Запознат съм с изчезването на пчелите!Преди да си режа вените за каквото и да е, се старая да съм информиран... В интернета пише всичко, въпрос на личностна преценка и лична информираност е да отсееш плявата от действителността!Всеки сам си преценява за себе си... Но мола Ви, спрете с тези гущери, илюминати, самолетни разпръсквачки. Човечеството не се нуждае от толкова яка манипулация. Достатъчно е анигрипната ваксина за да се напълнят всички алчни джобове в света на фарматиката....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реактивни самолети над София
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Humppa
-
chaveto написа:Преди да си режеш вените се поинтересувай малко. След като разбереш, че наистина се пръска с ...................... тогава отново се замисли дали нещо не те пускат по дългата пързалка.Казах ви, гледайте по често небето. Опитайте се сами да си отговорите тия защото така шарят по небето, може пък и да ви проблесне нещо.П.С. не знам дали си запознат, но пчелите изчезват........... Може би наистина да са впрегнати да събират уран.......
Коментар
-
Airfan написа:chaveto написа:На някои може да им се струва шега работа, но е истина, че пръскат какво ли не. Още повече, че имам клипове на който ясно се вижда как самолетите минават един след друг на еднакво разстояние и оставят голяма следа след тях. Следата не изчезва както е нормално ами се образува нещо като облак.Попитайте някоя търсачка "с какво ни пръскат от небето" ще излязат доста неща. Още повече, че официално си е разрешено на НАТО от 2004г. да го прави на България. Идеята на разпръскването на алуминии....... е да спира УВ лъчите.............. Истината си е, че ни тровя.Ето ви първият клип който излиза в нета http://vbox7.com/play:2d02267aтози http://taini.alle.bg/%D0%B2%D0%B8%D0...D%D0%B8%D1%8F/ предполагам ще е по интересен, не съм го гледал.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Мен ме е "по-еня" на един Еърбъс, коя Еко норма е? Имали катализатор, колко му е данъка, и имали 50% намаление на същия ако е до 10000 к.с. ? Иначе за да съм по темата - не знам колко му е КПД на един реактивен двигател, и наистина колко вредни газове разпръсква из атмосферата. Сега яврно че горе е е*алника на ветровете и се разпрашава доста, и все пак
Коментар
-
chaveto написа:Аз споделям какво виждам в небето и колкото и да съм глупав....... мога да разбера, че това не е въздушен коридор....... НАСА излъга цял свят, че е кацнала на луната. Защо да не се лъже и за други неща.Нали по цял ден в главата ви е как да се приберете и да има салата и ракия на масата.
Коментар
-
chaveto написа:Аз споделям какво виждам в небето и колкото и да съм глупав....... мога да разбера, че това не е въздушен коридор....... НАСА излъга цял свят, че е кацнала на луната. Защо да не се лъже и за други неща.Нали по цял ден в главата ви е как да се приберете и да има салата и ракия на масата.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
chaveto написа:Аз споделям какво виждам в небето и колкото и да съм глупав....... мога да разбера, че това не е въздушен коридор....... НАСА излъга цял свят, че е кацнала на луната. Защо да не се лъже и за други неща.Нали по цял ден в главата ви е как да се приберете и да има салата и ракия на масата.Lancia Lybra 1.8i
Коментар
-
Апарати в космоса.... колкото щеш. Хора също са излизали в космоса, факт. Кацането на луната е психологическа война, който кацне първи е по добрият........ и всички останали да си помислят добре преди да предприемат нещо.Има много доказателства, че всичко е една голяма лъжа. Естествено НАСА никога няма да го признае.Разгледай малко доказателствата. Как каца космически модул и няма никаква следа от самото кацане. Американското знаме се вее без наличието на атмосфера. Всичките филми които са заснети са от едно и също място...............НАСА и всички останали може да се кацнали на луната, но човешки крак не е стъпвал там.
Коментар
-
chaveto написа:Апарати в космоса.... колкото щеш. Хора също са излизали в космоса, факт. Кацането на луната е психологическа война, който кацне първи е по добрият........ и всички останали да си помислят добре преди да предприемат нещо.Има много доказателства, че всичко е една голяма лъжа. Естествено НАСА никога няма да го признае.Разгледай малко доказателствата. Как каца космически модул и няма никаква следа от самото кацане. Американското знаме се вее без наличието на атмосфера. Всичките филми които са заснети са от едно и също място...............НАСА и всички останали може да се кацнали на луната, но човешки крак не е стъпвал там.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Ето още малко храна за "мозъците"! Внимание! Не е за хора със слаби сърца - може да се пръснат от смях: http://www.balkanmedia.bg/2012/10/02/id_10804/Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар