kiro_of_the_day написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реактивни самолети над София
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Защо обърнахте темата в съвсем друга посока, за конспирации и извънземни да пишете.Въпроса беше има ли някой представа защо този коридор или каквото е там лети точно над София.И не ми разправяйте че следата била само чиста водна пара. Като знам какви неща хвърля една бензинова кола отзад представям си това чудо какво прави над нас.Защо съм останал с впечатление че като бях малък такива следи оставяха само миг-овете и подобни военни самолети?http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:Защо обърнахте темата в съвсем друга посока, за конспирации и извънземни да пишете.Въпроса беше има ли някой представа защо този коридор или каквото е там лети точно над София.И не ми разправяйте че следата била само чиста водна пара. Като знам какви неща хвърля една бензинова кола отзад представям си това чудо какво прави над нас.Защо съм останал с впечатление че като бях малък такива следи оставяха само миг-овете и подобни военни самолети?
Коментар
-
За кукичката ще кажа, че аз ако съм на мястото на руснаци...... също бих си мълчал. Нека онзи да си мисли, че е повече от мен а аз съм глупак За пръскането никога не съм твърдял, че ни пръскат с алумин..... това се пише в нета, това написах и аз. Но не може да ме убеди някой, че това е въздушен коридор и в един даден момент небето започва да става като мрежа, това го кажете на децата в детската градина.А на колегата преди мен ще кажа, че винаги съм си мислел, че като си фен на самолети.... трябваше поне да знаеш, че конденз не се получава само от изгорелите газове.Дори и да приемем, че е конденз ми кажете защо остава с часове в небето и се разстила като облак. А и ми кажете облаците при какви условия се образуват.
Коментар
-
chaveto написа:За кукичката ще кажа, че аз ако съм на мястото на руснаци...... също бих си мълчал. Нека онзи да си мисли, че е повече от мен а аз съм глупак За пръскането никога не съм твърдял, че ни пръскат с алумин..... това се пише в нета, това написах и аз. Но не може да ме убеди някой, че това е въздушен коридор и в един даден момент небето започва да става като мрежа, това го кажете на децата в детската градина.А на колегата преди мен ще кажа, че винаги съм си мислел, че като си фен на самолети.... трябваше поне да знаеш, че конденз не се получава само от изгорелите газове.Дори и да приемем, че е конденз ми кажете защо остава с часове в небето и се разстила като облак. А и ми кажете облаците при какви условия се образуват.
Коментар
-
chaveto написа:Установихме, че конденз не се получава само от двигателите.Какво е нещото което ще накара конденза да остане, сега и това трябва да установим.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
chaveto написа:Какво е нещото което ще накара конденза да остане, сега и това трябва да установим.chaveto написа:Дори и да приемем, че е конденз ми кажете защо остава с часове в небето и се разстила като облак.chaveto написа:А и ми кажете облаците при какви условия се образуват.
Коментар
-
Водната пара за да кондензира и да се задържи ще трябва да има върху какво да го направи. Облаци няма в чисто небе.А не знам дали ви е известно, но облаците спират слънчевата радиация.Хайде сега ми кажете защо да не създават изкуствено облаци с цел да ни предпазят.........Само че всяко едно нещо си има + и - + спира слънчевата радиация- какви са твърдите частици необходими за създаването на облак.Ето ви една теория при която не се цели намаляване на населението, пускане на вируси.........
Коментар
-
chaveto написа:... Облаци няма в чисто небе...VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар