Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реактивни самолети над София

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

jenshen73 написа:
    Airfan написа:
    jenshen73 написа:
    muns61 написа:
    От твоята гледна точка - защо над София?От моята - по - добре над Сф, отколкото над мен. Все над някого ще прелетят.По въпроса със следите - има форуми, в които се разискват такива проблеми, потърси.
    Чемтрейлс - пръскат за намаляване на човешката популация, увреждане на генома и срещу мъжки хормони ... Едно време следите бяха къси, щото си беше само самолета, а сега контрола над българското стадо се засегнат и с чемтрейлс - трябва да ни поливат с химия от всякъде, че да не се бунтуваме. То да не сме чернилките в Гърция...
    Бъзикаш се, нали?
    Аз - да. Но има хора, които вярват на това, което съм писал, щото днес минава самолет - остава мижава диря, която се "изпарява" за има няма 20 секунди, а утре или вчера самолета е оставил мазна диря, която стои поне час на небето... И хората понеже вече знаят, че няма Бог - вярват в чемтрйелс, ХААРП, илюминати и рептилии...
    Зъл си човече!Кефиш ме!
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Airfan написа:
      jenshen73 написа:
      muns61 написа:
      От твоята гледна точка - защо над София?От моята - по - добре над Сф, отколкото над мен. Все над някого ще прелетят.По въпроса със следите - има форуми, в които се разискват такива проблеми, потърси.
      Чемтрейлс - пръскат за намаляване на човешката популация, увреждане на генома и срещу мъжки хормони ... Едно време следите бяха къси, щото си беше само самолета, а сега контрола над българското стадо се засегнат и с чемтрейлс - трябва да ни поливат с химия от всякъде, че да не се бунтуваме. То да не сме чернилките в Гърция...
      Бъзикаш се, нали?
      Той може и да се бъзика, но я попитай Еленко Ангелов. Той наистина вярва в това. Веднъж го гледах по телевизията и каза, че за всичко имал доказателства. След всяко подобно кръстосване на самолети личните лекари дори и не преглеждали, защото знаят какво ти е и директно ти пишат рецептата. Доста стряскащо ми звучи и затова предпочитам да не вярвам.
      FIAT Marea Weekend HLX 2.0 20V (147 hp)
      LPG System BRC Just

Коментар

Тоя Еленко Ангелов ще да е някакво име в чемтрейлс конспирациите. Мен ме напръскаха наскоро - патката ми в него ден беше 25 санта... Явно от химикалките ще да е, щото в останалите дни е 30...
        - Имал съм страшно много време да се самообразовам и от дете се опитвам да сглобя пъзела за влечугоподобните, които ни управляват. Мои учители са хора, които са работили рамо до рамо с такива влечугоподобни в американски военни бази - Фил Шнайдер, Едуин Кастело. Те заплатиха с живота си заради разкритията, които направиха. Дейвид Айк също е говорил изключително много за това. След 11 септември, когато американското правителство си самовзриви кулите, с мен се случи нещо уникално. Започнах да сънувам изключително осъзнато ключови думи. В съня си разговарям с мои учители, съученици, които изглеждат като сияещи кълба от златиста енергия. Една нощ те ми подсказаха да отида в музея в Бояна. Там се натъкнах на фигурки на идоли, намерени в Курило. Те бяха глави на сънувани от мен влечугоподобни, точни образи на различни раси рептили, които са тук от зората на човечеството и са участвали в ДНК-инженерството на нашите тела.
        Steliyan's Life!
        FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

А за тези звуци да кажете нещо -> Strange Sounds Heard All Around The World January 2012 : Earth Waking UP!Макар че има обяснение, побиват ме тръпки като го слушам .
          00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
            А за тези звуци да кажете нещо -> Strange Sounds Heard All Around The World January 2012 : Earth Waking UP!Макар че има обяснение, побиват ме тръпки като го слушам .
            Специално за теб по-здрав от Еленко Ангелов: http://vbox7.com/play:822e30eeА аз звуци ол-араунд-дъ-ърт не съм чул - никакви. И вместо тия простотии съм по-склонен да повярвам в Бог, та дори в боговете нa древна Гърция или древен Египет. Баси, човек трябва да е с 3 гънки в мозъка, че да вярва в чемтрейлс, рептили, цион и прочие конспирации. Единствената истинска конспирация е толерантността на властта към NERO - Burning ROM...
            Steliyan's Life!

Коментар

Да, благодаря за по-здрава , не трябваше. Да ти се върща.А за тези звуци се оказа, че само тук не сме чули. Просто на медиите им е по-важно коя звезда кого забила, къде пръднала и т.н. Така че звуците са истински, в тубата има клипчета на новини където са отразени. Не съм човек по конспирациите .
              00' Bravo 105 JTD

Коментар

nikolce написа:
                Да, благодаря за по-здрава , не трябваше. Да ти се върща.А за тези звуци се оказа, че само тук не сме чули. Просто на медиите им е по-важно коя звезда кого забила, къде пръднала и т.н. Така че звуците са истински, в тубата има клипчета на новини където са отразени. Не съм човек по конспирациите .
                Чеки сега, аз като пърдя сутрин не много рано създавам антизвуци и е нормално в България да са се анихилирали тия, дето в тубата ги има... Баси, това да намираш "достоверна" информация в Ютюб е голяма раота...
                Steliyan's Life!

Коментар

jenshen73 написа:
                  ... Баси, това да намираш "достоверна" информация в Ютюб е голяма раота...
                  Yavor написа:
                  Зъл си човече!Кефиш ме!
                  Извинявам се, че отклоних темата с линка към звуците.
                  00' Bravo 105 JTD

Коментар

Да се притесняваш от кондензационната следа на самолет на 10 км е все едно да се притесняваш, че предавателя на Канал 1 на Копитото те облъчва повеле от GSM-а на ухото ти. Обаче в ухото ти шепне гаджето, че те обича и си склонен да забравиш всичките вредности около теб, включително и СПИН-а, когато си легнете вечерта, а си забравил, че предишната нощ презервативите са свършили. Няма да си разваляме вечерта я! :D Гледайте по-близо около вас. Пално е с опасности. Вчера един реве, че режели Кремиковци за скрап. Много бързо забравиха софиянци, че докато Кремикоци работеше, не можеше да се види София от Витоша.Да някой следи се разсейват по-бързо, други по-бавно, а понякога изобщо няма следи след самолетите. Хайде нека някой метеоролог или физик да го обясни това явление, защото аз ще дам хоремашка трактовка.
                    Няма начин да няма начин!

Коментар

HLX написа:
                      Airfan написа:
                      jenshen73 написа:
                      muns61 написа:
                      Бъзикаш се, нали?
                      Той може и да се бъзика, но я попитай Еленко Ангелов. Той наистина вярва в това. Веднъж го гледах по телевизията и каза, че за всичко имал доказателства. След всяко подобно кръстосване на самолети личните лекари дори и не преглеждали, защото знаят какво ти е и директно ти пишат рецептата. Доста стряскащо ми звучи и затова предпочитам да не вярвам.
                      Мисля, че на него могат да му издадат рецепта без да го прегледат, а и разни други документи в бледи цветове...

Коментар

Нали знаете приказката - "Като се знам какъв съм доктор ме е страх да отида в автосервиз"!
                        Няма начин да няма начин!

Коментар

nikolovvd написа:
                          Да се притесняваш от кондензационната следа на самолет на 10 км е все едно да се притесняваш, че предавателя на Канал 1 на Копитото те облъчва повеле от GSM-а на ухото ти. Обаче в ухото ти шепне гаджето, че те обича и си склонен да забравиш всичките вредности около теб, включително и СПИН-а, когато си легнете вечерта, а си забравил, че предишната нощ презервативите са свършили. Няма да си разваляме вечерта я! :D Гледайте по-близо около вас. Пално е с опасности. Вчера един реве, че режели Кремиковци за скрап. Много бързо забравиха софиянци, че докато Кремикоци работеше, не можеше да се види София от Витоша.Да някой следи се разсейват по-бързо, други по-бавно, а понякога изобщо няма следи след самолетите. Хайде нека някой метеоролог или физик да го обясни това явление, защото аз ще дам хоремашка трактовка.
                          Какво става като работи колата ти зимата в студа - пуши. Като имаш предвид, че температурата във височина спада грубо с 10 градуса за 1000 м и имаш предвид, че се лети между 10 и 12 000 м, сметни за какви температури става дума. Последния път като летяхме юни беше -50С на 10500 метра. Като се има предвид, че имаме процес на горене в реактивния двигател, изгорелите газове, които излизат от соплата отзад просто кондензират. На това цялото упражнение влияе и влагата, разбира се.https://www.youtube.com/watch?v=5Ljg...eature=relatedhttps://www.youtube.com/watch?v=xl6i...eature=related

Коментар

Re: Реактивни самолети над София

infineon написа:
                            Тази вечер като се прибирах от работа ми направи впечатление- в небето 4-5 реактивни самолета летяха успоредно по диагонал и оставяха реактивни следи дълги по цялото небе.Защо аджеба летят точно над града? И без това въздуха е толкова мръсен тука.Някой има ли логично обяснения. Толкова ли е малка България че трябва баш над София да летят. И защо оставят толкова дълги следи? Едно време си спомням бяха много по къси и по бързо се разсейваха.
                            винаги пускаш някакви странни темида не не те гони параноята :D
                            2015 Renault Megane Expression GT
                            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Явно на някои хора им е скучен живота и измислят конспирационни теории ... във Фейса ми беше хоби да се присъединявам към такива групи и да се дракам - рекорда ми е 15 мин. членство.П.П. Към колегата Женшен:За рептилианците или добро или си мълчи ... П.П.П. А ето това почти ме уби ... около тридесет минути се смях и плаках едновременно ...
                              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

infineon написа:
                                На този сайт не са ли само граждански и транспортни самолети?И какъв им е този коридор точно над София.Защо военни самолети трябва да минават точно над града... представяте ли си какво ще стане ако падне някой.
                                Ето ви една дезинформация:"На 11 май 2006 г. нископрелитащ над Ямбол военен самолет СУ-25 хвърли в паника част от населението на града между 20:30 и 21:00 часа. Щурмовият самолет е летял в посока авиобаза Безмер на пределно ниска височина.Във факс до областна администрация Ямбол, командването на авиобаза Безмер, заявява, че на 11 май е изпълнявана планова летателна дейност, свързана с подготовката на екипажите за участие в международни летателни учения." http://www.focus-news.net/?id=n1646889Ето и истинската информация:"Командир на авиобаза в Безмер е полковник Димитър Данев с 25 г. стаж. По-миналото лято го разжалваха, защото извъртял лупинги току над покривите в Ямбол. Сега е с възвърнато полковническо звание." Само това някак се промъкна в медиите, и то във в.Атака.А аз бях свидетел, стоях на терасата и го гледах как се насочва точно към нашия блок, виждах му шлема и очилата на пилота... в последния момент се издигаше, само за да се спусне пак. Това в продължение на поне 30 минути (както става ясно и от дезинформацията по-горе). Тътенът беше неописуем, стъклата дрънчаха като при земетресение. Бях сигурен, че ще падне върху някой блок, вече си го представях. Само се чудех върху нашия ли ще е или върху съседния. И този същия днес пак е командир на авиобазата в Безмер.

Коментар

Working...
                                X