Грип мутант ще ни мори по КоледаПубликувана на 05.10.2012 | 09:51 982 прочитанияБолестта идва със самолет от Великобритания, причинява ни пневмонии, инфаркти и инсултиНов грип ще ни атакува тази година. Очаква се вирусът "Виктория" да дойде у нас по Коледа. Епидемиолозите очакват пикът му да бъде през януари и февруари месец догодина, пише в.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реактивни самолети над София
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Във ФАРМАЦИЯТА е истината. Винаги ще има много пари там. Те си правят и болестите и лекарствата...."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
nikolovvd написа:jorko написа:колко са летяли по редовни линии, имало ли е отклонения от курсовете, закъснения и т.н. ... и да се сравнят с броя на оставените следи ...
Коментар
-
Извинявай, ако съм те засегнал! Не съм влагъл никаква умисъл! Както виждаш сме го обърнали на майтап, защото коментираме неща на 10 км от нас, а не виждаме опасностите, който са съвсем реални, на 10 метра от нас.Да не говорим, че 99% от коментиращите не са запознати нито с въздушния трафик, нито с подръжката на самолетите, а да не говорим за устройството на самолета и отделните му части.Още веднъж извинявай!Няма начин да няма начин!
Коментар
-
nikolovvd написа:Извинявай, ако съм те засегнал! Не съм влагъл никаква умисъл! Както виждаш сме го обърнали на майтап, защото коментираме неща на 10 км от нас, а не виждаме опасностите, който са съвсем реални, на 10 метра от нас.Да не говорим, че 99% от коментиращите не са запознати нито с въздушния трафик, нито с подръжката на самолетите, а да не говорим за устройството на самолета и отделните му части.Още веднъж извинявай!
Коментар
-
Изчетох темата...Много отдавна чета за тези..."явления" . Като човек, който нищо не разбира от авиация не мога да кажа нищо конкретно. Разбира се, че колегите завършили авиация и я практикуват като професия по един или друг начин, се стремят да разяснят нещата, но някак все ми се струва, че дърпат само в една посока и не искат да "претеглят" нещата и от двете страни. И лекарят препоръчва антибиотици и ги хвали, но колко хора са доволни от тях, а колко лекари (почти всички) например препоръчват ваксини? А колко пъти в историята на човечеството се е оказало, че ваксините освен че не помагат даже вредят...а колко смътни случаи има заради ваксини някой знае ли?Отклоних се с лекарите, защото исках да ги ползвам като пример за това, че всеки си "дърпа" и си държи за своето. Не знам...струва ми се че всеки завършил дадена специалност е "промит" мозъчно и психически и му пречи да погледне нещата обективно отстрани. Именно затова казвам, че не мога да повярвам съвсем на пилотите, защото те отговарят това, което са научили...а то обикновено е минимума, който им е нужен, за да практикуват. ( Не ме нападайте с камъни и думи - говоря мащабно като минимум)От моя гледна точка - толкова дълго и толкова упорито вече и в България се говори за този проблем с аерозолите и химическите следи на самолетите, че на мен вече ми мирише яко. Мирише ми и на гаден въздух и на "гнило".Изобщо животът в градовете вече смърди буквално и преносно, но това е друга тема...Не мога да отрека с лека ръка фактите и честно казано ме гризат сериозни съмнения. Аз съм от хората, на които им трябват доказателства, но какво да се прави - в свят пълен с лъжи, за да повярваш в нещо ти трябват много и неопровержими доказателства. Въпреки това семето на съмнението е посято, а това само по себе си води до много размисли и страсти Аз вярвам само и единствено на себе си безусловно и знам със сигурност едно единствено - когато се появят тези мрежи от изпарения и се махна от града се чувствам много по-добре, отколкото ако остана. И повярвайте ми не е внушение. Тествано е много много пъти И когато изляза навън обикновено не виждам други такива следи никъде освен в градовете. Няма ги и над Витоша в почивен ден..,но поглеждали ли сте колко много следи има точно над Витоша в почивните дни? Ако не сте, то поставете си го за цел и погледайте няколко седмици и преценете сами. Е такива неща...само наблюдения си правя и внимателно обмислям и преценявам...== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
-
chaveto написа:Определено няма да застана на високо и да сваля някой самолет Коя е най голямата компания за производство на храни....... в света Гледах едно интервю с човека който я управлява и това което каза..... не ме кефи. Затова просто не купувам нищо от тях, това е начина.== Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp
На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар