Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тениски "Фиат Форум България"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тениски "Фиат Форум България"

Колеги, линк към най-новите тениски със знаците на форума. http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...097060#1097060
    ogi28b написа:
    Цената на всички тениски е 10 лева.
    --------------------------------------------------------------------------------Старата тема с коментарите за черните тениски ще я заключа, защото не е актуална и такива тениски нямаме. Ако някой не я е чел, ето и линк към нея:Тема за старите тениски

Ако са като пратката от Бело камъне - не благодаря. Две пранета и тениската барабар с емблемата станаха на гъз.
    VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
    VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
    VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
    VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
    Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Е, те черните бяха най-хубавите.....

Коментар

С тия белите много ни изпъкват шкембетата!

Коментар

Спорт, чиче, спорт, а не спирт
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Както каза един колега тук - от пиене шкембета няма Но сериозно - черните тениски бяха най-хубавите. Няма ли как да се поръча пак от тях?

Коментар

Kuku написа:
              Както каза един колега тук - от пиене шкембета няма Но сериозно - черните тениски бяха най-хубавите. Няма ли как да се поръча пак от тях?
              Имам 2 броя, от тези - най-първите, които аз ги правих.Довечера ще видя какъв размер бяха, май L.
              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Направо да разменим по едно съобщение - ти ми кажи цена, аз ще ти кажа адрес

Коментар

emzo написа:
                  Спорт, чиче, спорт, а не спирт
                  Чиче, а?

Коментар

kiro_of_the_day написа:
                    ...Две пранета и тениската барабар с емблемата станаха на гъз.
                    Киро, ти си магьосник! Я опиши по-подборно тоя гъз, та да разбера как успя да превърнеш една доста качествена за парите си фланелка в ... да не го пиша отново.Фланелките са Fruit of the Loom и са купени директно от вносителя (който досега е продал сигурно стотици хиляди бройки). И печатът е правен при тях - по мое скромно мнение също е много добър (както предният, така и задният - уточнявам, защото са правени по различна технология).Е, ако не е имало кой да погледне етикета и фланелките са прани като бяло пране (на повече от 40 градуса и/или с препарат за бяло пране), нямаш право да се изхождаш така безцеремонно. Мога да ти покажа фланелка от същата партида, прана до момента 5 пъти (все пак не я нося всеки ден!) - ами изглежда по същия начин, както когато я извадих от опаковката (емблемата и надписът - също).Колкото за цветовете: аман вече от това траурно-мутренско черно! Хайде нещо по-светло и жизнерадостно! Е да, повече ни личат шкембетата, ама ето още един стимул да влезем във форма. Или пък си вземете по-голям номер...
                    Прикачени файлове
                    ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

Pecho написа:
                      kiro_of_the_day написа:
                      ...Две пранета и тениската барабар с емблемата станаха на гъз.
                      Киро, ти си магьосник! Я опиши по-подборно тоя гъз, та да разбера как успя да превърнеш една доста качествена за парите си фланелка в ... да не го пиша отново.Фланелките са Fruit of the Loom и са купени директно от вносителя (който досега е продал сигурно стотици хиляди бройки). И печатът е правен при тях - по мое скромно мнение също е много добър (както предният, така и задният - уточнявам, защото са правени по различна технология).Е, ако не е имало кой да погледне етикета и фланелките са прани като бяло пране (на повече от 40 градуса и/или с препарат за бяло пране), нямаш право да се изхождаш така безцеремонно. Мога да ти покажа фланелка от същата партида, прана до момента 5 пъти (все пак не я нося всеки ден!) - ами изглежда по същия начин, както когато я извадих от опаковката (емблемата и надписът - също).Колкото за цветовете: аман вече от това траурно-мутренско черно! Хайде нещо по-светло и жизнерадостно! Е да, повече ни личат шкембетата, ама ето още един стимул да влезем във форма. Или пък си вземете по-голям номер...
                      Мнението ти явно е повече от скромно, защото тениските са прани точно два пъти, дори без предпране на температура 37-38 градуса. В къщи никога не се пере на повече от 40 градуса. В резултат на което, материята на тениската се ступка и разнищи, некви косъмчета, а печатът е като сдъфкан. Да ти я пратя ли по куриер да се убедиш сам? Докато черните тениски съм ги носил безброй пъти - с тях спя, с тях бъркам бетон, и какво ли още не, ВИНАГИ пътувам с тях и са в по-задоволително състояние. И това пед... ско бяло кой го реши мама му стара? Ние дето се предполага, че ще ги носим тези тениски - нямаме ли право на глас?Дайте поне право на избор.А пък онези шарените със знамето - ми мене направо ме е срам да я нося. Супер безвкусица.
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

На мен черното ми хареса повече, защото не си личи изцапаното толкова много Аз си нося тениската предимно в гаража и/или на тренировка - за там предпочитам тъмни цветове.

Коментар

Аз бяла не съм си взел, просто защото не нося бяло по принцип.
                          Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                          Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                          ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Брей каква сериозна фьешън дискусия се е заформила :D Аз лично бих си взел каква да е тениска, стига да няма червено по нея, този цвят го допускам само по вътрешните етикетчета на дрехите :D За мое съжаление ФИАТ смениха хубавата емблема , с тази ретро червената, което автоматично означава, че не мога да нося форумна тениска.
                            Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                            ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Здравейте, аз преди 2 години направих тениски на фиат (не черните-оригинални)а различни цветове. Материалите са качествени и емблемите също в печатница Пачов във Стара Загора. Хората които тогава си поръчаха и ги носят -нека си кажат мнението. Лично аз имам 2 тениски и не са мръднали, а съпруга ми ги носи постоянно и също са в добро състояние.Ако желаете мога да взема оферта и да я коментираме като цена. Ако ви устройва мога да поема ангажимента да съдействам за изготвянето им.

Коментар

Working...
                              X