Въпрос от още един не разбрал: на задните странични стъкла имам лепенка BULauto или нещо подобно, рекламираща пътна помощ. Да я смятам ли за "косвено указващаналичието на сключена застраховка (Каско) (от първите 3 букви се разбира къде )?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно стикерите за пасивно маркиране на автомобили
Collapse
X
-
Според мен това се прави за да се спре "войната" на застрахователите! Не виждам друга логична причина за такъв закон! Мен като ме маркираха ми махнаха лепенките и ми сложиха само една на която пише "Стоп, колата е маркирана"Най добре е - колегите който имат каско и не им е ясно кои лепенки се махат - отидете в пункт за маркировка на вашия застраховател и да ви ги махнат те! Да не стане после "отлепяш, облизваш...." :DPunto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
[quote:8bb99ec950="Airfan"][quote:8bb99ec950]Чл. 315а. Лице, което управлява моторно превозно средство с поставени знаци, белези или други индикации в нарушение на забраната по чл. 186а, ал. 1, с изключение на тези по чл. 186а, ал. 3, или на такива, които представляват микрогравировка, когато тя пряко или косвено не указва наличието на сключен застрахователен договор, се наказва с глоба в размер 50 лв.
Коментар
-
[quote2c19cb1b5="Immortal"][quote2c19cb1b5="Airfan"][quote2c19cb1b5]Чл. 315а. Лице, което управлява моторно превозно средство с поставени знаци, белези или други индикации в нарушение на забраната по чл. 186а, ал. 1, с изключение на тези по чл. 186а, ал. 3, или на такива, които представляват микрогравировка, когато тя пряко или косвено не указва наличието на сключен застрахователен договор, се наказва с глоба в размер 50 лв.
Коментар
-
Абе таман да се заям с тия дето един български език не могат да прочетат и Имортала ме изпреварил с няколко часа. Ей за това никой не спира на знак СТОП...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар