Темата е разчистенаПридържайте се към нея
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тениски "Фиат Форум България"
Collapse
X
-
Първо да подчертая, че съм изключително сериозен!Уважаеми колеги и колежки, скъпи съфорумци!Тази тема по мои разсъждения е пусната с информационна цел от председателя на СФФБ ogi28b.Предполагам е искал да ни информира, че има нови тениски, които можем да поръчаме и закупим, и къде да търсим информация за тях.По-надолу в темата, както виждате възниква спор, колко са калпави тениските (за едни) и колко са здрави и прекрасни (за други).След като аз написах "срам и резил" едни хора се взеха много на сериозно и ме нападнаха без основание, разбира се не им останах длъжен, защото ме извадиха от обувките и темата беше заключена и изтрита.Сега темата е тук и пак ще напиша:Срам и резил!Срам и резил е едни хора (без значение какви са и кои са) да дават от личното си време и средства (защото тук само по този начин се случват нещата) за да развиват по един или друг начин СФФБ, Форума, Сайта и т.н., а други (визирам: kiro_of_the_day Член на Сдружение Фиат Форум България) да усмиват труда им по този начин.Срам и резил е това да продължава в тази тема и по този начин.Тениските няма да коментирам, защото нямам от тях, а и както е видно от поста ми не бих го направил!П.П. Илко и Киро, не ме нападайте отново, защото единия не ме познава за да го прави, другия има още по-малко основание!Айде със здраве!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
kosta написа:Първо да подчертая, че съм изключително сериозен!Уважаеми колеги и колежки, скъпи съфорумци!Тази тема по мои разсъждения е пусната с информационна цел от председателя на СФФБ ogi28b.Предполагам е искал да ни информира, че има нови тениски, които можем да поръчаме и закупим, и къде да търсим информация за тях.По-надолу в темата, както виждате възниква спор, колко са калпави тениските (за едни) и колко са здрави и прекрасни (за други).След като аз написах "срам и резил" едни хора се взеха много на сериозно и ме нападнаха без основание, разбира се не им останах длъжен, защото ме извадиха от обувките и темата беше заключена и изтрита.Сега темата е тук и пак ще напиша:Срам и резил!Срам и резил е едни хора (без значение какви са и кои са) да дават от личното си време и средства (защото тук само по този начин се случват нещата) за да развиват по един или друг начин СФФБ, Форума, Сайта и т.н., а други (визирам: kiro_of_the_day Член на Сдружение Фиат Форум България) да усмиват труда им по този начин.Срам и резил е това да продължава в тази тема и по този начин.Тениските няма да коментирам, защото нямам от тях, а и както е видно от поста ми не бих го направил!П.П. Илко и Киро, не ме нападайте отново, защото единия не ме познава за да го прави, другия има още по-малко основание!Айде със здраве!VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Сега стана интересно! не е по темата, ама като си почнал:Киро, ти нещо си ми дал ли ? За какви пари говориш? Я просветли всички тук? Пусни една тема и да го обсъдим, а ?Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
vital написа:Нямам думи... Жалко че не всички имат достъп до раздела, където пише какво и на кого дължиш...Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Коментар
-
Всички членове на сдружението сме запознати с финансовото му състояние.Къде, колко и защо има да се дава и къде, колко и защо има да се взима.Именно затова всички членове на сдружението знаем от къде, от кога и колко дължиш на сдружението и се възмущаваме от това, защото никой друг не си е позволявал такова нещо. При положение, че сумата далеч не е космическа, че както каза си ходил по срещи, фестове, при това със закупени през това време автомобили, та затова се чудехме аджеба как не можа 2 години да ги отделиш тези пари!? На банки и прочее всеки втори дължи сигурно - нищо срамно - такъв е живота.И ти да ми говориш тука, че аз съм уронвал нещо си или съм пречел, или каквото и да било... Голем гъзар си.Въпроса с тениските е на път да се изясни между другото. Във всяка пратка може да има по няколкодефектни бройки, което не значи, че всичко е брак или че някой нарочно ги е направил такива - това са глупости.Аз поне бих и със сигурност ще си закупя отново и отново.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
нямам нито притеснения, нито ме е срам от нещо, нито съм направил нещо, за което да се срамувам.А вие щом се чуствате пълноценни така с писанията си ..... моля !Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Коментар
-
kosta написа:... едни хора се взеха много на сериозно и ме нападнаха без основание ...kosta написа:...защо не дойдохте да си изразите претенциите лично, ами седите и пишете тук - защото е по-лесно като не гледаш човека в очите.
Коментар
-
ogi28b написа:Цената на всички тениски е 10 лева.
Коментар
-
Днес пратих тениски, поръчани през ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН на сайта. Колегите, на които пратих, да не се притесняват да напишат отзиви - било то положителни или отрицателни. Надявам се, че ще ви харесат и ви очаквам на ИТАЛФЕСТ 2013 с тях.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар