Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тениски "Фиат Форум България"

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Тениската със знамето - след 2 пранета емблемата на форума отпред вече не личи... Просто стана 1 бяло кръгче.Черната тениска, както и синята и червената от Сандра - все още са абсолютно здрави, без да са раздърпани... просто вече от носене и пране леко са позагубили от цвета си.Всъщност черната е като нова, но я закачих на една мрежа и леко я скъсах, та я ползвам само за работна вече.Аз бих се доверил на тая печатница в Стара Загора.А относно марката на тениските - айде стига сме робували на марки като нЕкоя кифла в мол.

Коментар

Аз с моите черни тениски правих даже и ремонт - не са мръднали, освен лекото избледняване на черния цвят, обаче е разбираемо с оглед стократното изпиране .....

Коментар

Immortal написа:
        Тениската със знамето - след 2 пранета емблемата на форума отпред вече не личи... Просто стана 1 бяло кръгче.Черната тениска, както и синята и червената от Сандра - все още са абсолютно здрави, без да са раздърпани... просто вече от носене и пране леко са позагубили от цвета си.Всъщност черната е като нова, но я закачих на една мрежа и леко я скъсах, та я ползвам само за работна вече.Аз бих се доверил на тая печатница в Стара Загора.А относно марката на тениските - айде стига сме робували на марки като нЕкоя кифла в мол.
        Дидо съгласен съм с тебе.А и скоро правих още едни тениски за ланча клуб и те станаха много добре.
        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Сменете пералните, пичове. Това, че не можете да изперете правилно две парчета плат, зашити с конец, не означава, че качеството на тениските или на печата е ниско. Утре за не знам кой път вече, сигурно за десети поне, ще извадя моята от пералнята и ще ви я снимам. Не забравяйте, че фирми много, печатници много, файлът е свободно достъпен на сървъра на форума. Който иска - сваля си го, прави си зелена, синя, кафява, черна, бяла, абе каквато иска тениска, поръчва си най-луксозния и скъп печат, и като я изпере неправилно - пак същото.

Коментар

ogi28b написа:
            Сменете пералните, пичове. Това, че не можете да изперете правилно две парчета плат, зашити с конец, не означава, че качеството на тениските или на печата е ниско. Утре за не знам кой път вече, сигурно за десети поне, ще извадя моята от пералнята и ще ви я снимам. Не забравяйте, че фирми много, печатници много, файлът е свободно достъпен на сървъра на форума. Който иска - сваля си го, прави си зелена, синя, кафява, черна, бяла, абе каквато иска тениска, поръчва си най-луксозния и скъп печат, и като я изпере неправилно - пак същото.
            Оги, не съм съгласен с тебе. Понеже работя в печатният бранш и знам.Като се напечатат се сушат и ако имат там проблеми вече не знам .Вземам пример за моята работна тениска от предишната печатница.Прана е през два-три дни и е е мръднала.А за печата да не говорим.
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Тази със знамето не е мръднала при мен. Поне 20тина пъти е прана

Коментар

Аз никъде не съм казвал, че тениската със знамето ми е мръднала.Казах, че черните повече ми харесват!

Коментар

ogi28b написа:
                  Всички тениски се перат по един и същ начин.

Коментар

Вижте, не критикувам никой. Ама като се правят тениски, нека се оглеждат вариантите и да се избира най-доброто за парите си.Ето снимка на някои от моите тениски. Подредени са хронологично. Най-старата е най-лявата, поръчвана е от сайт (няма да му правя реклама).Червената е правена в Стара Загора.Черната е от официалните форумски, правени в София.Със знамето ми е най-нова, емблемата побеля още след второто пране.

Коментар

ogi28b написа:
                      Сменете пералните, пичове. Това, че не можете да изперете правилно две парчета плат, зашити с конец, не означава, че качеството на тениските или на печата е ниско. Утре за не знам кой път вече, сигурно за десети поне, ще извадя моята от пералнята и ще ви я снимам.
                      Сега на пране ли ще се обиждаме? Ако ще си пишеме глупости: Тогова пък да ти кажа, явно толкова си я и изпрал щом си я прал 10 пъти и нищо и няма...Трима или 4-ма души ти казваме, че тениските не ги бива, ама явно ти си супер мега як перач разбирач.
                      VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                      VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                      VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                      VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                      Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Кире, не се яж с Оги!Той чвяка се засяга щото той ги поръчва. Знаеш ли колко ми беше шибано аз като ги правих първия път - ще се харесат ли, дали ще са трайни и т.н. Лошото е че се навъдиха много ’производители’ и не знаеш на какво ще се набодеш. Аз затова поръчвам по 1--2 бройки, тествам и тогава на едро. Сега ще правя едни тениски за фитнес клуба в който ходя - ама първия опит беше страхотен!
                        Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                        Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                        ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Не се ям с никого, точно обратното.Казвам, че моята тениска и печата на нея не струват.Вместо отговорните фактори да се замислят и да се вземат мерки - почват да ми се ежат.Мойта , а виждам че не само мойта тениска се скапа.Кой гарантира, че между качествените не са пробутали некачествени примерно 30% за да ударят кьоравото.Никой не е застрахован.
                          VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
                          VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
                          VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
                          VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
                          Нека Силата на бъде с Нас...

Коментар

Аз не искам да засягам никой, ама си мисля, че когато повече хора са използвали нещо и са доволни от него, значи е качествено. Аз не се натискам да ги правя тениските, ама скоро правих на ланчиа клуба и пак станаха супер. И тениските са качествени. Има и цветово разнобразие, което според мен е много добро ,защото не всеки харесва черното.

Коментар

Малко извън основния спор ако може.Когато се правят тениски може ли и малки размери /за дамски/,че аз имам потник и тениска Л размер,но ми е като рокля. :D Мойта е с знамето, прах я 2 пъти и засега е ок.
                              Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
                              Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

Да се изкажа и аз по темата:С леко блондинската си глава докато бях на морето си накиснах тениската / клубната / с вряла вода и прах за бяло пране- резултата - леко пусна боя от зеленото на тениската. Да не Ви разправям колко " благословии " избълвах, защото ми се боядисаха още два бели потника......След като се прибрах в къщи- същия прах, 40 градуса и цветоулавящи кърпички и тениската и потниците си станаха бели както преди само след 1 пране. Пера я през 3-4 дни, защото спя с нея и нищо не е мръднало. Купих си и дамския потник- също не е мръднал.Не мога да разбера как Вашите от две-три пранета са станали на нищо Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Факт е, че ще има винаги хора които ще мрънкат. Разберете, че между трико и трико има разлика и не може за N лева да се направи тениска, която да не смъкваме от гърба си и да изглежда по начина по които е изглеждала, когато сме я закупили!

Коментар

Working...
                                X