Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно стикерите за пасивно маркиране на автомобили

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос от още един не разбрал: на задните странични стъкла имам лепенка BULauto или нещо подобно, рекламираща пътна помощ. Да я смятам ли за "косвено указващаналичието на сключена застраховка (Каско) (от първите 3 букви се разбира къде )?
    Stop giving directions, just say "Follow me."
    Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
    Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit

Коментар

Според мен това се прави за да се спре "войната" на застрахователите! Не виждам друга логична причина за такъв закон! Мен като ме маркираха ми махнаха лепенките и ми сложиха само една на която пише "Стоп, колата е маркирана"Най добре е - колегите който имат каско и не им е ясно кои лепенки се махат - отидете в пункт за маркировка на вашия застраховател и да ви ги махнат те! Да не стане после "отлепяш, облизваш...." :D
      Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP

Коментар

Днес поднових каското на ФИАТа - снимащия излезе с апаратчето и ми отлепи стикерите, преди да снима.Няма ’СТОП’, няма ’МОП’ - всичко (застрахователно) долу

Коментар

Охххх, и аз преди малко махнах стикерите от Алфата, довечера от на гуспужъта макината.
          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

А на моята изобщо не са слагали стикери, не са правили маркировка, нищо....Това си е практика в чужбина от дълги години насам

Коментар

[quote:8bb99ec950="Airfan"][quote:8bb99ec950]Чл. 315а. Лице, което управлява моторно превозно средство с поставени знаци, белези или други индикации в нарушение на забраната по чл. 186а, ал. 1, с изключение на тези по чл. 186а, ал. 3, или на такива, които представляват микрогравировка, когато тя пряко или косвено не указва наличието на сключен застрахователен договор, се наказва с глоба в размер 50 лв.

Коментар

[quote2c19cb1b5="Immortal"][quote2c19cb1b5="Airfan"][quote2c19cb1b5]Чл. 315а. Лице, което управлява моторно превозно средство с поставени знаци, белези или други индикации в нарушение на забраната по чл. 186а, ал. 1, с изключение на тези по чл. 186а, ал. 3, или на такива, които представляват микрогравировка, когато тя пряко или косвено не указва наличието на сключен застрахователен договор, се наказва с глоба в размер 50 лв.

Коментар

Жоре, къде ти е чувството за хумор

Коментар

Абе таман да се заям с тия дето един български език не могат да прочетат и Имортала ме изпреварил с няколко часа. Ей за това никой не спира на знак СТОП...
                    Steliyan's Life!
                    FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000

Коментар

Няма страшно вече има пусната услуга - крадецът праща СМС с номера на набелязаната кола и срещи 1.20 с ДДС получава инфо да бара ли или не

Коментар

Working...
                      X