Промоцията свърши. Обаче има нов продукт - тениска с логото на Италфест 2013, на цена 12 лв.http://www.fiat-bg.org/shop/index.ph...black-italfest
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тениски "Фиат Форум България"
Collapse
X
-
Както неколкократно е ставало дума, "уникалната" цена е поставена, защото магазинът не може да работи с нулеви стойности. Стойността на тези продукти (а тя не е нулева!) се покрива от сдружението.Би ли уточнил какво точно не се получава с поръчката, та ако има някакъв технически проблем, да го отстраним!ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати
Коментар
-
В темата за електронния магазин пише някои неща, едно от които е това, че при поръчка на необичайно количество - направо ги отхвърлям. Затова си получил отговор за отхввърлена поръчка, веднага след като си я пуснал, защото веднага я отказах. Колкото до тениските - тези са маааааалко по-големи и мисля, че е добре първо да видиш размерите в сантиметри и тогава да избереш размер. Това ще стане в сряда, като отида до склада и ги измеря точно. По мое лично мнение - този размер ще ти е доста голям. По-скоро L. А за ключодържателя - ще ти пратя, но не такова количество. Големи количества от всичко пращам само на Краси и той раздава из Бургас, даже тези дни май ще му пусна пакетче.
Коментар
-
Благодаря за отговора! В този случай, нека тениската да е L. А относно ключодържателите, ще ми трябват поне 4, тъй като няколко приятели си купиха Фиати и искам да ги обзаведа с разни екстри от форума. Скоро и аз ще взема още един, така че + още 2. Затова и си поръчах това количество, всъщност. Но може с Краси да се разберем нещо...Alfa Romeo 159 1.9 JTDm 150hp
Alfa Romeo MiTo 1.3 JTDm 95hp
Alfa Romeo ARNA 1.2 63hp
Коментар
-
Днес получих пакета с рекламните материали на Фиат Форум България.В наличност са:КлючодържателиСтикери за вътрешно залепяне малки и големи от кръглите и големите тип "Пернишки".Няколко различни модела на стикерите бебе в колата.Химикалки.Карти за отстъпка в бензиностанции ЕКО, светлоотразителни фигурки за деца(всички са розово-червени динозавърчета).Желаещите да получат рекламни материали да се свържат с мен на ЛС. или на телефон 0885 08 22 83-Красимир.Важи за района на Бургас!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар