Тази вечер като се прибирах от работа ми направи впечатление- в небето 4-5 реактивни самолета летяха успоредно по диагонал и оставяха реактивни следи дълги по цялото небе.Защо аджеба летят точно над града? И без това въздуха е толкова мръсен тука.Някой има ли логично обяснения. Толкова ли е малка България че трябва баш над София да летят. И защо оставят толкова дълги следи? Едно време си спомням бяха много по къси и по бързо се разсейваха.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Реактивни самолети над София
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Реактивни самолети над София
http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първатаЕтикети: –
-
Ето един интересн сайт -> http://www.flightradar24.com/ Всичко е в реално време, и като цъкнете на самолетчетата казва от къде са, и на къде са тръгнали, както и модела на самолета.Както виждаш, коридор им е. Относно следите, мисля че не са опасни, тъй като са водна пара. Не че самите самолети не замръсяват де.
-
Re: Реактивни самолети над София
infineon написа:Тази вечер като се прибирах от работа ми направи впечатление- в небето 4-5 реактивни самолета летяха успоредно по диагонал и оставяха реактивни следи дълги по цялото небе.Защо аджеба летят точно над града? И без това въздуха е толкова мръсен тука.Някой има ли логично обяснения. Толкова ли е малка България че трябва баш над София да летят. И защо оставят толкова дълги следи? Едно време си спомням бяха много по къси и по бързо се разсейваха.
Коментар
-
На този сайт не са ли само граждански и транспортни самолети?И какъв им е този коридор точно над София.Защо военни самолети трябва да минават точно над града... представяте ли си какво ще стане ако падне някой.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:На този сайт не са ли само граждански и транспортни самолети?И какъв им е този коридор точно над София.Защо военни самолети трябва да минават точно над града... представяте ли си какво ще стане ако падне някой.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
Както се вижда и от сателита, другият коридор е над Силистра. Непрекъснато в небето се виждат поне два-три прелитащи самолета, оставящи дълги следи след себе си. Не знам дали замърсяват и не ми се мисли какво изхвърлят над главите ни, обаче факт е, че от няколкото години, откакто коридора е над нас, много пчелари се оплакват от масовата загуба на пчелни семейства. Но Бог - високо, Бойко - далеко. Ама както каза един бесепарски кандидат-президент, гръмко на площада, в предизборната си кампания: "България не свършва със Силистра, България започва от Силистра..." и като в един любим филм изчезна с черния Фаетон.
Коментар
-
infineon написа:Тази вечер като се прибирах от работа ми направи впечатление- в небето 4-5 реактивни самолета летяха успоредно по диагонал и оставяха реактивни следи дълги по цялото небе.Защо аджеба летят точно над града? И без това въздуха е толкова мръсен тука.Някой има ли логично обяснения. Толкова ли е малка България че трябва баш над София да летят. И защо оставят толкова дълги следи? Едно време си спомням бяха много по къси и по бързо се разсейваха.
Коментар
-
muns61 написа:От твоята гледна точка - защо над София?От моята - по - добре над Сф, отколкото над мен. Все над някого ще прелетят.По въпроса със следите - има форуми, в които се разискват такива проблеми, потърси.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
nikolce написа:Ето един интересн сайт -> http://www.flightradar24.com/ Всичко е в реално време, и като цъкнете на самолетчетата казва от къде са, и на къде са тръгнали, както и модела на самолета.Както виждаш, коридор им е. Относно следите, мисля че не са опасни, тъй като са водна пара. Не че самите самолети не замръсяват де.Fiat Bravo 99' 1.6 GT
Fiat Bravo 1.2 16v-Тотализирано
Fiat Bravo 99' 1.6 SX
Коментар
-
infineon написа:...Защо аджеба летят точно над града? И без това въздуха е толкова мръсен тука..Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2005 Fulcrum
Коментар
-
jenshen73 написа:muns61 написа:От твоята гледна точка - защо над София?От моята - по - добре над Сф, отколкото над мен. Все над някого ще прелетят.По въпроса със следите - има форуми, в които се разискват такива проблеми, потърси.
Коментар
-
Airfan написа:jenshen73 написа:muns61 написа:От твоята гледна точка - защо над София?От моята - по - добре над Сф, отколкото над мен. Все над някого ще прелетят.По въпроса със следите - има форуми, в които се разискват такива проблеми, потърси.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
infineon написа:Тази вечер като се прибирах от работа ми направи впечатление- в небето 4-5 реактивни самолета летяха успоредно по диагонал и оставяха реактивни следи дълги по цялото небе.Защо аджеба летят точно над града? И без това въздуха е толкова мръсен тука.Някой има ли логично обяснения. Толкова ли е малка България че трябва баш над София да летят. И защо оставят толкова дълги следи? Едно време си спомням бяха много по къси и по бързо се разсейваха.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар