chaveto написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реактивни самолети над София
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Lancia Lybra 1.8i
-
chaveto написа:Аз споделям какво виждам в небето и колкото и да съм глупав....... мога да разбера, че това не е въздушен коридор....... НАСА излъга цял свят, че е кацнала на луната. Защо да не се лъже и за други неща.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
Не няколко, а цели 12 американци са стъпвали на Луната.http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...B2%D1%82%D0%B8FIAT Idea 1.9 Multijet 2004 г.
FIAT Tipo 1.4i.e. 1995 г. - предишен. Служи вярно над 9 години!
Коментар
-
А колко по-лесно би било да сложат отровите в дезодорантите, с които се пръскаме.Така всеки сам и много по-ефективно ще си се напръсква... за затъпяване. Как не са се сетили досега, почти без пари е, а използват тези толкова скъпи самолети.Някои, разбира се, нямат никаква нужда от допълнително напръскване.
Коментар
-
Re: Реактивни самолети над София
vital написа:Sev написа:винаги пускаш някакви странни темида не не те гони параноята :Dhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Значи според теб е нормално в ясният космос да няма звезди?Флага да се вее доста енергично с хаотични движения?Казваш мощният двигател не може да издуха нищо, а хората когато тичат могат да вдигат прахоляк и той да отлита, но не нагоре защото е малка гравитацията а се отнася все едно духа вятър.Казваш, че и осветеността на хората......... от тъмните страни на модулите..... е нормална.Няма да е лошо да разгледаш снимките и филмите които са направени тогава и да прецениш дали е възможно всичко това. Гледай внимателно всяко едно нещо.
Коментар
-
Чаве, ама не се спираш, а? Баба ми, бог да я прости, спря да вярва в Бог, когато чу новината, че американците са кацнали на Луната. Киро ти пусна една кукичка, но не ловиш - ако американците не бяха кацали на Луната по време на "студената война" руснаци, японци и китайци щяха криви да ги направят. Тъй, че - гледай как с бороводород, алуминий и бариеви соли те пръскат... Оня ден поливаха за последно, а днес ме боли гърлото - сигурно ще е от това, а не щото пих леденостудена бира преди 2 вечери...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Това за "невиждащите" се звезди само доказва, колко не съвършенно е човешкото око. Ще ти дам пример с прост експеримент, който можеш да направиш вкъщи. Вземи една круша, вземи и най-малкото възможно фенерче. Сега пусни фенерчето. Виждаш го нали? Сега пусни голямата крушка. Какво стана с фенерчето? За да обаче всичко, както трябва (не ми се смята мащаб), направи тоя експеримент като замениш крушката с прожектор на футболен стадион. Какво стана сега с фенерчето?
Коментар
-
Ако тази тема се заключи, нАуката, форума и цялото българско човечество ще изгубят много.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар