Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реактивни самолети над София

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Грип мутант ще ни мори по КоледаПубликувана на 05.10.2012 | 09:51 982 прочитанияБолестта идва със самолет от Великобритания, причинява ни пневмонии, инфаркти и инсултиНов грип ще ни атакува тази година. Очаква се вирусът "Виктория" да дойде у нас по Коледа. Епидемиолозите очакват пикът му да бъде през януари и февруари месец догодина, пише в.
    "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
    Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Хора, това ще ни е Коледния подарък! За по-бърза доставка ще се ни ги носят със самолет. Дори и непослушните ще получат подарък!
      Няма начин да няма начин!

Коментар

Добре бе, кой ги разработва тия вируси бе, неговата мамичка....

Коментар

Kuku написа:
          Добре бе, кой ги разработва тия вируси бе, неговата мамичка....
          Който прави и ваксините ...
          I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Мамка му и прасе.... веднъж да го барнем аз тоя :D

Коментар

Във ФАРМАЦИЯТА е истината. Винаги ще има много пари там. Те си правят и болестите и лекарствата....
              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Дааааа! Добре се живее с лекарства, особено ако ги продаваш!

Коментар

nikolovvd написа:
                  jorko написа:
                  колко са летяли по редовни линии, имало ли е отклонения от курсовете, закъснения и т.н. ... и да се сравнят с броя на оставените следи ...
                  Отклонения няма как да станат, защото в момента, в който излезеш от коридора, на крилата ти има два изтребителя.Ако нямаш работа брой и птиците, ако искаш. Само на Хитроу, на всеки 15 секунди излита или каца самолет. Като добавиш полетите от и за Париж, Мюнхен, Москва и други по-големи, ще ти трябва супер компютър, за да ги следиш. Нещо което се прави от хиляди служители с яки заплати и пак стават катастрофи, а ти искаш сам човек да следи полетите. Да не говорим, че за инсталирането на "пръскачки" ще знаят не десетки, а десетки хиляди хора и това няма как да се запази в тайна, защото един самолет днес излита от Ню Йорк, каца в Лондон, а утре е в Тайпе. Искаш да ми кажеш, че техниците по поддръжката в цял свят са в комбина? И така да е! Нали пилотите правят оглед на самолетите преди да излетят или и те са в кюпа?Това са самолети, които в 80% от случаите превозват хора. Това да не са ви личните автомобили, където всеки прави каквото си поиска? Днес ще си сложи туба, утре ксенон, след някой месец DRL или турбо. Хайде по-сериозно, че вече немога да спя от вас. Цяла вечер се смея на сън с глас! Жена те буди - лошо няма, дори съм доволен, но децата се будят, а сутринта им се спи и трудно стават за училище.Ама моля ви се!
                  Ама защо ми се караш, все едно нещо накриво съм ти казал ? Сдържай се малко или пийни нещо домашно ... Мисълта ми беше, че в него ден над София е имало примерно 30 следи, трайни, а според данните, което могат да бъдат проверени, а не някой да инсталира техника свързана с целия трафик по света и т.н., просто могат да се проверят тези неща и ако примарно се окаже, че заявените и изпълнени полети над града са били пак 30, значи следите са си нормални ... така мисля аз

Коментар

Извинявай, ако съм те засегнал! Не съм влагъл никаква умисъл! Както виждаш сме го обърнали на майтап, защото коментираме неща на 10 км от нас, а не виждаме опасностите, който са съвсем реални, на 10 метра от нас.Да не говорим, че 99% от коментиращите не са запознати нито с въздушния трафик, нито с подръжката на самолетите, а да не говорим за устройството на самолета и отделните му части.Още веднъж извинявай!

