Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реактивни самолети над София

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

дам, те тия, дето ни обгазяват, точно с електриковозелен газ го правят. че да видим и своевременно да се увием в чаршафите. аз, като се колебая относно някое съвременно малоумие, се мъча да си спомня как е било преди точно 23 години без 32 дни. имаше ли тогава таквизи "трейлс" - имаше. даже га ги видееме окахме "самолет №5...". пък някой да се е ебавал с тогавашното ни ПВО хич не ми се вярва
    браво 1,6/90 - 09 г.

Коментар

Това е от вчераhttp://www.youtube.com/watch?v=KO9-o...e=youtu.beза един час нашариха яко. Лошото е, че снимах с телефона и не се вижда много добре какво ставаше в небето. Всички "облаци" които се виждат в небето са от самолетите.

Коментар

Добре бе, хора, защо не слезете на земята ... и да забележите, че и тук долу на разстояние 5-10 км атмосферните условия са доста различни, а какво остава за небето, където го няма ладшафта - ми ветровете се е*ат!За въздушните ями някой да каже нещо ... или и тях са ги измислили рептилианците ... И как може, човек, завършил 6-ти клас, да прасне твърдението, че кондензирането не се влияе от атмосферното налягане?
        I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Ама те рептилианците са под земята. Явно правят въздушни стълбове антиматерия и затова има въздушни ями.А и самолета дето шари може да го кара някой рептил :D
          http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
          Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
          FIAT БРАВО 1.2 16v
          ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
          FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

avvasilev написа:
            и да забележите, че и тук долу на разстояние 5-10 км атмосферните условия са доста различни, а какво остава за небето, където го няма ладшафта - ми ветровете се е*ат!
            Предполагам си гледал некви кадри от Еверест или високи върхове, и си мислиш че като са на 4-5-6-7 км над земята и вее такъв вятър там, сигурно на 7-8-9 км си е направо лудница......ми не е така изобщо.......по тая логика и естествените облаци трябва да са разпердушинени от вятъра.....
            Alfa 156 2.0 TS
            Alfa 156 20VTurbo
            Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
            Locost TF1 3.0V6

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
              avvasilev написа:
              и да забележите, че и тук долу на разстояние 5-10 км атмосферните условия са доста различни, а какво остава за небето, където го няма ладшафта - ми ветровете се е*ат!
              Предполагам си гледал некви кадри от Еверест или високи върхове, и си мислиш че като са на 4-5-6-7 км над земята и вее такъв вятър там, сигурно на 7-8-9 км си е направо лудница......ми не е така изобщо.......по тая логика и естествените облаци трябва да са разпердушинени от вятъра.....
              А защо "естествените" облаци се движат? Те и "изкуствените" се движат, но понеже са по-тежки (алуминий и барий все пак!) движението им е с по-ниска скорост, нали? П.П. Поради риска да получа херния от смях спирам да пиша в тази тема ...
              I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

chaveto написа:
                Това е от вчера.
                А това след два месеца!http://www.youtube.com/watch?v=U5GAG...eature=related
                Няма начин да няма начин!

Коментар

Mupo написа:
                  Виж, аз съм склонен да повярвам на всичко, за което има доказателства и може да се повтори, като резултата накрая е същият. За информацията, която се събира в интернет пространството знам и може да се докаже. Виж за "чем" или "кем" "трейлс" не съм склонен да повярвам. Ако е възможно, е много по-лесно продуктите, за които се спори, да са прибавени в горивото. Така дори и пилотите не биха разбрали. Но има голямо, но, докато няма доказателства, това ще е в сферата на предпложенията, което не го изключва разбира се . Бая се обяснявам тази сутрин, ако искаш може и в процентно съотношение да го представя .
                  Не знам колко е актуално и дали въобще е истина.....
                  Самолетите които прелитат над населени места..... и има голям въздушен трафик оставят зад тях следа. Целта е да са лесно забележими за всички останали. Все пак тази следа изчезва а не се задържа.
                  Това ми е казано от човек който не застава на никоя страна и не му дреме. Също така е работил към ВВС... но преди много време.Тази следа се оставя от нещо и с някакво устройство (предполагам). Пилотите може да не знаят а и не ги интересува какво остава след тях. Вместо съдържанието да е нещо нормално.... може да си е някаква химия която не е безвредна.П.С клиповете от горният пост не мога да ги видя (филтриран ми е нета) Като се прибера в къщи ще ги погледна.

Коментар

chaveto написа:
                    П.С клиповете от горният пост не мога да ги видя (филтриран ми е нета) Като се прибера в къщи ще ги погледна.
                    По-добре не ги гледай.
                    Когда мне становится скучно, я отправляю сообщение на случайный номер: "Я спрятал тело... Что дальше?"

Коментар

Мъка мъка... колко мъка има на този свят.

Коментар

Чета си днешните простотии из бургаската преса .... И ужассс. Те вече са тук Американски самолети кръжат над главите ни, бургазлии притеснениОт утре ако видите подобен субект по улиците ,не се плашете.Просто съм вземал предпазни мерки.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Я Краси се е опаковал в целуфан да не го лазят бацилите Краси, можеш и със спирта да се пръскаш за дезинфекция. пп Ако в действително се опаковаш много те моля, ама наистина много те моля да се снимаш и да ми пратиш снимката
                          Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                          (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                          Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Това ли трябва да правим???

Коментар

Kuku написа:
                              Това ли трябва да правим???
                              Само ако не разбираш иронията в поста ми.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Късно, батче..... пратих колежките за найлон

Коментар

Working...
                                X