Съгласно приетите промени за изменение и допълнение на Кодекса зазастраховане, обнародвани в Държавен вестник № 51/05.07.2011 г., изтичапетнадесет месечният гратисен период във връзка със забраната за поставяне назнаци, белези или други индикации върху МПС, които пряко или косвено указватналичието на сключена застраховка (Каско) за това МПС.Напомнияме Ви, че най-късно до 05.10.2012, всички стикери, указващи, че МПСе маркирано и застраховано, както и периода на застраховката трябва да бъдатотстранени.След тази дата лице, което управлява моторно превозно средство с поставенизнаци, белези или други индикации се наказва с глоба в размер 50 лв. ИЗКЛЮЧЕНИЯ са такива индикации, чието поставяне е изрично уредено снормативен акт (стикери за ГТП, знак, удостоверяващ наличието на валидна,,Гражданска отговорност на автомобилистите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Относно стикерите за пасивно маркиране на автомобили
Collapse
X
-
А тези трябва ли да се премахнат?Защото мойте са на задните стъкла и съм залепил фолио отгоре.За да ги махна трябва да си срежа фолиото Yellow_Flash_Colorz_PDT_46Fiat 1.4 12V
Не е важно колко струва,важното е да е евтино.
Да си втори значи да си първи сред загубилите.
Четири часа разглобяване и ровене ми спестява двайсе минути четене
Коментар
-
Чакайте сега,нещо явно ми е намалял мозъка и не мога да схвана,сега трябва да си махна зеления стикер за застраховката от стълкото и също така стикера за преглед,така ли?Миналия месец си плащах застраховката и женицата не ми каза нищо.П.П.Извинете ме за невежеството,но помня,че бях слушал нещо подобно,но сега разбирам,че е обнорадвано и че изтича гратисния периодAlfa Romeo 145 Quadrifoglio Verde 2.0 16V T.S. 150hp
Коментар
-
ivailo rachev написа:Чакайте сега,нещо явно ми е намалял мозъка и не мога да схвана,сега трябва да си махна зеления стикер за застраховката от стълкото и също така стикера за преглед,така ли?Миналия месец си плащах застраховката и женицата не ми каза нищо.П.П.Извинете ме за невежеството,но помня,че бях слушал нещо подобно,но сега разбирам,че е обнорадвано и че изтича гратисния периодКара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Аз точно това се замислих - представяте ли си колко хора ще си махнат зеления стикер за ГО :D Страшна суматоха ще настане. Иначе трябва да се махнат тези от страничните стъкла(на вратите) преди като сте ходили да маркират колата са ви издълбали с една машина някакъв номер на стъклата! Върху този номер слагаха стикери, ето тези стикери вече не трябва да ги има!Punto 2003 / 1.3 MultiJet Engine / 75 HP
Коментар
-
[quote:febed7cf13]Чл. 315а. Лице, което управлява моторно превозно средство с поставени знаци, белези или други индикации в нарушение на забраната по чл. 186а, ал. 1, с изключение на тези по чл. 186а, ал. 3, или на такива, които представляват микрогравировка, когато тя пряко или косвено не указва наличието на сключен застрахователен договор, се наказва с глоба в размер 50 лв.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар