Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реактивни самолети над София

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sok1 написа:
    2. Щом пада на земята рано или късно ще има натрупване в почвата на дадени химични елементи или вещества.
    А сети се колко неща трябва да съобразиш, за да пуснеш една бомва от 10 км и да улучиш, а не ми се мисли как ще пуснеш някакъв газ и той ще падне там където искаш. Като се вземат под внимание преобладаващите ветрове, то повечето ще отива в Гърция и Турция.Ако има някой от района на Нова Загора, Раднево, Гълъбово, нека сподели преди години, когато комините бълваха стълбове дим, до къде стигаше пушека от Марица изток 1 или 2!
    Няма начин да няма начин!

Коментар

Няма два самолета, летящи ЕДИН ДО ДРУГ (става дума за гражданската авиация), нито ЕДИН СЛЕД ДРУГ ... в детската градина вярвах, че летят много близо, но моля ви - вече сме възрастни и разумни хора ... там горе растоянията са доста големички, съответно и атмосферните условия - ето простичка причина следите да се разпръскват по различен начин ... Престанете да летите след самолетите ... почетете малко книжки, а не да цитиратe интернет, като достоверен източник ...
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

avvasilev написа:
        Престанете да летите след самолетите ... почетете малко книжки, а не да цитирати интернет, като достоверен източник ...
        Аз не го цитирам като достоверен източник, а като тема на размисъл. Всеки може да си вярва в каквото си пожелае и да си прави изводи - каквито му харесват. Ползата от диалога е всеизвестен факт - различни гледни точки, оборващи или подкрепящи някакво твърдение. Оттам нататък всеки си има мозък да претегли.

Коментар

Аз като по-малък обичах да наблюдавам следите эи гледах с бинокъла за да се опитам да позная модела на самолета, което беше трудно, но както и да е ... Дали пръскат или не с разни неща, не знам, но когато за два последователни дни всички /или повечето / самолети оставят дълги и трайни следи, значи причината едва ли е в намеренията на тези самолети, а е нещо по-общо като атмосферни условия, например ... следите и на мен ми направиха впечатление в неделя и понеделник, но замислете се дали цивилният трафик ще спре за два дни и ще летят само пръскачи ? ТОва ще пренасочи много полети и ще има закъснения, отлагания и сума ти недоволни клиенти в Европа и Близкия изток, за което щеше да се чуе из нета ... А и едва ли е толкова трудно да се провери колко самолета са минали над района на София тогава, колко от тях са цивилни, колко са летяли по редовни линии, имало ли е отклонения от курсовете, закъснения и т.н. ... и да се сравнят с броя на оставените следи ...

Коментар

Чета и направо не вярвам как има толкова много хора с промити мозъци. И аз вярвам на теорията за кемтрейлса. Не мога да докажа, че е истина, но не можете и да докажете и, че не е истина. Всеки сам решава за себе си каква е истината. И не е честно невярващите да обивняват тея които вярват , че било шизофреници, ненормални, откачени, плиткоумни, със слаби познания по физика и химия и темподобни. Вие не вярвате на нищо което не се вижда с очите. Аз мога да ви кажа пък че има много писано в нета , че се пръска с финни частици барии, стронции и алуминий. Вчера по "Тази Сутрин" по БТВ даваха репортаж точно за следите който иска може да го гледа. Правиха изследване на почвата от някаква градинка в София и намериха в пробите точно тези елементи. И промивчиците на мозъци казаха че съдържанието им било в граници. Обаче никъде не се споменава каква е границата. А и не ми се струва нормално редкоземни елементи като барий и стронции да се съдържат в точно в някаква градинка точно в София от проба взета от 20 сантиметра дълбочина. Ако сега ме убедите , че е нормално в градинките на София да има редкоземни метали тогава ше ви препоръчам за освидетелстване в Раднево. И съм съгласен с колегата Chaveto , че българина се интересува главно да избута работния ден, да се прибере да пие една ракия, да на**е жената, да прибере колата в незаконния си гараж и живота му е подреден и не го интересува нищо друго. Защо вярвате в Бог след като науката не го е доказала....някой виждал ли го е....НЕ! Но ние си вярваме в него нали...но когато дойде тема за конспирации обвинявате хората , че били луди и вярвате на разни плиткоумни протежета на американците наречени българско правителсво - че нямало поводи за притеснения и че ние вярващите сме параноици...лека вечер желая на всички
            Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Тц,тц,тц....колко мъка има по този свят...Хората изтрещяха тотално...!
              LANCIA DELTA II 1.6ie 75HP 835C1.000
              LANCIA KAPPA 2.0 20V 838A1.000-ex
              LANCIA DEDRA 1.8 105hp 835A2.046-ex
              Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8 215hp
              Grande Punto 1.2 LPG

Коментар

mitkosoft написа:
                Аз мога да ви кажа пък че има много писано в нета , че се пръска с финни частици барии, стронции и алуминий.
                В нета пише даже, че алуминия не е какъв да е, а в аерозолна фаза (каквото и да значи това) ... такива сложни думички - как да не им повярваш ... Вчера на пазара една жена, дето познавала един шофьор на такси, който пък бил возил един съсед на някакъв, който имал шести братовчед - чистач в БАН ми каза, че наистина били пръскали даже до разклона за Гривица има цяло летище - всяка пролет пръскат посевите ... П.П. Защо барий и стронций са в множествено число?
                I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

mitkosoft написа:
                  Чета и направо не вярвам как има толкова много хора с промити мозъци. И аз вярвам на теорията за кемтрейлса. Не мога да докажа, че е истина, но не можете и да докажете и, че не е истина. Всеки сам решава за себе си каква е истината. И не е честно невярващите да обивняват тея които вярват , че било шизофреници, ненормални, откачени, плиткоумни, със слаби познания по физика и химия и темподобни. Вие не вярвате на нищо което не се вижда с очите. Аз мога да ви кажа пък че има много писано в нета , че се пръска с финни частици барии, стронции и алуминий. Вчера по "Тази Сутрин" по БТВ даваха репортаж точно за следите който иска може да го гледа. Правиха изследване на почвата от някаква градинка в София и намериха в пробите точно тези елементи. И промивчиците на мозъци казаха че съдържанието им било в граници. Обаче никъде не се споменава каква е границата. А и не ми се струва нормално редкоземни елементи като барий и стронции да се съдържат в точно в някаква градинка точно в София от проба взета от 20 сантиметра дълбочина. Ако сега ме убедите , че е нормално в градинките на София да има редкоземни метали тогава ше ви препоръчам за освидетелстване в Раднево. И съм съгласен с колегата Chaveto , че българина се интересува главно да избута работния ден, да се прибере да пие една ракия, да на**е жената, да прибере колата в незаконния си гараж и живота му е подреден и не го интересува нищо друго. Защо вярвате в Бог след като науката не го е доказала....някой виждал ли го е....НЕ! Но ние си вярваме в него нали...но когато дойде тема за конспирации обвинявате хората , че били луди и вярвате на разни плиткоумни протежета на американците наречени българско правителсво - че нямало поводи за притеснения и че ние вярващите сме параноици...лека вечер желая на всички
                  Митко, я ми обясни ако пръскаш от 10 000 м каква струя и какво количество препарат трябва да пръскаш, за да стигне нещо до земята? Къде ще се съхранява препарата и по-важното - как ще се разпръсква през двигателите? Как ще се прицелят така, че да пръскат над определена територия, например София.Замисли се над тези въпроси.

Коментар

Airfan написа:
                    mitkosoft написа:
                    Митко, я ми обясни ако пръскаш от 10 000 м каква струя и какво количество препарат трябва да пръскаш, за да стигне нещо до земята? Къде ще се съхранява препарата и по-важното - как ще се разпръсква през двигателите? Как ще се прицелят така, че да пръскат над определена територия, например София.Замисли се над тези въпроси.
                    Незнам колега как пада на земята на хората го дадоха по телевизията че в почвата има такива редкоземни метали които били в нормални граници. Това е доказателсвто, че все пак попадат на земята. По същата логика може и да те попитам как от сахара "долитат" пясък по въздушните течения....не може да не си чувал за такива случай на пясък от сахара...значи някой колега беше споменал че се пръскало за да се редуцира населенението..това не е така...теорията има 2 гледни точки...едната е , че се пръска във всички НАТО-вски държави за да се отразяват вредните слънчеви лъчи...другата гледна точка е , че се пръска за да се натровят земите...да няма реколта и да правим внос от чужбина....има и още една гледна точка която е малко позната...че мрейата от следи се прави за да се отразяват по добре радио вълните от радарната установка HAARP разположена в аляска...и много ви моля нека пазим добрия тон на дискусия...вие като не варвате аз не ви наричам малоумни и бавноразвиващи...в същия добър тон не ни обиждайте и нас "непросветените" които вярваме в тея теории...просто съсзнанието ни е заливано всекидневно с помия от сорта на черната златка, гей паради, политически афери, чалга, манипулирани новини от сорта , че безработицата намялява, АЕЦ белене и просто не ни остава време да помислим над такива въпроси. Но както казах всеки сам решава дали вярва или не...все пак живота е такъв , че постоянно трябва да вярваме в нещо....вярваме в Бог, вярваме в Съдбата, вярваме, че сме потомци на шимпанзета, вярваме на врачки, черни магии, и леене на куршуми, хвърляне на боб и куп други дивотии...то едно време са вярвали, че земята е плоска но какво се получи изгориха човечеца на клада за дето казал че била кръгла...е от тези времена до сега нищо не се променило...тогава това също е било конспирация...замислете се малко над тези неща
                    Fiat Bravo 1.9 JTD 100

Коментар

Дядо Йоцо гледа..., гледа и не вярва на ушите си. Ако някой помни класиката - дядото е СЛЯП.
                      Steliyan's Life!
                      FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Митко, Митко:Стронциевите съединения са сравнително безобидни, с изключение на радиоактивните му изотопи. Пастата за зъби Сенсодин съдържа 10% стронциев хлорид под формата на хидрат. В костите и зъбите на човека има известно количество стронций.Някои съединения на бария се употребяват също и във фотографията, медицината, производството на стъкло и бои и др.Приемането на по-високи дози барий причинява стомашно-чревни разстройства, мускулна слабост, затруднено дишане и повишаване или спадане на кръвното налягане.За бария редполагам, че го пръскат от консорциум Емека+Белана, целта е да се п****ем и да си продават хартията, нали?
                        like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

mitkosoft написа:
                          ЧЗащо вярвате в Бог след като науката не го е доказала....някой виждал ли го е....НЕ! Но ние си вярваме в него нали...
                          Фактът, че вярваш в Бог всъщност само подсилва впечатлението, че вярваш в глупости.Аз не вярвам в нито една религия, не вярвам и в неща, които си имат съвсем еднозначно научно обяснение, и само хора, които имат нужда да "вярват" в нещо, подсилват такива идиотизми.Вярвам единствено на собствения си разум.За всичко останало терминът "вярвам" за мен нищо не значи. Има два други термина - знам и не знам.Знам, че има някаква природна сила, създала природните закони и материалната Вселена. Не вярвам, а знам. Самото съществуване на Вселената го доказва, така както една хубава картина доказва наличието на художник, който я е нарисувал.За което не го знам - не споря. Знам със сигурност, че всички световни религии, от християнство, през ислям, иудаизъм, будизъм и т.н. са измислени от хора с единствената цел - да властват над останалите хора и над съзнанието им.А иначе и Америка не съм я виждал. Но няма как да вярвам, че я няма, щото ЗНАМ, че я има.

Коментар

Митко, аз съм част от авиацията до някаква степен, семейството ми е в авиацията в по-голямата си част и аз знам, че това което се пише е пълна абсолютно пълна лъжа и безсмислица.

Коментар

Добре, О’К - пръскат ни с какво ли не от самолетите..... съгласни ме, вярно е, ВИЕ сте прави Какво да направим по тоя въпрос

Коментар

Напред написах, че повечето мислят за пиене с мезе, веднага бях обвинен в лъжа.На предната страница вече има някакво признание, че около 85% от форума са готови за пиачка......Много мъка има и в този форум.Самолетите и аз ги гледам от доста време. По времето на комунизма не спираха да треперят стъклата от близкото поделение.В казармата съм бил в МТО и някои неща са ми ясни за полети......
                                Добре, О’К - пръскат ни с какво ли не от самолетите..... съгласни ме, вярно е, ВИЕ сте прави ExclamationКакво да направим по тоя въпрос Question
                                Определено няма да застана на високо и да сваля някой самолет Коя е най голямата компания за производство на храни....... в света Гледах едно интервю с човека който я управлява и това което каза..... не ме кефи. Затова просто не купувам нищо от тях, това е начина.

Коментар

Working...
                                X