито от теб, а още по-малко от Кольо се интересуват. Само, ще ти спомена, че заради огромното навлизане на интернет навсякъде в ежедневието ни, всеки си има профил. За голяма част от хората се знае какво работят, знае се какъв цвят предпочитат, знае се какво ти се харесва. Абе цял профил си имаш. И не е научна фантастика повярвай миAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Вчера видях едно ГМО да ходи по улицата - таман го пръскаха с химически следи.... Веселбата е пълна, но човека, който внесе малко трезвеност с джибрите, свинското и винското - никой освен Дидо не го отрази... Самите инакоземци, ’американците казват: "Eat, drink, fuck and life it up"...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Хората влагат всякакви екзотични материали в реактивните двигатели, че да издържат на високи температури и налягане, а някой си мислят, че като пуснеш нещо си от двигателя ще остане читаво. Температурата зад соплото е достатъчна да разтопи парче метал, а какво остава за някакви аерозоли.Ето ви една следа която прекъсва. Прекъсването е поради различното атмосферно налягане на тази височина. Вижда се и едно малко облаче, но не е правено от самолет, а от Него! :DНяма начин да няма начин!
Коментар
-
Kuku написа:Явка, аз бих искал да се предпазвам от Чемтрейлс с две форумни тениски, ама пусто не знам къде се изгубиха :DAlfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
nikolovvd написа:Ето ви една следа която прекъсва. Прекъсването е поради различното атмосферно налягане на тази височина.Alfa 156 2.0 TS
Alfa 156 20VTurbo
Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
Locost TF1 3.0V6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар