Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тениски "Фиат Форум България"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Темата е разчистенаПридържайте се към нея
    2015 Renault Megane Expression GT
    2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
    Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Първо да подчертая, че съм изключително сериозен!Уважаеми колеги и колежки, скъпи съфорумци!Тази тема по мои разсъждения е пусната с информационна цел от председателя на СФФБ ogi28b.Предполагам е искал да ни информира, че има нови тениски, които можем да поръчаме и закупим, и къде да търсим информация за тях.По-надолу в темата, както виждате възниква спор, колко са калпави тениските (за едни) и колко са здрави и прекрасни (за други).След като аз написах "срам и резил" едни хора се взеха много на сериозно и ме нападнаха без основание, разбира се не им останах длъжен, защото ме извадиха от обувките и темата беше заключена и изтрита.Сега темата е тук и пак ще напиша:Срам и резил!Срам и резил е едни хора (без значение какви са и кои са) да дават от личното си време и средства (защото тук само по този начин се случват нещата) за да развиват по един или друг начин СФФБ, Форума, Сайта и т.н., а други (визирам: kiro_of_the_day Член на Сдружение Фиат Форум България) да усмиват труда им по този начин.Срам и резил е това да продължава в тази тема и по този начин.Тениските няма да коментирам, защото нямам от тях, а и както е видно от поста ми не бих го направил!П.П. Илко и Киро, не ме нападайте отново, защото единия не ме познава за да го прави, другия има още по-малко основание!Айде със здраве!
      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
        Първо да подчертая, че съм изключително сериозен!Уважаеми колеги и колежки, скъпи съфорумци!Тази тема по мои разсъждения е пусната с информационна цел от председателя на СФФБ ogi28b.Предполагам е искал да ни информира, че има нови тениски, които можем да поръчаме и закупим, и къде да търсим информация за тях.По-надолу в темата, както виждате възниква спор, колко са калпави тениските (за едни) и колко са здрави и прекрасни (за други).След като аз написах "срам и резил" едни хора се взеха много на сериозно и ме нападнаха без основание, разбира се не им останах длъжен, защото ме извадиха от обувките и темата беше заключена и изтрита.Сега темата е тук и пак ще напиша:Срам и резил!Срам и резил е едни хора (без значение какви са и кои са) да дават от личното си време и средства (защото тук само по този начин се случват нещата) за да развиват по един или друг начин СФФБ, Форума, Сайта и т.н., а други (визирам: kiro_of_the_day Член на Сдружение Фиат Форум България) да усмиват труда им по този начин.Срам и резил е това да продължава в тази тема и по този начин.Тениските няма да коментирам, защото нямам от тях, а и както е видно от поста ми не бих го направил!П.П. Илко и Киро, не ме нападайте отново, защото единия не ме познава за да го прави, другия има още по-малко основание!Айде със здраве!
        Подлизурството и безочливостта ти нямат граници. Първото защото не виждам в качестото на какъв съдиш и отсъждаш за неща, които не те засягат.Второто, защото не виждам как имаш очи изобщо да коментираш въпроси свързани със сдружението и форумапри положение, че около 2 години дължиш едни пари на това сдружение. 2 години - въртиш и сучеш.Повечето членове на сдружението сме давали пари за тях, а ти си взел и шикалкавиш да ги върнеш - това ако не е срам и резил - не знам кое е !
        VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
        VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
        VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
        VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
        Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Сега стана интересно! не е по темата, ама като си почнал:Киро, ти нещо си ми дал ли ? За какви пари говориш? Я просветли всички тук? Пусни една тема и да го обсъдим, а ?
          Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Нямам думи... Жалко че не всички имат достъп до раздела, където пише какво и на кого дължиш...

Коментар

vital написа:
              Нямам думи... Жалко че не всички имат достъп до раздела, където пише какво и на кого дължиш...
              vital, ти от къде черпиш информация, на кого и колко дължа, имаш достъп до моите задължения ли ? Познава ме ли се ? Защото аз не те познавам, освен като ник във форума, и не бих си позволил да коментирам нищо по твой адрес, ако лично не съм обеден в информацията за теб.Одавна не плащам данък обществени мнение, както и не си позвлявам да говоря по адрес на хора, които не познавам, камо ли по информация, която съм прочел за тях накъде или съм чул от някой.Момчета, нали се имате за сериозни хора, не бива да се излагате по този начин.Ходя по срещи, бях на Италфеста, защо не дойдохте да си изразите претенциите лично, ами седите и пишете тук - защото е по-лесно като не гледаш човека в очите.Да, имам задължения, към хора, банки, ама на вас какво ви влиза в работата?

Коментар

Всички членове на сдружението сме запознати с финансовото му състояние.Къде, колко и защо има да се дава и къде, колко и защо има да се взима.Именно затова всички членове на сдружението знаем от къде, от кога и колко дължиш на сдружението и се възмущаваме от това, защото никой друг не си е позволявал такова нещо. При положение, че сумата далеч не е космическа, че както каза си ходил по срещи, фестове, при това със закупени през това време автомобили, та затова се чудехме аджеба как не можа 2 години да ги отделиш тези пари!? На банки и прочее всеки втори дължи сигурно - нищо срамно - такъв е живота.И ти да ми говориш тука, че аз съм уронвал нещо си или съм пречел, или каквото и да било... Голем гъзар си.Въпроса с тениските е на път да се изясни между другото. Във всяка пратка може да има по няколкодефектни бройки, което не значи, че всичко е брак или че някой нарочно ги е направил такива - това са глупости.Аз поне бих и със сигурност ще си закупя отново и отново.

Коментар

Киро ти е отговорил...

Коментар

нямам нито притеснения, нито ме е срам от нещо, нито съм направил нещо, за което да се срамувам.А вие щом се чуствате пълноценни така с писанията си ..... моля !

Коментар

Че си опериран от срам - то се разбра.

Коментар

Коментар

kosta написа:
                          ... едни хора се взеха много на сериозно и ме нападнаха без основание ...
                          Малиии ти верно си опериран от чуство за срам
                          kosta написа:
                          ...защо не дойдохте да си изразите претенциите лично, ами седите и пишете тук - защото е по-лесно като не гледаш човека в очите.
                          Ако кажеш че не съм ти го казвал лично пак ще излъжеш - просто бях решил че съм приключил с твоята особа ... но след това не ми остава нищо друго освен ...

Коментар

ogi28b написа:
                            Цената на всички тениски е 10 лева.
                            От днес цената на всички налични тениски е намалена наполовина - 5 лева. Могат да бъдат закупени и от ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН на сайта или ако сте от София - пишете ми едно ЛС да се уговорим.

Коментар

Днес пратих тениски, поръчани през ЕЛЕКТРОННИЯ МАГАЗИН на сайта. Колегите, на които пратих, да не се притесняват да напишат отзиви - било то положителни или отрицателни. Надявам се, че ще ви харесат и ви очаквам на ИТАЛФЕСТ 2013 с тях.

Коментар

.

Благодарско на Оги,тениските пристигнаха а към тях малко бонуси,химикал,ключо държател,стикер,карта за Еко-то и каленраче.

Коментар

Working...
                                X