Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реактивни самолети над София

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiro_of_the_day написа:
    Ако тази тема се заключи, нАуката, форума и цялото българско човечество ще изгубят много.
    +1 :P

Коментар

Пускате на Гугъл да търси Chemtrails обаче като Images.В пустинята Сахара и на Гренландия няма.
      Прикачени файлове
      Bravo 1.6 / 16

Коментар

Защо обърнахте темата в съвсем друга посока, за конспирации и извънземни да пишете.Въпроса беше има ли някой представа защо този коридор или каквото е там лети точно над София.И не ми разправяйте че следата била само чиста водна пара. Като знам какви неща хвърля една бензинова кола отзад представям си това чудо какво прави над нас.Защо съм останал с впечатление че като бях малък такива следи оставяха само миг-овете и подобни военни самолети?
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
          Защо обърнахте темата в съвсем друга посока, за конспирации и извънземни да пишете.Въпроса беше има ли някой представа защо този коридор или каквото е там лети точно над София.И не ми разправяйте че следата била само чиста водна пара. Като знам какви неща хвърля една бензинова кола отзад представям си това чудо какво прави над нас.Защо съм останал с впечатление че като бях малък такива следи оставяха само миг-овете и подобни военни самолети?
          1. Останал си с такова впечатление, защото си бил малък.2. Въпроси за въздушните коридори над България отправяй към ГВА3. Това чудо прави същото като колата ти, само че гори нафта в малко по-бензинов вид и изхвърля значително повече изгорели газове, които виждаш под формата на конденз в определени климатични условия.

Коментар

За кукичката ще кажа, че аз ако съм на мястото на руснаци...... също бих си мълчал. Нека онзи да си мисли, че е повече от мен а аз съм глупак За пръскането никога не съм твърдял, че ни пръскат с алумин..... това се пише в нета, това написах и аз. Но не може да ме убеди някой, че това е въздушен коридор и в един даден момент небето започва да става като мрежа, това го кажете на децата в детската градина.А на колегата преди мен ще кажа, че винаги съм си мислел, че като си фен на самолети.... трябваше поне да знаеш, че конденз не се получава само от изгорелите газове.Дори и да приемем, че е конденз ми кажете защо остава с часове в небето и се разстила като облак. А и ми кажете облаците при какви условия се образуват.

Коментар

chaveto написа:
              За кукичката ще кажа, че аз ако съм на мястото на руснаци...... също бих си мълчал. Нека онзи да си мисли, че е повече от мен а аз съм глупак За пръскането никога не съм твърдял, че ни пръскат с алумин..... това се пише в нета, това написах и аз. Но не може да ме убеди някой, че това е въздушен коридор и в един даден момент небето започва да става като мрежа, това го кажете на децата в детската градина.А на колегата преди мен ще кажа, че винаги съм си мислел, че като си фен на самолети.... трябваше поне да знаеш, че конденз не се получава само от изгорелите газове.Дори и да приемем, че е конденз ми кажете защо остава с часове в небето и се разстила като облак. А и ми кажете облаците при какви условия се образуват.
              ContrailИ тези ли пръскат? (автор съм аз и се извинявам за качеството, но ги показвам заради ефекта на кондензиране на въздуха)Ето това е другия начин да получиш кондензии от самолет. Стига конспирации, прогледни.

Коментар

Установихме, че конденз не се получава само от двигателите.Какво е нещото което ще накара конденза да остане, сега и това трябва да установим.

Коментар

chaveto написа:
                  Установихме, че конденз не се получава само от двигателите.Какво е нещото което ще накара конденза да остане, сега и това трябва да установим.
                  Парата от ядрения демпферен маховик на самолета.Във фейсбука ми пратиха снимка, която се предполага, че е вътрешността на транспортен самолет пълна с химически "кафеварки" и огромни тръбопроводи водещи навън. Принципно идеята е да дадем акъл, но както един мой приятел, който вече не му пука за нищо, казваше "Акъла не е чеп да го набиеш или вода да го налееш"...
                  Steliyan's Life!
                  FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

chaveto написа:
                    Жокер 1: СублимацияЖокер 2: Перести облаци

Коментар

chaveto написа:
                      Какво е нещото което ще накара конденза да остане, сега и това трябва да установим.
                      Мисля че си си отговорил сам:
                      chaveto написа:
                      Дори и да приемем, че е конденз ми кажете защо остава с часове в небето и се разстила като облак.
                      т.е. защото Е облак.
                      chaveto написа:
                      А и ми кажете облаците при какви условия се образуват.
                      При същите. Водната пара се издига на високо помогната от топъл въздух. При достигане на определа височина, на студено, водната пара кондензира, и те ти облак.От самолета условията са еднакви.
                      00' Bravo 105 JTD

Коментар

Водната пара за да кондензира и да се задържи ще трябва да има върху какво да го направи. Облаци няма в чисто небе.А не знам дали ви е известно, но облаците спират слънчевата радиация.Хайде сега ми кажете защо да не създават изкуствено облаци с цел да ни предпазят.........Само че всяко едно нещо си има + и - + спира слънчевата радиация- какви са твърдите частици необходими за създаването на облак.Ето ви една теория при която не се цели намаляване на населението, пускане на вируси.........

Коментар

chaveto написа:
                          Водната пара за да кондензира и да се задържи ще трябва да има върху какво да го направи...
                          Мдааааа ... и Господ ходи по облаците и ни наблюдава ... или бяха извънземните ...
                          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

chaveto написа:
                            Водната пара за да кондензира и да се задържи ще трябва да има върху какво да го направи.
                            Те за това са по 4 самолетите принципно. Водните пари се разполагат върху масичка и цъкат белотче.
                            like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair

Коментар

chaveto написа:
                              ... Облаци няма в чисто небе...
                              Гениално! п.п. Ако заключат темата ще се застрелям.Ако не я изтрият пак ми иде да се гръмна. :D
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

avvasilev написа:
                                Мдааааа ... и Господ ходи по облаците и ни наблюдава ... или бяха извънземните ...
                                Господ няма, научно доказано е

Коментар

Working...
                                X