sok1 написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реактивни самолети над София
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Няма начин да няма начин!
-
CHILIEV написа:I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
avvasilev написа:Престанете да летите след самолетите ... почетете малко книжки, а не да цитирати интернет, като достоверен източник ...
Коментар
-
Аз като по-малък обичах да наблюдавам следите эи гледах с бинокъла за да се опитам да позная модела на самолета, което беше трудно, но както и да е ... Дали пръскат или не с разни неща, не знам, но когато за два последователни дни всички /или повечето / самолети оставят дълги и трайни следи, значи причината едва ли е в намеренията на тези самолети, а е нещо по-общо като атмосферни условия, например ... следите и на мен ми направиха впечатление в неделя и понеделник, но замислете се дали цивилният трафик ще спре за два дни и ще летят само пръскачи ? ТОва ще пренасочи много полети и ще има закъснения, отлагания и сума ти недоволни клиенти в Европа и Близкия изток, за което щеше да се чуе из нета ... А и едва ли е толкова трудно да се провери колко самолета са минали над района на София тогава, колко от тях са цивилни, колко са летяли по редовни линии, имало ли е отклонения от курсовете, закъснения и т.н. ... и да се сравнят с броя на оставените следи ...
Коментар
-
Чета и направо не вярвам как има толкова много хора с промити мозъци. И аз вярвам на теорията за кемтрейлса. Не мога да докажа, че е истина, но не можете и да докажете и, че не е истина. Всеки сам решава за себе си каква е истината. И не е честно невярващите да обивняват тея които вярват , че било шизофреници, ненормални, откачени, плиткоумни, със слаби познания по физика и химия и темподобни. Вие не вярвате на нищо което не се вижда с очите. Аз мога да ви кажа пък че има много писано в нета , че се пръска с финни частици барии, стронции и алуминий. Вчера по "Тази Сутрин" по БТВ даваха репортаж точно за следите който иска може да го гледа. Правиха изследване на почвата от някаква градинка в София и намериха в пробите точно тези елементи. И промивчиците на мозъци казаха че съдържанието им било в граници. Обаче никъде не се споменава каква е границата. А и не ми се струва нормално редкоземни елементи като барий и стронции да се съдържат в точно в някаква градинка точно в София от проба взета от 20 сантиметра дълбочина. Ако сега ме убедите , че е нормално в градинките на София да има редкоземни метали тогава ше ви препоръчам за освидетелстване в Раднево. И съм съгласен с колегата Chaveto , че българина се интересува главно да избута работния ден, да се прибере да пие една ракия, да на**е жената, да прибере колата в незаконния си гараж и живота му е подреден и не го интересува нищо друго. Защо вярвате в Бог след като науката не го е доказала....някой виждал ли го е....НЕ! Но ние си вярваме в него нали...но когато дойде тема за конспирации обвинявате хората , че били луди и вярвате на разни плиткоумни протежета на американците наречени българско правителсво - че нямало поводи за притеснения и че ние вярващите сме параноици...лека вечер желая на всичкиFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
mitkosoft написа:Аз мога да ви кажа пък че има много писано в нета , че се пръска с финни частици барии, стронции и алуминий.I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
mitkosoft написа:Чета и направо не вярвам как има толкова много хора с промити мозъци. И аз вярвам на теорията за кемтрейлса. Не мога да докажа, че е истина, но не можете и да докажете и, че не е истина. Всеки сам решава за себе си каква е истината. И не е честно невярващите да обивняват тея които вярват , че било шизофреници, ненормални, откачени, плиткоумни, със слаби познания по физика и химия и темподобни. Вие не вярвате на нищо което не се вижда с очите. Аз мога да ви кажа пък че има много писано в нета , че се пръска с финни частици барии, стронции и алуминий. Вчера по "Тази Сутрин" по БТВ даваха репортаж точно за следите който иска може да го гледа. Правиха изследване на почвата от някаква градинка в София и намериха в пробите точно тези елементи. И промивчиците на мозъци казаха че съдържанието им било в граници. Обаче никъде не се споменава каква е границата. А и не ми се струва нормално редкоземни елементи като барий и стронции да се съдържат в точно в някаква градинка точно в София от проба взета от 20 сантиметра дълбочина. Ако сега ме убедите , че е нормално в градинките на София да има редкоземни метали тогава ше ви препоръчам за освидетелстване в Раднево. И съм съгласен с колегата Chaveto , че българина се интересува главно да избута работния ден, да се прибере да пие една ракия, да на**е жената, да прибере колата в незаконния си гараж и живота му е подреден и не го интересува нищо друго. Защо вярвате в Бог след като науката не го е доказала....някой виждал ли го е....НЕ! Но ние си вярваме в него нали...но когато дойде тема за конспирации обвинявате хората , че били луди и вярвате на разни плиткоумни протежета на американците наречени българско правителсво - че нямало поводи за притеснения и че ние вярващите сме параноици...лека вечер желая на всички
Коментар
-
Airfan написа:mitkosoft написа:Чета и направо не вярвам как има толкова много хора с промити мозъци. И аз вярвам на теорията за кемтрейлса. Не мога да докажа, че е истина, но не можете и да докажете и, че не е истина. Всеки сам решава за себе си каква е истината. И не е честно невярващите да обивняват тея които вярват , че било шизофреници, ненормални, откачени, плиткоумни, със слаби познания по физика и химия и темподобни. Вие не вярвате на нищо което не се вижда с очите. Аз мога да ви кажа пък че има много писано в нета , че се пръска с финни частици барии, стронции и алуминий. Вчера по "Тази Сутрин" по БТВ даваха репортаж точно за следите който иска може да го гледа. Правиха изследване на почвата от някаква градинка в София и намериха в пробите точно тези елементи. И промивчиците на мозъци казаха че съдържанието им било в граници. Обаче никъде не се споменава каква е границата. А и не ми се струва нормално редкоземни елементи като барий и стронции да се съдържат в точно в някаква градинка точно в София от проба взета от 20 сантиметра дълбочина. Ако сега ме убедите , че е нормално в градинките на София да има редкоземни метали тогава ше ви препоръчам за освидетелстване в Раднево. И съм съгласен с колегата Chaveto , че българина се интересува главно да избута работния ден, да се прибере да пие една ракия, да на**е жената, да прибере колата в незаконния си гараж и живота му е подреден и не го интересува нищо друго. Защо вярвате в Бог след като науката не го е доказала....някой виждал ли го е....НЕ! Но ние си вярваме в него нали...но когато дойде тема за конспирации обвинявате хората , че били луди и вярвате на разни плиткоумни протежета на американците наречени българско правителсво - че нямало поводи за притеснения и че ние вярващите сме параноици...лека вечер желая на всичкиFiat Bravo 1.9 JTD 100
Коментар
-
Дядо Йоцо гледа..., гледа и не вярва на ушите си. Ако някой помни класиката - дядото е СЛЯП.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
Митко, Митко:Стронциевите съединения са сравнително безобидни, с изключение на радиоактивните му изотопи. Пастата за зъби Сенсодин съдържа 10% стронциев хлорид под формата на хидрат. В костите и зъбите на човека има известно количество стронций.Някои съединения на бария се употребяват също и във фотографията, медицината, производството на стъкло и бои и др.Приемането на по-високи дози барий причинява стомашно-чревни разстройства, мускулна слабост, затруднено дишане и повишаване или спадане на кръвното налягане.За бария редполагам, че го пръскат от консорциум Емека+Белана, целта е да се п****ем и да си продават хартията, нали?like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
mitkosoft написа:ЧЗащо вярвате в Бог след като науката не го е доказала....някой виждал ли го е....НЕ! Но ние си вярваме в него нали...
Коментар
-
Напред написах, че повечето мислят за пиене с мезе, веднага бях обвинен в лъжа.На предната страница вече има някакво признание, че около 85% от форума са готови за пиачка......Много мъка има и в този форум.Самолетите и аз ги гледам от доста време. По времето на комунизма не спираха да треперят стъклата от близкото поделение.В казармата съм бил в МТО и някои неща са ми ясни за полети......Добре, О’К - пръскат ни с какво ли не от самолетите..... съгласни ме, вярно е, ВИЕ сте прави ExclamationКакво да направим по тоя въпрос Question
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар