Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Реактивни самолети над София

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Реактивни самолети над София

Тази вечер като се прибирах от работа ми направи впечатление- в небето 4-5 реактивни самолета летяха успоредно по диагонал и оставяха реактивни следи дълги по цялото небе.Защо аджеба летят точно над града? И без това въздуха е толкова мръсен тука.Някой има ли логично обяснения. Толкова ли е малка България че трябва баш над София да летят. И защо оставят толкова дълги следи? Едно време си спомням бяха много по къси и по бързо се разсейваха.
    http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
    Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
    FIAT БРАВО 1.2 16v
    ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
    FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Ето един интересн сайт -> http://www.flightradar24.com/ Всичко е в реално време, и като цъкнете на самолетчетата казва от къде са, и на къде са тръгнали, както и модела на самолета.Както виждаш, коридор им е. Относно следите, мисля че не са опасни, тъй като са водна пара. Не че самите самолети не замръсяват де.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

Re: Реактивни самолети над София

infineon написа:
      Тази вечер като се прибирах от работа ми направи впечатление- в небето 4-5 реактивни самолета летяха успоредно по диагонал и оставяха реактивни следи дълги по цялото небе.Защо аджеба летят точно над града? И без това въздуха е толкова мръсен тука.Някой има ли логично обяснения. Толкова ли е малка България че трябва баш над София да летят. И защо оставят толкова дълги следи? Едно време си спомням бяха много по къси и по бързо се разсейваха.
      Вчера бяха образували триъгълник от следите

Коментар

На този сайт не са ли само граждански и транспортни самолети?И какъв им е този коридор точно над София.Защо военни самолети трябва да минават точно над града... представяте ли си какво ще стане ако падне някой.
        http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
        Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
        FIAT БРАВО 1.2 16v
        ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
        FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата

Коментар

infineon написа:
          На този сайт не са ли само граждански и транспортни самолети?И какъв им е този коридор точно над София.Защо военни самолети трябва да минават точно над града... представяте ли си какво ще стане ако падне някой.
          Е по-добре да падне военен вместо граждански. Поне ще има по-малко жертви.
          A20DTH ЖТД ама не баш
          1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
          Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Коментар

Както се вижда и от сателита, другият коридор е над Силистра. Непрекъснато в небето се виждат поне два-три прелитащи самолета, оставящи дълги следи след себе си. Не знам дали замърсяват и не ми се мисли какво изхвърлят над главите ни, обаче факт е, че от няколкото години, откакто коридора е над нас, много пчелари се оплакват от масовата загуба на пчелни семейства. Но Бог - високо, Бойко - далеко. Ама както каза един бесепарски кандидат-президент, гръмко на площада, в предизборната си кампания: "България не свършва със Силистра, България започва от Силистра..." и като в един любим филм изчезна с черния Фаетон.

Коментар

infineon написа:
              Това е конденз, както парата от колата ти зимата, защото там горе е постоянна зима. А и е толкова високо, че все едно не е над града ти.

Коментар

Бойко си прави градски. Не се косете

Коментар

От твоята гледна точка - защо над София?От моята - по - добре над Сф, отколкото над мен. Все над някого ще прелетят.По въпроса със следите - има форуми, в които се разискват такива проблеми, потърси.
                  Предпочитам да бъда смешен в очите на глупаците, отколкото сам да бъда глупак.

Коментар

muns61 написа:
                    От твоята гледна точка - защо над София?От моята - по - добре над Сф, отколкото над мен. Все над някого ще прелетят.По въпроса със следите - има форуми, в които се разискват такива проблеми, потърси.
                    Чемтрейлс - пръскат за намаляване на човешката популация, увреждане на генома и срещу мъжки хормони ... Едно време следите бяха къси, щото си беше само самолета, а сега контрола над българското стадо се засегнат и с чемтрейлс - трябва да ни поливат с химия от всякъде, че да не се бунтуваме. То да не сме чернилките в Гърция...
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

nikolce написа:
                      Ето един интересн сайт -> http://www.flightradar24.com/ Всичко е в реално време, и като цъкнете на самолетчетата казва от къде са, и на къде са тръгнали, както и модела на самолета.Както виждаш, коридор им е. Относно следите, мисля че не са опасни, тъй като са водна пара. Не че самите самолети не замръсяват де.
                      Off tropic :P Програмата я има и за андроид и е мноооого готина.. от блек маркета я има про версията и можеш да видиш снимка на самия самолет!Който го влече авиацията нека да си я свали!Много е добра.
                      Fiat Bravo 99' 1.6 GT
                      Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
                      Fiat Bravo 99' 1.6 SX

Коментар

infineon написа:
                        ...Защо аджеба летят точно над града? И без това въздуха е толкова мръсен тука..
                        Абе никъде нищо не е като нас си ни кефи... Днес вървя из Варна и гледам, светофара е зелен за пешеходци, пресичам си и не мога да се начудя, защо двама "наглеци" без да намалят ми докоснаха задника и минаха зад мен на "червено"... Като се вгледах, то за мен е червено, но аз гледам на втория светофар, който зейнал точно срещу мен, зад едно островче и подвеждащо ми свети, че съм аз на ход! Как не ме претрепаха колегите с колите, още се чудя, аз и напъвам смело, като ми е зелено!!! Аде, аз вече... както и да е, ами децата , които отиват на училище как да се ориентират в подобна ситуация?! Всичко това, заради някой, който е взел двойно от общината за подвеждащата сигнализация, която е поставил. Тяхмната мааааа-ма!!! Ами за легналите полицаи, които потрошават всичко, що носи колата и колелетата? Не тия, които са поставени за да забавиш хода, а тия, които са тройно наредени, та освен да ги прескочиш, трябва и да ти разчекнат колелата, ще взема и един клип да направя, тяхната мама, че и съм една скоростна кутия назад, три дни след като се появи това чудо над бриколажа във Варна и ми замина диференциала... И на кой знае колко други като мен. Напраскали ги тия, които са като полусфери, че и шахматно - освен да си товариш носещите елементи челно, да разчекнат и все носачи, шарнири и накрайници... То все бива мерак за общинска парица, ама поне малко да се влага и ум в това всичкото бре! Кой няма да намали, ако тия боклуци са само положени в един ред?
                        Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum

Коментар

jenshen73 написа:
                          muns61 написа:
                          Чемтрейлс - пръскат за намаляване на човешката популация, увреждане на генома и срещу мъжки хормони ... Едно време следите бяха къси, щото си беше само самолета, а сега контрола над българското стадо се засегнат и с чемтрейлс - трябва да ни поливат с химия от всякъде, че да не се бунтуваме. То да не сме чернилките в Гърция...
                          Бъзикаш се, нали?

Коментар

Airfan написа:
                            jenshen73 написа:
                            muns61 написа:
                            Бъзикаш се, нали?
                            Аз - да. Но има хора, които вярват на това, което съм писал, щото днес минава самолет - остава мижава диря, която се "изпарява" за има няма 20 секунди, а утре или вчера самолета е оставил мазна диря, която стои поне час на небето... И хората понеже вече знаят, че няма Бог - вярват в чемтрйелс, ХААРП, илюминати и рептилии...
                            Steliyan's Life!
                            FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

infineon написа:
                              Колега наистина ли не можеш да си отговориш сам на тези въпроси? И как точно си мислиш, че самолетите ще замърсат въздуха в града?
                              VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                              VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                              VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                              VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                              Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Working...
                              X