Коментар

nikolovvd написа:
                      Извинявай, ако съм те засегнал! Не съм влагъл никаква умисъл! Както виждаш сме го обърнали на майтап, защото коментираме неща на 10 км от нас, а не виждаме опасностите, който са съвсем реални, на 10 метра от нас.Да не говорим, че 99% от коментиращите не са запознати нито с въздушния трафик, нито с подръжката на самолетите, а да не говорим за устройството на самолета и отделните му части.Още веднъж извинявай!
                      Аз не го обръщам на майтап, просто се замислих за разумно обяснение ... малко се престара с извиненията...

Коментар

Изчетох темата...Много отдавна чета за тези..."явления" . Като човек, който нищо не разбира от авиация не мога да кажа нищо конкретно. Разбира се, че колегите завършили авиация и я практикуват като професия по един или друг начин, се стремят да разяснят нещата, но някак все ми се струва, че дърпат само в една посока и не искат да "претеглят" нещата и от двете страни. И лекарят препоръчва антибиотици и ги хвали, но колко хора са доволни от тях, а колко лекари (почти всички) например препоръчват ваксини? А колко пъти в историята на човечеството се е оказало, че ваксините освен че не помагат даже вредят...а колко смътни случаи има заради ваксини някой знае ли?Отклоних се с лекарите, защото исках да ги ползвам като пример за това, че всеки си "дърпа" и си държи за своето. Не знам...струва ми се че всеки завършил дадена специалност е "промит" мозъчно и психически и му пречи да погледне нещата обективно отстрани. Именно затова казвам, че не мога да повярвам съвсем на пилотите, защото те отговарят това, което са научили...а то обикновено е минимума, който им е нужен, за да практикуват. ( Не ме нападайте с камъни и думи - говоря мащабно като минимум)От моя гледна точка - толкова дълго и толкова упорито вече и в България се говори за този проблем с аерозолите и химическите следи на самолетите, че на мен вече ми мирише яко. Мирише ми и на гаден въздух и на "гнило".Изобщо животът в градовете вече смърди буквално и преносно, но това е друга тема...Не мога да отрека с лека ръка фактите и честно казано ме гризат сериозни съмнения. Аз съм от хората, на които им трябват доказателства, но какво да се прави - в свят пълен с лъжи, за да повярваш в нещо ти трябват много и неопровержими доказателства. Въпреки това семето на съмнението е посято, а това само по себе си води до много размисли и страсти Аз вярвам само и единствено на себе си безусловно и знам със сигурност едно единствено - когато се появят тези мрежи от изпарения и се махна от града се чувствам много по-добре, отколкото ако остана. И повярвайте ми не е внушение. Тествано е много много пъти И когато изляза навън обикновено не виждам други такива следи никъде освен в градовете. Няма ги и над Витоша в почивен ден..,но поглеждали ли сте колко много следи има точно над Витоша в почивните дни? Ако не сте, то поставете си го за цел и погледайте няколко седмици и преценете сами. Е такива неща...само наблюдения си правя и внимателно обмислям и преценявам...
                        == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Това добре, но никой не ми отговаря на въпроса - какво да направим?

Коментар

chaveto написа:
                            Определено няма да застана на високо и да сваля някой самолет Коя е най голямата компания за производство на храни....... в света Гледах едно интервю с човека който я управлява и това което каза..... не ме кефи. Затова просто не купувам нищо от тях, това е начина.
                            С риск да изглеждам доста глупаво, но явно съм дезинформиран по този въпрос (може би защото никога не пазарувам от големи вериги магазини), но би ли споделил коя е тази компания? Едва ли е толкова тайно. Даже не разбирам защо директно не си я написал. Ето аз те питам. Боб ли да хвърля, за да разбера коя е компанията и какво произвежда ?П.П. Н е с т л е?
                            == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Защо казвате "чемтрейлс"?

Коментар

ogi28b написа:
                                Защо казвате "чемтрейлс"?
                                Нещо от разговорнопреводно от Химически релси или от дългите рога на големият огнедишащ бизон, прекосяващ прериите ...

Коментар

Working...
                                X