jenshen73 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реактивни самолети над София
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Airfan написа:jenshen73 написа:muns61 написа:От твоята гледна точка - защо над София?От моята - по - добре над Сф, отколкото над мен. Все над някого ще прелетят.По въпроса със следите - има форуми, в които се разискват такива проблеми, потърси.
Коментар
-
Тоя Еленко Ангелов ще да е някакво име в чемтрейлс конспирациите. Мен ме напръскаха наскоро - патката ми в него ден беше 25 санта... Явно от химикалките ще да е, щото в останалите дни е 30...- Имал съм страшно много време да се самообразовам и от дете се опитвам да сглобя пъзела за влечугоподобните, които ни управляват. Мои учители са хора, които са работили рамо до рамо с такива влечугоподобни в американски военни бази - Фил Шнайдер, Едуин Кастело. Те заплатиха с живота си заради разкритията, които направиха. Дейвид Айк също е говорил изключително много за това. След 11 септември, когато американското правителство си самовзриви кулите, с мен се случи нещо уникално. Започнах да сънувам изключително осъзнато ключови думи. В съня си разговарям с мои учители, съученици, които изглеждат като сияещи кълба от златиста енергия. Една нощ те ми подсказаха да отида в музея в Бояна. Там се натъкнах на фигурки на идоли, намерени в Курило. Те бяха глави на сънувани от мен влечугоподобни, точни образи на различни раси рептили, които са тук от зората на човечеството и са участвали в ДНК-инженерството на нашите тела.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
А за тези звуци да кажете нещо -> Strange Sounds Heard All Around The World January 2012 : Earth Waking UP!Макар че има обяснение, побиват ме тръпки като го слушам .
Коментар
-
nikolce написа:А за тези звуци да кажете нещо -> Strange Sounds Heard All Around The World January 2012 : Earth Waking UP!Макар че има обяснение, побиват ме тръпки като го слушам .Steliyan's Life!
Коментар
-
Да, благодаря за по-здрава , не трябваше. Да ти се върща.А за тези звуци се оказа, че само тук не сме чули. Просто на медиите им е по-важно коя звезда кого забила, къде пръднала и т.н. Така че звуците са истински, в тубата има клипчета на новини където са отразени. Не съм човек по конспирациите .
Коментар
-
nikolce написа:Да, благодаря за по-здрава , не трябваше. Да ти се върща.А за тези звуци се оказа, че само тук не сме чули. Просто на медиите им е по-важно коя звезда кого забила, къде пръднала и т.н. Така че звуците са истински, в тубата има клипчета на новини където са отразени. Не съм човек по конспирациите .Steliyan's Life!
Коментар
-
Да се притесняваш от кондензационната следа на самолет на 10 км е все едно да се притесняваш, че предавателя на Канал 1 на Копитото те облъчва повеле от GSM-а на ухото ти. Обаче в ухото ти шепне гаджето, че те обича и си склонен да забравиш всичките вредности около теб, включително и СПИН-а, когато си легнете вечерта, а си забравил, че предишната нощ презервативите са свършили. Няма да си разваляме вечерта я! :D Гледайте по-близо около вас. Пално е с опасности. Вчера един реве, че режели Кремиковци за скрап. Много бързо забравиха софиянци, че докато Кремикоци работеше, не можеше да се види София от Витоша.Да някой следи се разсейват по-бързо, други по-бавно, а понякога изобщо няма следи след самолетите. Хайде нека някой метеоролог или физик да го обясни това явление, защото аз ще дам хоремашка трактовка.Няма начин да няма начин!
Коментар
-
HLX написа:Airfan написа:jenshen73 написа:muns61 написа:От твоята гледна точка - защо над София?От моята - по - добре над Сф, отколкото над мен. Все над някого ще прелетят.По въпроса със следите - има форуми, в които се разискват такива проблеми, потърси.
Коментар
-
nikolovvd написа:Да се притесняваш от кондензационната следа на самолет на 10 км е все едно да се притесняваш, че предавателя на Канал 1 на Копитото те облъчва повеле от GSM-а на ухото ти. Обаче в ухото ти шепне гаджето, че те обича и си склонен да забравиш всичките вредности около теб, включително и СПИН-а, когато си легнете вечерта, а си забравил, че предишната нощ презервативите са свършили. Няма да си разваляме вечерта я! :D Гледайте по-близо около вас. Пално е с опасности. Вчера един реве, че режели Кремиковци за скрап. Много бързо забравиха софиянци, че докато Кремикоци работеше, не можеше да се види София от Витоша.Да някой следи се разсейват по-бързо, други по-бавно, а понякога изобщо няма следи след самолетите. Хайде нека някой метеоролог или физик да го обясни това явление, защото аз ще дам хоремашка трактовка.
Коментар
-
Re: Реактивни самолети над София
infineon написа:Тази вечер като се прибирах от работа ми направи впечатление- в небето 4-5 реактивни самолета летяха успоредно по диагонал и оставяха реактивни следи дълги по цялото небе.Защо аджеба летят точно над града? И без това въздуха е толкова мръсен тука.Някой има ли логично обяснения. Толкова ли е малка България че трябва баш над София да летят. И защо оставят толкова дълги следи? Едно време си спомням бяха много по къси и по бързо се разсейваха.
Коментар
-
Явно на някои хора им е скучен живота и измислят конспирационни теории ... във Фейса ми беше хоби да се присъединявам към такива групи и да се дракам - рекорда ми е 15 мин. членство.П.П. Към колегата Женшен:За рептилианците или добро или си мълчи ... П.П.П. А ето това почти ме уби ... около тридесет минути се смях и плаках едновременно ...I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
infineon написа:На този сайт не са ли само граждански и транспортни самолети?И какъв им е този коридор точно над София.Защо военни самолети трябва да минават точно над града... представяте ли си какво ще стане ако падне някой.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар