Има ли магазин (сайт), от който може да се закупи истинска, нова батерия Nokia BL-6F, с която работи Nokia N95 8GB? Имам си една такава нокия и това е любимият ми телефон. Нямам желание да го сменям, а искам само да си сменя батерията, защото на оригиналната вече не може да се разчита. Миналата седмица си поръчах за 40 лв. батерия от един онлайн магазин, но това, което получих, само приличаше на батерия: нямаше никакъв живот в нея, дори и след 2 часа зареждане. Добре че бяха достатъчно коректни да ми върнат парите.Има и сайтове, които предлагат такива батерии на цена почти 100 лв., но чак толкова не ми се дават. А и каква е гаранцията, че батерия, която струва колкото един телефон, ще е читава? До 50 лв. бих платил за батерия.Та на въпроса: някой правил ли е успешно това упражнение - да си смени оригиналната батерия на Nokia N95 8GB? Или с голямо нежелание да се ориентирам към смяна на телефона?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Батерия за GSM Nokia N95 8GB
Collapse
X
-
За същата нокиа от ebay за няма и 2 долара батерията държи до 3 дни (2 с много говорене по 3,4 часа на ден).Като коментар само че аз найстина го ползвам само за говорене и нищо друго такаче може и затова да ми държи толкова много, ако ползваш wi-fi,gps предполагам по-малко ще ти държи.Доставката беше безплатна.Fiat Punto JTD HLX 1999
-
http://www.ebay.com/sch/i.html?_saca...uine&rt=ncБи трябвало и в нагазините за мобилни телефони да има, но ще са поне с 30% надценка!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
По-добре си вземи евтина батерия, пък може и 2-3 за парите на по-скъпите.Държат колкото оригиналната (каква е гаранцията, че е оригинална?!).http://dx.com/p/nokia-bl-6f-compatib...-22697Може да има и по-евтини от тази, но на нея попаднах. Доставката разбира се е безплатна и сайта е коректен."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
-
M5kov написа:По-добре си вземи евтина батерия, пък може и 2-3 за парите на по-скъпите.Държат колкото оригиналната (каква е гаранцията, че е оригинална?!).http://dx.com/p/nokia-bl-6f-compatib...-22697Може да има и по-евтини от тази, но на нея попаднах. Доставката разбира се е безплатна и сайта е коректен.Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
-
u_bo
-
аз си я смених от едно магазинче в Банкя пича ми я достави за 3-4 дена и май найстина си е оригинална в режим на изчакване 7 дни на разговор около 3-4 зависиза друго не съм я засичал ПС: аз ползвам Nokia N95i -чистияШофирай разумно, на пътя не си сам.
Fiat Stilo Dynamic 1.6 16V 103hp Grigio Sassi
Mercedes-Benz ACTROS 4141 - The big BOSS :D
Forever in my heart: Fiat Punto II ELX 1.2i 60к ; MAN TGA 33.360 Blue Bird
Коментар
-
Аз една батерия съм поръчал за Motorola и съм супер доволен. Държеше си колкото оригиналната и карах с нея около година докато не се строши телефона."Без сърца, сме просто машини"
Toyota Prius 1.5 Hybrid
EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар