Тениската със знамето - след 2 пранета емблемата на форума отпред вече не личи... Просто стана 1 бяло кръгче.Черната тениска, както и синята и червената от Сандра - все още са абсолютно здрави, без да са раздърпани... просто вече от носене и пране леко са позагубили от цвета си.Всъщност черната е като нова, но я закачих на една мрежа и леко я скъсах, та я ползвам само за работна вече.Аз бих се доверил на тая печатница в Стара Загора.А относно марката на тениските - айде стига сме робували на марки като нЕкоя кифла в мол.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тениски "Фиат Форум България"
Collapse
X
-
Immortal написа:Тениската със знамето - след 2 пранета емблемата на форума отпред вече не личи... Просто стана 1 бяло кръгче.Черната тениска, както и синята и червената от Сандра - все още са абсолютно здрави, без да са раздърпани... просто вече от носене и пране леко са позагубили от цвета си.Всъщност черната е като нова, но я закачих на една мрежа и леко я скъсах, та я ползвам само за работна вече.Аз бих се доверил на тая печатница в Стара Загора.А относно марката на тениските - айде стига сме робували на марки като нЕкоя кифла в мол.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Сменете пералните, пичове. Това, че не можете да изперете правилно две парчета плат, зашити с конец, не означава, че качеството на тениските или на печата е ниско. Утре за не знам кой път вече, сигурно за десети поне, ще извадя моята от пералнята и ще ви я снимам. Не забравяйте, че фирми много, печатници много, файлът е свободно достъпен на сървъра на форума. Който иска - сваля си го, прави си зелена, синя, кафява, черна, бяла, абе каквато иска тениска, поръчва си най-луксозния и скъп печат, и като я изпере неправилно - пак същото.
Коментар
-
ogi28b написа:Сменете пералните, пичове. Това, че не можете да изперете правилно две парчета плат, зашити с конец, не означава, че качеството на тениските или на печата е ниско. Утре за не знам кой път вече, сигурно за десети поне, ще извадя моята от пералнята и ще ви я снимам. Не забравяйте, че фирми много, печатници много, файлът е свободно достъпен на сървъра на форума. Който иска - сваля си го, прави си зелена, синя, кафява, черна, бяла, абе каквато иска тениска, поръчва си най-луксозния и скъп печат, и като я изпере неправилно - пак същото.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
ogi28b написа:Сменете пералните, пичове. Това, че не можете да изперете правилно две парчета плат, зашити с конец, не означава, че качеството на тениските или на печата е ниско. Утре за не знам кой път вече, сигурно за десети поне, ще извадя моята от пералнята и ще ви я снимам. Не забравяйте, че фирми много, печатници много, файлът е свободно достъпен на сървъра на форума. Който иска - сваля си го, прави си зелена, синя, кафява, черна, бяла, абе каквато иска тениска, поръчва си най-луксозния и скъп печат, и като я изпере неправилно - пак същото.
Коментар
-
Вижте, не критикувам никой. Ама като се правят тениски, нека се оглеждат вариантите и да се избира най-доброто за парите си.Ето снимка на някои от моите тениски. Подредени са хронологично. Най-старата е най-лявата, поръчвана е от сайт (няма да му правя реклама).Червената е правена в Стара Загора.Черната е от официалните форумски, правени в София.Със знамето ми е най-нова, емблемата побеля още след второто пране.
Коментар
-
ogi28b написа:Сменете пералните, пичове. Това, че не можете да изперете правилно две парчета плат, зашити с конец, не означава, че качеството на тениските или на печата е ниско. Утре за не знам кой път вече, сигурно за десети поне, ще извадя моята от пералнята и ще ви я снимам.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Кире, не се яж с Оги!Той чвяка се засяга щото той ги поръчва. Знаеш ли колко ми беше шибано аз като ги правих първия път - ще се харесат ли, дали ще са трайни и т.н. Лошото е че се навъдиха много ’производители’ и не знаеш на какво ще се набодеш. Аз затова поръчвам по 1--2 бройки, тествам и тогава на едро. Сега ще правя едни тениски за фитнес клуба в който ходя - ама първия опит беше страхотен!Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
Не се ям с никого, точно обратното.Казвам, че моята тениска и печата на нея не струват.Вместо отговорните фактори да се замислят и да се вземат мерки - почват да ми се ежат.Мойта , а виждам че не само мойта тениска се скапа.Кой гарантира, че между качествените не са пробутали некачествени примерно 30% за да ударят кьоравото.Никой не е застрахован.VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
Аз не искам да засягам никой, ама си мисля, че когато повече хора са използвали нещо и са доволни от него, значи е качествено. Аз не се натискам да ги правя тениските, ама скоро правих на ланчиа клуба и пак станаха супер. И тениските са качествени. Има и цветово разнобразие, което според мен е много добро ,защото не всеки харесва черното.
Коментар
-
Малко извън основния спор ако може.Когато се правят тениски може ли и малки размери /за дамски/,че аз имам потник и тениска Л размер,но ми е като рокля. :D Мойта е с знамето, прах я 2 пъти и засега е ок.Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
Да се изкажа и аз по темата:С леко блондинската си глава докато бях на морето си накиснах тениската / клубната / с вряла вода и прах за бяло пране- резултата - леко пусна боя от зеленото на тениската. Да не Ви разправям колко " благословии " избълвах, защото ми се боядисаха още два бели потника......След като се прибрах в къщи- същия прах, 40 градуса и цветоулавящи кърпички и тениската и потниците си станаха бели както преди само след 1 пране. Пера я през 3-4 дни, защото спя с нея и нищо не е мръднало. Купих си и дамския потник- също не е мръднал.Не мога да разбера как Вашите от две-три пранета са станали на нищо Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Факт е, че ще има винаги хора които ще мрънкат. Разберете, че между трико и трико има разлика и не може за N лева да се направи тениска, която да не смъкваме от гърба си и да изглежда по начина по които е изглеждала, когато сме я закупили!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар