Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реактивни самолети над София

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Запознат съм с изчезването на пчелите!Преди да си режа вените за каквото и да е, се старая да съм информиран... В интернета пише всичко, въпрос на личностна преценка и лична информираност е да отсееш плявата от действителността!Всеки сам си преценява за себе си... Но мола Ви, спрете с тези гущери, илюминати, самолетни разпръсквачки. Човечеството не се нуждае от толкова яка манипулация. Достатъчно е анигрипната ваксина за да се напълнят всички алчни джобове в света на фарматиката....

Коментар

chaveto написа:
      Преди да си режеш вените се поинтересувай малко. След като разбереш, че наистина се пръска с ...................... тогава отново се замисли дали нещо не те пускат по дългата пързалка.Казах ви, гледайте по често небето. Опитайте се сами да си отговорите тия защото така шарят по небето, може пък и да ви проблесне нещо.П.С. не знам дали си запознат, но пчелите изчезват........... Може би наистина да са впрегнати да събират уран.......
      От устата ти пръска алуминии и химия зимата в студа, не мислиш ли?

Коментар

Airfan написа:
        chaveto написа:
        На някои може да им се струва шега работа, но е истина, че пръскат какво ли не. Още повече, че имам клипове на който ясно се вижда как самолетите минават един след друг на еднакво разстояние и оставят голяма следа след тях. Следата не изчезва както е нормално ами се образува нещо като облак.Попитайте някоя търсачка "с какво ни пръскат от небето" ще излязат доста неща. Още повече, че официално си е разрешено на НАТО от 2004г. да го прави на България. Идеята на разпръскването на алуминии....... е да спира УВ лъчите.............. Истината си е, че ни тровя.Ето ви първият клип който излиза в нета http://vbox7.com/play:2d02267aтози http://taini.alle.bg/%D0%B2%D0%B8%D0...D%D0%B8%D1%8F/ предполагам ще е по интересен, не съм го гледал.
        Всички, които си мислят, че ги пръскат с нещо пътническите самолети имат нужда да опреснят знанията си по физика. Алуминий.... нямам думи.
        Скийш как сами захапват кукичката, ааа?Според по-хард любителите на теорията на конспирацията за пръскачките има тези, че ни пръскат с хормони, с алуминий на прах за дъжд (щото по алуминия кондензирала влагата), пръскат ни с разни незнайни (все още не са доказали съдържимото на парната следа, щот не могат да летят без самолети) химикали за мозъчен контрол на населението. Проблема на всички конспиратори е, че хем не спират конете, хем са отсъствали психически от часовете по физика, а и не знаят, че няма как два самолета от ГА да летят един до друг/след друг и прочие на една височина... Просто си мислят, че ТУ154 и Еърбъс310 летят едновременно на 5000м.. Физика на флуидите..., и контрол на въздушния трафик, Кики, къде си да им налееш бе?
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Аз споделям какво виждам в небето и колкото и да съм глупав....... мога да разбера, че това не е въздушен коридор....... НАСА излъга цял свят, че е кацнала на луната. Защо да не се лъже и за други неща.Нали по цял ден в главата ви е как да се приберете и да има салата и ракия на масата.

Коментар

А какво е лошото да имаш салата и ракия на масата? А?
            Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Мен ме е "по-еня" на един Еърбъс, коя Еко норма е? Имали катализатор, колко му е данъка, и имали 50% намаление на същия ако е до 10000 к.с. ? Иначе за да съм по темата - не знам колко му е КПД на един реактивен двигател, и наистина колко вредни газове разпръсква из атмосферата. Сега яврно че горе е е*алника на ветровете и се разпрашава доста, и все пак

Коментар

chaveto написа:
                Аз споделям какво виждам в небето и колкото и да съм глупав....... мога да разбера, че това не е въздушен коридор....... НАСА излъга цял свят, че е кацнала на луната. Защо да не се лъже и за други неща.Нали по цял ден в главата ви е как да се приберете и да има салата и ракия на масата.
                Ти съвсем сериозно ли ги мислиш тия неща?Дори и в последното ти изречение няма капка истина, а какво да кажем за останалите Бойкооооо, Бойко! Стига с тия магистрали. Психиатрии трябва да се строят, психиатрии! Мат’риала има крещяща нужда!

Коментар

chaveto написа:
                  Малиииии...Аз ракия не пия. Ама то вероятно е щот са ме напръскали с нещо. П.С. Колега, бъзикаш се, нали? Не е възможно да има човек, който да вярва в такива дивотии.
                  like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

Възможно е, възможно е!

Коментар

Чета и не вярвам на ушите си. Тая тема удря в земята темата с вицовете!
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

chaveto написа:
                        Обикновенно гледам да не се намесвам в подобни спорове но тук мина всякакви граници простотията :1. Апаратите които наса е оставила на Луната са си още там .. включително и стъпките на хората.. 2. Не само САЩ (НАСА) но и Русия а и Китай и Индия имат апарати в орбита около Луната и имат камери .. местата за кацане .. флаговете .. стъпките на хората .. лични вещи .. всичко е заснето от тия камери .. 3. Самите Руснаци са следили мисиите .. ако си запознат поне малко с физика ако не си поинтересувайсе .. и ще разбереш че има начин да се разбере откъде идва сиигнала и тези мисии няма как да са манипулирани защото през целия път е следена връзката от Руснаците.. тоест те са следили под лупа мисията.. 4. Относно малоумнити съмнения за пояса на Ван Алън той самия ги отхвърли а съвсем наскоро .. излезе и филмче на Роскомос което оборва конспиративните теории Така НАСА не само с кацнала на Луната .. но и го е правила не само веднъж .. я погледни пак колко са мисиите на Аполо до луната като изключим злополучната Аполо 13 в която неможаха да кацнат но все пак се върнаха живи .. chaveto хората ще кацнат отново на Луната ще кацнем и на Марс и стъпили на всеки нов свят ще мечтаем за следващия защото затова сме създадени .. живот в слънчевата система има огромна вероятност да има .. на Луните на Юпитер Европа има океан от вода под повърхноста на леда.. на Марс има огромни запаси от вода под форма на лед.. а под повърхноста температурата позволява да има течна вода а налягането е достатъчн голямо.. дори и на повърхноста Феникс засне капчици вода така че неизбежни са пътуванията в космоса.. а кой знае може да доживеем да си купим и космически кораб Фиат или Ланча
                        Lancia Lybra 1.8i

Коментар

Апарати в космоса.... колкото щеш. Хора също са излизали в космоса, факт. Кацането на луната е психологическа война, който кацне първи е по добрият........ и всички останали да си помислят добре преди да предприемат нещо.Има много доказателства, че всичко е една голяма лъжа. Естествено НАСА никога няма да го признае.Разгледай малко доказателствата. Как каца космически модул и няма никаква следа от самото кацане. Американското знаме се вее без наличието на атмосфера. Всичките филми които са заснети са от едно и също място...............НАСА и всички останали може да се кацнали на луната, но човешки крак не е стъпвал там.

Коментар

chaveto написа:
                            Апарати в космоса.... колкото щеш. Хора също са излизали в космоса, факт. Кацането на луната е психологическа война, който кацне първи е по добрият........ и всички останали да си помислят добре преди да предприемат нещо.Има много доказателства, че всичко е една голяма лъжа. Естествено НАСА никога няма да го признае.Разгледай малко доказателствата. Как каца космически модул и няма никаква следа от самото кацане. Американското знаме се вее без наличието на атмосфера. Всичките филми които са заснети са от едно и също място...............НАСА и всички останали може да се кацнали на луната, но човешки крак не е стъпвал там.
                            Стига с тия глупости. Вие нармални ли сте бе хора? Най малкото в разгара на Студената война руснаците щяха да вдигнат врява до бога, че империалистите са измамници. Нещо подобно да се е случило? Или и там има "Велчова завера"?
                            VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                            VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                            VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                            VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                            Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

00' Bravo 105 JTD

Коментар

Ето още малко храна за "мозъците"! Внимание! Не е за хора със слаби сърца - може да се пръснат от смях: http://www.balkanmedia.bg/2012/10/02/id_10804/
                                Steliyan's Life!
                                FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Working...
                                X