Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реактивни самолети над София

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе Дидо, не стига си гледал безплатно авиошоу, ами и се възмущаваш!Остави го човека -кефил се е - и аз да бях, и аз щях да се връткам за кеф
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Да де, и този е пилотирал хулигански, бързо и внимателно!Един лаф от авиацията - Има стари пилоти, има смели пилоти, ама смели стари пилоти...
      Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

Re: Реактивни самолети над София

Sev написа:
        винаги пускаш някакви странни темида не не те гони параноята :D
        Мислех, че само аз го забелязвам :D

Коментар

muns61 написа:
          От твоята гледна точка - защо над София?От моята - по - добре над Сф, отколкото над мен. Все над някого ще прелетят.По въпроса със следите - има форуми, в които се разискват такива проблеми, потърси.
          Е как да е по добре над София. Тука все пак е най големия град и най много беля ще стане ако падне някой от тях долу и какво замърсяване ще направи.В Плевен поне сте по малко хора.
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

00' Bravo 105 JTD

Коментар

infineon написа:
              muns61 написа:
              От твоята гледна точка - защо над София?От моята - по - добре над Сф, отколкото над мен. Все над някого ще прелетят.По въпроса със следите - има форуми, в които се разискват такива проблеми, потърси.
              Е как да е по добре над София. Тука все пак е най големия град и най много беля ще стане ако падне някой от тях долу и какво замърсяване ще направи.В Плевен поне сте по малко хора.
              Спокойно, където и да падне - белята ще е еднаква. Никой обаче не ми казва защо един път следата от соплата се скрива за няма и секунди, а друг път остава по цял ден..., кво ринат с нея?
              Steliyan's Life!
              FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Колеги, мисля, че и във други подобни сериозни теми съм Ви питал:От доста време ми пукат ставите, особено колената... Преди години даже ми правиха артроскопия на едното... Заради скъсан менискус. Обикновено сменям маслото на 10 000 км., винаги със Selenia Gold 20K. Чудя се, маслото ли е калпаво, или полуоските и шарнира на собствените ми колена. Дали да сменям маслото по-често, или да пробвам други масла, може и добавки. Вода в колената нямам. Но за сметка на това в големите жеги изпивам поне по 5 литра чешмяна вода с високо съдържание на варовик. Дали не ми се натрупва котлен камък в колената?Ако някой има подобни проблеми с колената или с разпределителните валове на 1,4 бензин на Фиат Браво, моля да сподели!!!П.П. Не споделям за приемлива идеята за ампутация!!!

Коментар

infineon написа:
                  muns61 написа:
                  Смисълът е колко е относително и субективно всичко...
                  Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

На някои може да им се струва шега работа, но е истина, че пръскат какво ли не. Още повече, че имам клипове на който ясно се вижда как самолетите минават един след друг на еднакво разстояние и оставят голяма следа след тях. Следата не изчезва както е нормално ами се образува нещо като облак.Попитайте някоя търсачка "с какво ни пръскат от небето" ще излязат доста неща. Още повече, че официално си е разрешено на НАТО от 2004г. да го прави на България. Идеята на разпръскването на алуминии....... е да спира УВ лъчите.............. Истината си е, че ни тровя.Ето ви първият клип който излиза в нета http://vbox7.com/play:2d02267aтози http://taini.alle.bg/%D0%B2%D0%B8%D0...D%D0%B8%D1%8F/ предполагам ще е по интересен, не съм го гледал.

Коментар

chaveto написа:
                      На някои може да им се струва шега работа, но е истина, че пръскат какво ли не. Още повече, че имам клипове на който ясно се вижда как самолетите минават един след друг на еднакво разстояние и оставят голяма следа след тях. Следата не изчезва както е нормално ами се образува нещо като облак.Попитайте някоя търсачка "с какво ни пръскат от небето" ще излязат доста неща. Още повече, че официално си е разрешено на НАТО от 2004г. да го прави на България. Идеята на разпръскването на алуминии....... е да спира УВ лъчите.............. Истината си е, че ни тровя.Ето ви първият клип който излиза в нета http://vbox7.com/play:2d02267aтози http://taini.alle.bg/%D0%B2%D0%B8%D0...D%D0%B8%D1%8F/ предполагам ще е по интересен, не съм го гледал.
                      Всички, които си мислят, че ги пръскат с нещо пътническите самолети имат нужда да опреснят знанията си по физика. Алуминий.... нямам думи.

Коментар

chaveto написа:
                        Следата не изчезва както е нормално ами се образува нещо като облак.
                        Какво значи "Както е нормално"?Времето, за което ще изчезне следата зависи от много фактори, които, естествено не са винаги еднакви - температура на въздуха, влажност на въздуха, скорост на самолета и още, и още .... а да не забравя и рептилианите, да го е***
                        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

@AirfanКогато разпръсканият от самолетите алуминий се свърже със слънчевата радиация се получава ексзотермична реакция, алуминиевите атоми поглъщат един неутрон, стават нестабилни и се разпадат до атоми на уран и путоний. А както знаем уранът и плутоният се използват за гориво в АЕЦ и за производство на ядрени бойни глави. Така че, ако се загледате, ще забележите, че след самолетите, разпъскващи алуминии, летят огромни стада от механични пчели, създадени с нанотехнологии, които събират урана и плутония и го транспортират в ТВЕЛ и за евтино производство на новите сборки TBC-квадрат (TBC-K) съвместно с потайна шведска компания за производство на ядрено гориво...@ модераторите: търкайте я тази смешна тема, или я оставете да се забавляваме...Едит: Като се замисля, ситни стърготини от алуминий се използват за производство на автоклавъчен бетон, познат у нас като Ютонг.... Значи гърците имат пръст в тази работа....

Коментар

Започнете по често да гледате небето и сами ще забележите как едни самолети оставят нормална следа а други оставят диря дълга километри. Ма какво ли ви обяснявам, в този форум всичките се професори........Хайде вижте клипа http://www.youtube.com/watch?v=ZIJA0...u.beПочти всеки ден над София в различен час започват да оставят дири в една посока. Като нашарят небето в едната посока и след това започват да ги кръстосват. Отворете си малко очите и помислете какви са тия въздушни коридори........

Коментар

Съжалявам, не съм професор... Не знам дали горният коментар е насочен към мен, но конспирации от сорта, че "илюминатите" ни "пръскат" със "специални" химични съединения ме карат да си прережа вените от смях...

Коментар

Преди да си режеш вените се поинтересувай малко. След като разбереш, че наистина се пръска с ...................... тогава отново се замисли дали нещо не те пускат по дългата пързалка.Казах ви, гледайте по често небето. Опитайте се сами да си отговорите тия защото така шарят по небето, може пък и да ви проблесне нещо.П.С. не знам дали си запознат, но пчелите изчезват........... Може би наистина да са впрегнати да събират уран.......

Коментар

Working...
                                X